Išbandžiau www.e-maxima.lt Malonus aptarnavimas , prekes atvežė nustatytu laiku, galioja visos akcijos, renkami lipdukai ir taškai į kortelę. Man patiko
QUOTE(spiglys @ 2011 02 09, 11:52)
Išbandžiau www.e-maxima.lt Malonus aptarnavimas , prekes atvežė nustatytu laiku, galioja visos akcijos, renkami lipdukai ir taškai į kortelę. Man patiko
Tik gaila kad tik Vilniuje
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 02 10, 06:42)
sveiki, noreciau paklaust, pirkau vienoje lietuviskoje svetaineje ir atejo saskaita su mano asmens kodu, ar tai yra leistina?
niekur registruojantis jo nurodyti nereikejo , tiesiog idomu
o tai iš kur jie jį paėmė, jei jūs nenurodėt? čia sąskaitoj - faktūroj buvo nurodytas?
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 02 10, 06:42)
sveiki, noreciau paklaust, pirkau vienoje lietuviskoje svetaineje ir atejo saskaita su mano asmens kodu, ar tai yra leistina?
Galima, nes ji gavo is banko, o banko sistemoje yra pasirinkimas, rodyti gavejui asmens koda ar ne darant apmokejima. Tai jie tiesiog ir iveda i saskaita faktura a.k. , kadangi jis nurodytas pavedimo informacijoje. Jei nenorite ateityje kad taip butu, pries atliekant pavedima pazymekite banko sistemoje "nerodyti a.k."
QUOTE(Fever Ray @ 2011 02 10, 09:02)
o tai iš kur jie jį paėmė, jei jūs nenurodėt? čia sąskaitoj - faktūroj buvo nurodytas?
taip
QUOTE(maja7 @ 2011 02 10, 10:20)
Galima, nes ji gavo is banko, o banko sistemoje yra pasirinkimas, rodyti gavejui asmens koda ar ne darant apmokejima. Tai jie tiesiog ir iveda i saskaita faktura a.k. , kadangi jis nurodytas pavedimo informacijoje. Jei nenorite ateityje kad taip butu, pries atliekant pavedima pazymekite banko sistemoje "nerodyti a.k."
aciu, niekada nebuvau susidurus, kazkaip galvojau bankas neperduoda treciajai saliai asmens kodo , ir kita karta darant pavedima atidziau paziuresiu
o gal jau bendet pirkti www.camelia.lt ?
QUOTE(elfrabio @ 2011 02 07, 13:25)
Apsipirkinėjau:
Interntinė prduotuve E-senukai - čia pirkom kopėčias į sodybą, pristatymas ir man nelabai koks buvo, bet tai kompensavo nuolaidą kuria netikėtai gavau Nežinau kodėl
Interntinė prduotuve E-senukai - čia pirkom kopėčias į sodybą, pristatymas ir man nelabai koks buvo, bet tai kompensavo nuolaidą kuria netikėtai gavau Nežinau kodėl
pas juos pigiau nei pačiuose senukuose? pasižiūrėjau, bet kažkaip painoka susigaudyt tokioje didelėje svetainėje
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 02 15, 20:54)
pas juos pigiau nei pačiuose senukuose? pasižiūrėjau, bet kažkaip painoka susigaudyt tokioje didelėje svetainėje
Bet kiek pastebejau.. tai su pristatmu gaunas ta pati kaina kaip ir parduotuvei
QUOTE(Oksana76 @ 2011 02 15, 23:17)
Bet kiek pastebejau.. tai su pristatmu gaunas ta pati kaina kaip ir parduotuvei
Kažin Prekės tikrai pigesnės, o pristatymo kaina priklauso nuo kainos ir svorio, pvz. prekės, kainuojančios >500Lt ir sveriančios iki 100kg, pristatymas yra nemokamas.
Papildyta:
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 02 15, 19:54)
pasižiūrėjau, bet kažkaip painoka susigaudyt tokioje didelėje svetainėje
Nematau ten nieko painaus
O e-maxima matyt perdaug uzsakymu turi, kad naujiems vartotojams negalima prisiregistruot?
Sveikos, kadangi cia kalbat apie lietuviskas internetines parduotuves, tai gal zinot kaip isitikint kad ta parduotuve tikrai egzistuoja ir pervedus pinigus tikrai gausi preke?