Grizti jam is niekur nereikia tiesiog pas mane atvaziuoja nuo spalio 24 iki 29 dienos. O jusiskis?

Oi, tai labai greit! Manasis 31mazdaug..
Dar laukt ir laukt..

Prisijungsiu ir aš prie laukiančiūjų...nebegaliu jau sulaukti MB...taip liūdna vienai

Sulauksim ! O tada jausimes laimingiausiomis

QUOTE(Muscade @ 2010 10 17, 20:04)
Prisijungsiu ir aš prie laukiančiūjų...nebegaliu jau sulaukti MB...taip liūdna vienai 

Vajei. Bet visiems, kurie laukia yra sunku ir reikia tai pergyvent

QUOTE(gintullka @ 2010 10 17, 22:21)
Tikrai taip, ir visi bus laimingi

Nežadat jokio romantiško vakaro?
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 18, 12:49)

Stengsimes ju aptureti kuo daugiau, jei jis bus cia ape savaite

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 18, 12:49)

Man tai liko savaitėlė...tikiuos, kad prabėgs greit, nes nebesulaukiu...
QUOTE(gintullka @ 2010 10 18, 15:44)
Stengsimes ju aptureti kuo daugiau, jei jis bus cia ape savaite
) o kaip su jumis? 

Savaitei grįžta ir vėl atgal? Nu ir kančia..
Mes irgi stengiamės kuo daugiau romantikos. Šį kartą užsakiau sodybą su pirtimi ant ežero kranto, mini židinukas yra

QUOTE(Muscade @ 2010 10 18, 18:46)
Man tai liko savaitėlė...tikiuos, kad prabėgs greit, nes nebesulaukiu...
O kiek laiko išvažiavęs?
O aš rytoj išskrendu į UK, ale su brangiausiuoju tik savaitgalį praleisiu...mažai, bet vis tiek negaliu sulaukt

QUOTE(solitude @ 2010 10 19, 15:18)
O aš rytoj išskrendu į UK, ale su brangiausiuoju tik savaitgalį praleisiu...mažai, bet vis tiek negaliu sulaukt 

Vajei, nu vistiek kaip faina

O, kokia gera tema!
Nors aš šiuo metu dar nelabai pritampu prie jūsų, kadangi mano MB išplauks dar tik ateinančią vasarą, bet jau dabar įsivaizduoju, kokia kančia manęs laukia.
Susiradau šią temelę ir labai apsidžiaugiau.
Ne viena aš išgyvenu/išgyvensiu tokius patyrimus.
O svarbiausia, jog mano MB plauks bent tris vasaras iš eilės po tris - keturis mėnesius, nes to reikalauja jo studijuojamas dalykas, per keturis studijų metus turi susidaryti metai praktikos jūroje. Žiauru.
Tikiuos, kad ir aš kur nors tomis vasaromis išvažiuosiu, kad lengviau visa tai pakelti galėčiau.

Nors aš šiuo metu dar nelabai pritampu prie jūsų, kadangi mano MB išplauks dar tik ateinančią vasarą, bet jau dabar įsivaizduoju, kokia kančia manęs laukia.

Tikiuos, kad ir aš kur nors tomis vasaromis išvažiuosiu, kad lengviau visa tai pakelti galėčiau.

QUOTE(galoshes @ 2010 10 19, 16:58)
O, kokia gera tema!
Ne viena aš išgyvenu/išgyvensiu tokius patyrimus.
O svarbiausia, jog mano MB plauks bent tris vasaras iš eilės po tris - keturis mėnesius, nes to reikalauja jo studijuojamas dalykas, per keturis studijų metus turi susidaryti metai praktikos jūroje. Žiauru.

tai gal netycia klaipedos univere studins?

maniskis irgi vos i tokia tik prancuzijoje neistojo tada jau butu 5 metam ten uzrakintas

aciu dievui pasiliko cia.
Papildyta:
Mes irgi stengiamės kuo daugiau romantikos. Šį kartą užsakiau sodybą su pirtimi ant ežero kranto, mini židinukas yra

va va as ir tevo parasiau raktu sodybos pas mus situacija panasi