QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 09:41)
tai jau buna itraukta i prekes kaina
Papildyta:
Jeigu imi preke vietoje reikalingas kasos aparatas ir tai jau prekybos vieta. Yra visokiu kitokiu smulkmenu. Aisku jums rinktis, bet sitoje svetaineje suteikiamos garantijos, servisas, galimybe grazinti preke, jeigu ji netinka ir atsiimti savo sumoketus pinigus
Ir taip turetu buti visose rimtose interneto parduotuvese
ne, yra kasos pajamu orderiai, jie gali buti pildomi ranka....... visada pasirasau kad sumokejau ir gaunu kita kopija to orderio kad sumokejau
...... visuose rimtuose parduotuvese taip yra...... is kur man zinoti kas sioje svetaineje suteikiama...... pinigai tik pavedimu, o kodel? as noriu grynais moketi....... rinkciausi kita parduotuve, man kai pasirinkimo nera jau nepatinka...... beja grynais sumokejus irgi visa servisa gaunu
....... man patinka labiau svetaines kurios taikosi prie vartotojo o ne salygas nurodo be jokiu islygu ir pasirinkimu
.. o tai jau atrodo nerimtai ir vercia abejoti
Papildyta:
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 09:41)
tai jau buna itraukta i prekes kaina
cha o jeigu ta kaina vis tiek mazesne uz konkurentu tai tegul ja traukia i ta kaina, jeigu sugeba pateikti man preke pigiausiai suteikdamis servisa kurio man reikia viskas super......
as uz lankscius pardavejus
o jeigu nesugeba internetine parduotuve to padaryti ir netgi nepasidomi tokiu budu, isivaizduoja kad dar ir kasos aparata veziotis rekia
......(butumet pasidomeje zinotumet) ..... niu tada nei manes nesudomins nei kitiems nerekomenduosiu, o pvz artmuosius dar ir atkalbeti bandysiu nuo tokio pirkimo..
o be to atsizvelgiant kad jau atsiranda tokiu "gudruciu" kaip "beribu" apsidraudimas zmogui butinas..... o koks geresnis gali buti apsidraudimas uz pinigu mokejiams gavus prekes