Kadangi senoji tema pasibaigė, tai sukūriau naują
Šitą nuotrauką pasirinkau neatsitiktinai - tai statula, esanti Londono St.Pancras International stotyje, simbolizuoja susitikusius įsimylėjėlius - elegantišką prancūzę ir jos mylimąjį anglą

meilės per atstumą simbolis
QUOTE(gintullka @ 2010 10 12, 15:47)
Sveikos, nezinau ar priimsite mane nes man 18 metu nesu galut tiek verta demesio kiek jus, jusu kelias ir pns, bet mus su mano draugu taip pat skiria 100km. Jei ne mano amzius jau gyvenciau vilniuje pas ji, sutariam gerai beproto vienas kito laukiame. Paguoda ta kad jau maziau nei po metu pati isvaziuoju i vilniu. Sakysit kad jauni ir tikrai esam neistikimi vienas kitam bet drisciau iskart tuos spejimus nupusti i sona, zinau ji, jo istorija, kalbu su jo tevais ir zinau kad jis myli, as taip pat kazkaip stebuklingai po pazinties su juo kitu visiskai nenoriu

O dar kazkaip savaime man iseina jo labai nepririst , ji tas kazkaip veikia, netgi kartais meiliai paqsiteirauja kodel as jo neseku , nepririsu ir pns. Todel vos rades laisva minute skuba pas mane (happy) manau meile per atstuma imanoma, ir mes visos ji iveiksime!
būtinai priimsime

nemanau, kad tam tikro amžiaus žmonės gali mylėti labiau, nei kiti ar būti labiau ištikimi

meilei amžius nesvarbu

o atstumas... kad ir koks jis būtų, tai vis tiek atstumas

tik gal kai jis mažesnis, dažniau galima susitikti
o susitikimai tikrai būna ypatingi

kažkada, man rodos, jau rašiau, kad mudu su brangiausiuoju kaskart susitinkam tarsi pirmą kartą

būna didelis jaudulys ir beprotiškas džiaugsmas

ir dabar laukiu, kada jį vėl pamatysiu ir nors žinau, kad matysimės itin trumpai, žinau, kad įgysiu naujų jėgų tolimesniam laukimui