QUOTE(Fever Ray @ 2011 01 28, 20:24)
1.man tai vienodai kas kur ir ką perka. bet aš galiu suprasti tam tikromis sąlygomis atidėjimą mokėjimo įmonei, arba kai su pirkėju pasirašoma sutartis kažkokia apie mokėjimo būdo pakeitimą.
2..o jūs gal konkrečiai apšvieskit, katros parduotuvės internetinės čia taip leidžia sumokėt po visko
3. mažu užsisakyčiau ką kaimyno vardu, prie vartelių jo pastovėčiau atsiimdama, o paskui jau ne mano reikalas, kaip ten aks mokės
1. Man patikimiau mokejima atideti fiziniam asmeniui (kol nera fiziniu asmenu bankroto istatymo-is jo visada gali issireikalauti). O imone siandien gyva-ryt nemoki ir net suo nesulos.
2.Prasom, as jau minejau, kad galite pabandyti taip atsiskaityti kad ir ciapigiau.lt, paskutini karta preke kainavo 1500 lt, kadangi ja reikejo specialiai uzsakyti, kad atveztu ir ji keliavo pora savaiciu, tai paprase pervesti avansu bent 50lt, pervedziau 100lt, likusius pervedziau kada preke gavau ir patikrinau ar be defektu.
3. Apgauti visada galima sugalvoti kaip, jeigu to siekiate. Kai apgausite-parasykite, kaip sekesi.
P.s. Jeigu jums tokiu budu neiseina atsiskaityt, as apgailestauju, nes man nekyla net mintis kazka apgauti, matyt ir kitiems nekyla minciu, kad galiu juos apgauti.
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2011 01 26, 08:48)
nu tai visi mato kad briedai

tik jis vienas tiki savo tiesa ir savo isprusimu ........ ir imones ne visos gauna dar tuos po prekiu gavimo, turi sutarti sudaryti, turi igaliotas asmuo buti..... nėr kvailos tos imnes ir uz telefonus kai mokame sutarti sudarome, turi jie priejimus prie musu duomenų visų ir pan. o cia atidave preke, nu tu zmogau irodyk kad as ja gavau eilinis fizinis asmuo...... pabandykit kas nors pasukti i pigu, lt ir pasakyti kad as apmokesiu po prekiu gavimo pavedimu

arba telefona pasiimti be jokiu dokmentu siaip pakalbesiu ir apmokesiu......
siaipr eliai gal ir parduotuvej galima taip jeigu jau internetines toleruoja, tik visa savo kietuma pasitelkti reikia

....... maximoj prisikrausiu vezima, sakysiu pavedimu moku, pareisiu namo ir padarysiu pavedima......
As nenoriu nieko jums irodineti, nes ir Koperniku niekas is pradziu netikejo, kad zeme apvali, kai pirma karta pabandysite ir taip atsiskaitykite, jus tikrai prisiminsite mane.