Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 20, 02:00)
Ei ei ei, baikit pyktis ir ožius rodyt, kai jau taip čia pat laikas, kada galutinai būsit drauge mirksiukas.gif

Na, o teikimai tai graži šventė. Bent jau aš tai savo prisimenu su nostalgija...blush2.gif Ar jau pasisiuvai suknelę? biggrin.gif Dėl darbų, manau, ir neverta pult stačia galvą prie pirmo pasitaikiusio. Galima taip ir nusvilti. Geriau truputį ilgiau paieškoti, bet ten geriau save realizuoti ir tuo darbu džiaugtis.

Amsterdamą galėčiau aprodyti drinks_cheers.gif Tik manęs tai jis tikrai taip stipriai nežavi, ten man toks didelis turgus atrodo, nepaisant daugybės žavių muziejų. Bet pamatyt tai yra ką, čia faktas.

suknelės nesiuvau, nusipirkau vieną iš padoresnių doh.gif lotuliukas.gif visada nuo streso labai sukūsdavau, šiemet atvirkščiai doh.gif tai man rūbų paieškos pats didžiausias baubas dabar buvo doh.gif verysad.gif o kas dėl darbo.. tai darbas pagal specialybę, toks, kokio norėjau visada... ax.gif
QUOTE(Molė @ 2011 06 20, 08:26)
Nepykit, kad savo nuomonę išsakysiu schmoll.gif  Galiu klysti.Gal namuose, kažkas yra, kas trukdo su jumis bendrauti. O vyrukas nedrįsta pasakyti.

gali juk ir pavargęs po darbo būt ax.gif pvz., maniškis kartais man pavargęs vis dar paskambina, bet gal geriau to nedarytų - pokalbio metu užmiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 20, 11:06)
suknelės nesiuvau, nusipirkau vieną iš padoresnių doh.gif  lotuliukas.gif visada nuo streso labai sukūsdavau, šiemet atvirkščiai doh.gif tai man rūbų paieškos pats didžiausias baubas dabar buvo doh.gif  verysad.gif  o kas dėl darbo.. tai darbas pagal specialybę, toks, kokio norėjau visada... ax.gif

gali juk ir pavargęs po darbo būt ax.gif pvz., maniškis kartais man pavargęs vis dar paskambina, bet gal geriau to nedarytų - pokalbio metu užmiega doh.gif

Aišku, kad gali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 06 20, 05:26)
Nepykit, kad savo nuomonę išsakysiu schmoll.gif  Galiu klysti.Gal namuose, kažkas yra, kas trukdo su jumis bendrauti. O vyrukas nedrįsta pasakyti.

abejociau siaip..nors kas ten zino. siaip tai dabar susiskambinam ir kai namuose buna grizes, manau jei ne vienas butu tai taip drasiai kameros nejungtu visada, as pati paskambinu ir ja ijungia is kart. arba pats skambina visada, na nezinau...vakar kai pasakiau, kad nebegaliu taip gyvent nezinomybej, tai prisipazino, kad jo projektas baigiasi spalio men tik, tai nebent rugpjuti tik gali iseit atvaziuoti doh.gif verysad.gif na, kaip bebutu sunku, gyvensiu savo gyvenima planuose be jo... verysad.gif nesamone kazkokia.. ziauriai liudna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 20 birželio 2011 - 14:30
QUOTE(solitude @ 2011 06 20, 11:06)
suknelės nesiuvau, nusipirkau vieną iš padoresnių doh.gif  lotuliukas.gif visada nuo streso labai sukūsdavau, šiemet atvirkščiai doh.gif tai man rūbų paieškos pats didžiausias baubas dabar buvo doh.gif  verysad.gif  o kas dėl darbo.. tai darbas pagal specialybę, toks, kokio norėjau visada... ax.gif

Jei teikimai dar nepraėjo, tai įsimintinų Tau jų linkiu. Jei praėjo, tikiu, kad jie tokie ir buvo 4u.gif Geras tas jausmas, kai į rankas diplomą atiduoda, ane? biggrin.gif

Na, jei pasiūlymas toks, kokio ilgai laukei, tai tada gal ir svarstymai neužtruks.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 06 20, 08:26)

Ir aš apie tai pagalvojau. Bet gali būti, kaip Solitude sakė, kad ir labai nuo visų darbų ir labai pavargęs...
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2011 06 20, 15:29)
abejociau siaip..nors kas ten zino. siaip tai dabar susiskambinam ir kai namuose buna grizes, manau jei ne vienas butu tai taip drasiai kameros nejungtu visada, as pati paskambinu ir ja ijungia is kart. arba pats skambina visada, na nezinau...vakar kai pasakiau, kad nebegaliu taip gyvent nezinomybej, tai prisipazino, kad jo projektas baigiasi spalio men tik, tai nebent rugpjuti tik gali iseit atvaziuoti  doh.gif  verysad.gif na, kaip bebutu sunku, gyvensiu savo gyvenima planuose be jo...  verysad.gif nesamone kazkokia.. ziauriai liudna.

O jūs vis dar kasdien bendraujat? Daugiau nieko keisto nepastebėjai? ax.gif Gyvent, ne bet nebūtinai planuose be jo. Mergyt, birželis jau baigias, lieka liepa ir jau rugpjūtis. Gal tada jau tikrai pasimatysit.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 21, 12:56)
Jei teikimai dar nepraėjo, tai įsimintinų Tau jų linkiu. Jei praėjo, tikiu, kad jie tokie ir buvo 4u.gif Geras tas jausmas, kai į rankas diplomą atiduoda, ane? biggrin.gif

Ačiū 4u.gif jausmas geras, tik man vis dar nesitiki blush2.gif
Atsakyti
Mes gyvenome 100 km atstumu ir musu neisskyre tai dabar laimingai gyvename
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 21, 15:22)
Ačiū 4u.gif jausmas geras, tik man vis dar nesitiki blush2.gif

Nagi, o kaip šventė? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelyte1982 @ 2011 06 22, 11:35)
Mes gyvenome 100 km atstumu ir musu neisskyre tai dabar laimingai gyvename

Džiugu girdėti. Man 100 kilometrų tai išvis atrodo kaip svajonė, susitiktume bent kas antrą savaitgalį...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 22, 12:10)
Nagi, o kaip šventė? mirksiukas.gif

Diplomų įteikimų šventė vyko gan greitai, tai nelabai ką ir supratau biggrin.gif biški liūdna buvo, kad nebuvo MB, bet turėjau kitą nerealų kavalierių - 4mėnesių sūnėną biggrin.gif
O išleistuvės super thumbup.gif šokiai iki ryto, grįžau prieš šešias tik namo blush2.gif brangusis vakar paskambinęs atsiprašinėjo, kad negalėjo sudalyvauti ir būti kartu su manimi tokią dieną ax.gif et, svarbiausia, kad visą likusį gyvenimą būtų šalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 22, 16:39)
Diplomų įteikimų šventė vyko gan greitai, tai nelabai ką ir supratau biggrin.gif biški liūdna buvo, kad nebuvo MB, bet turėjau kitą nerealų kavalierių - 4mėnesių sūnėną biggrin.gif
O išleistuvės super thumbup.gif šokiai iki ryto, grįžau prieš šešias tik namo blush2.gif brangusis vakar paskambinęs atsiprašinėjo, kad negalėjo sudalyvauti ir būti kartu su manimi tokią dieną ax.gif et, svarbiausia, kad visą likusį gyvenimą būtų šalia blush2.gif

Kaip miela. Manau, sūnėnas truputį Tave pralinksmino ir kažkiek atstojo TB. Visgi, kavalierius jau rimtas biggrin.gif Mano jaunesnysis brolis 22 dieną gavo diplomą, tai irgi visa šeima šventė, pagalvojau, kad ir aš norėčiau tą dieną būti kartu ir pasveikint. Na, bet paskambinau pasveikint telefonu smile.gif

Smagios išleistuvės, kaip matau thumbup.gif Aš, man rodos, irgi į Lietuvą sugrįšiu liepos 8 arba 11 (priklausomai nuo bilietų kainų tomis dienomis). Žadėjau 4, bet taip išeina, kad per anksti - nespėsiu čia visko iki to laiko sutvarkyti. Laukiu nesulaukiu, spirgu tiesiog. Dar niekada man laukti nebuvo taip sunku, kaip šįkart. O šiandien išvis keista diena buvo, gal dėl susapnuoto sapno. Sapnavau, kad vaiką su SB turim savo. Tokį mažą mažutėlį wub.gif Jetau, kaip miela buvo. Visą dieną tokia apspangus po to sapno buvau...

O kaip Tau savaitgalis? Kokie planai? smile.gif Kaip kitoms laukiančioms mergaitėms? Negi visos jau laimingos su saviškiais laiką leidžia (baltai pavydu, jei taip biggrin.gif)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 25 birželio 2011 - 01:44
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 25, 02:43)
kaip Tau savaitgalis? Kokie planai? smile.gif Kaip kitoms laukiančioms mergaitėms? Negi visos jau laimingos su saviškiais laiką leidžia (baltai pavydu, jei taip biggrin.gif)? 4u.gif

Vakar buvau aplankyti MB mamos ir sesers, su jos dvynukais laiką leidau bigsmile.gif aš irgi tokių gražių vaikų noriu blush2.gif lotuliukas.gif
šiandien varau pas brolio vaikus ax.gif
be galo ilgiuosi brangiausiojo... verysad.gif
Atsakyti
Ne kartu sad.gif Bet tikiusi, kad susitiksim liepos pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 25, 15:31)
Vakar buvau aplankyti MB mamos ir sesers, su jos dvynukais laiką leidau bigsmile.gif aš irgi tokių gražių vaikų noriu blush2.gif  lotuliukas.gif
šiandien varau pas brolio vaikus ax.gif
be galo ilgiuosi brangiausiojo... verysad.gif

Tai galima sakyt, kad pastaruoju metu apsupta vaikų esi thumbup.gif Gerai, taip ir laikas greičiau lekia. Aš tai šiandien nieko ypatingo nenuveikiau. Truputį pasimokiau ir didžiąją dienos dalį praleidau tvarkydamasi. Pasidariau generalinę tvarką, po kelių savaičių jau išvažiuoju. Uch, kaip laukiu. Su SB šįvakar irgi nešnekam, nes jis pas tėvus, tai dabar net neįsivaizduoju, ką veikia. Mėgsta jis man iš ten jau po vidurnakčio paskambint, gal ir šiąnakt taip bus ax.gif
O Tu su vaikais gerai praleidai laiką? Kokio amžiaus? Aš tai su mažiukais pabuvus visada labai gerai miegu, gerai su jais nusilakstyt galima... Brangiausiasis jau irgi tuoj bus su tavim. Dar nežino tiksliai datos?
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 06 25, 20:56)
Ne kartu sad.gif Bet tikiusi, kad susitiksim liepos pradzioj.

Bet žiūriu, mums visoms liepos pradžia kaip išganymas wub.gif
Atsakyti