Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

QUOTE(Saga @ 2010 12 09, 07:59)
man vakar abejoniu sukele ta parduotuve, reklama uzmaciau ir nuejau tai vartydama pagalvojau, kad nepirkciau be rekomendaciju pirkusiuju  g.gif

bet ta 50 proc nuolaida tai vilioja ir abejoniu daug kelia......  g.gif

niu ir pas juos negalima atsiskaityti grynais atsiimant prekes, tik pavedimas ir internetine bankininkyste, visuose kituose el parduotuveje buna galimybe atsiskaityti atsiimant prekes tik ju salyga tureti lygia pinigu suma..... visada atsisakitau grynais pirma karta pirkdama vienoje ar kitoje parduotuveje pirma karta..... vienzo jokio apsidraudimo, gali imerkti pinigus ir viskas
Atsakyti
http://www.skundai.lt/?id=20802 pirmi atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 12 09, 14:05)

normaliai blink.gif
Atsakyti
štai ir atsakymas apie patikimumą
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 12 10, 07:50)

nu jo blink.gif Gerai kad as neradau tos svetaines, nes daug perku internetu ir dar nebuvo taip kad apgautu. Tai pasitikejimas buvo didelis, net nepagalvojau kad taip apgaudineti galima doh.gif

O del atsiskaitymo grynais atsiimant preke, tai galima gincytis. Kurjeriai uz ta paslauga ima gana nemazus pinigus, taigi norint kad preke tikrai butu gera kaina ir nesiulo tokios paslaugos. Konkreciai kalbu apie sita, bet garantuoti galiu asmeniskai kad rimta kompanija ir noredama kad prekes kaina neisaugtu tokios paslaugos nesiulo.

Tokios apgavystes rimtai pakerta zmoniu pasitikejima pirkimui internetu. Gerai sako saukstas deguto medaus statine sugadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 10:03)

O del atsiskaitymo grynais atsiimant preke, tai galima gincytis. Kurjeriai uz ta paslauga ima gana nemazus pinigus, taigi norint kad preke tikrai butu gera kaina ir nesiulo tokios paslaugos.

Esu atsiskaitinejusi ne viena karta grynais pristacius preke, bet papildomai uz tai dar neteko moket.
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 09:03)
nu jo blink.gif  Gerai kad as neradau tos svetaines, nes daug perku internetu ir dar nebuvo taip kad apgautu. Tai pasitikejimas buvo didelis, net nepagalvojau kad taip apgaudineti galima doh.gif

O del atsiskaitymo grynais atsiimant preke, tai galima gincytis. Kurjeriai uz ta paslauga ima gana nemazus pinigus, taigi norint kad preke tikrai butu gera kaina ir nesiulo tokios paslaugos. Konkreciai kalbu apie sita, bet garantuoti galiu asmeniskai kad rimta kompanija ir noredama kad prekes kaina neisaugtu tokios paslaugos nesiulo.

Tokios apgavystes rimtai pakerta zmoniu pasitikejima pirkimui internetu. Gerai sako saukstas deguto medaus statine sugadina doh.gif

vat ir gaunasi skupus moka du kartus...... as is to portalo jusu nurodyto tikrai nepirkciau wink.gif ...... kiek pirkome visada yra tokia glimybe ir visada ja naudojames, o pirkome visa savo buitine ir vaizdo technika is ivairiu portalu....... ir prekes kaina visada renkames maziausia, lyginame su konkurentu kainomis, o kiek kurjeriai ima man nerupi...... o kad neisaugtu paslaugos kaina dar pigiau butu ir kurjeriu nesamdyti galima, tegul patys atvaziuoja klientai pasiimti blink.gif tada kaina dar mazesne bus
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 12 10, 10:18)
Esu atsiskaitinejusi ne viena karta grynais pristacius preke, bet papildomai uz tai dar neteko moket.

tai jau buna itraukta i prekes kaina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2010 12 10, 10:23)
vat ir gaunasi skupus moka du kartus...... as is to portalo jusu nurodyto tikrai nepirkciau wink.gif ...... kiek pirkome visada yra tokia glimybe ir visada ja naudojames, o pirkome visa savo buitine ir vaizdo technika is ivairiu portalu....... ir prekes kaina visada renkames maziausia, lyginame su konkurentu kainomis, o kiek kurjeriai ima man nerupi...... o kad neisaugtu paslaugos kaina dar pigiau butu ir kurjeriu nesamdyti galima, tegul patys atvaziuoja klientai pasiimti  blink.gif tada kaina dar mazesne bus

Jeigu imi preke vietoje reikalingas kasos aparatas ir tai jau prekybos vieta. Yra visokiu kitokiu smulkmenu. Aisku jums rinktis, bet sitoje svetaineje suteikiamos garantijos, servisas, galimybe grazinti preke, jeigu ji netinka ir atsiimti savo sumoketus pinigus mirksiukas.gif
Ir taip turetu buti visose rimtose interneto parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 09:41)
Papildyta:
Jeigu imi preke vietoje reikalingas kasos aparatas ir tai jau prekybos vieta. Yra visokiu kitokiu smulkmenu. Aisku jums rinktis, bet sitoje svetaineje suteikiamos garantijos, servisas, galimybe grazinti preke, jeigu ji netinka ir atsiimti savo sumoketus pinigus mirksiukas.gif
Ir taip turetu buti visose rimtose interneto parduotuvese

ne, yra kasos pajamu orderiai, jie gali buti pildomi ranka....... visada pasirasau kad sumokejau ir gaunu kita kopija to orderio kad sumokejau wink.gif ...... visuose rimtuose parduotuvese taip yra...... is kur man zinoti kas sioje svetaineje suteikiama...... pinigai tik pavedimu, o kodel? as noriu grynais moketi....... rinkciausi kita parduotuve, man kai pasirinkimo nera jau nepatinka...... beja grynais sumokejus irgi visa servisa gaunu wink.gif ....... man patinka labiau svetaines kurios taikosi prie vartotojo o ne salygas nurodo be jokiu islygu ir pasirinkimu wink.gif.. o tai jau atrodo nerimtai ir vercia abejoti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 09:41)

cha o jeigu ta kaina vis tiek mazesne uz konkurentu tai tegul ja traukia i ta kaina, jeigu sugeba pateikti man preke pigiausiai suteikdamis servisa kurio man reikia viskas super...... thumbup.gif as uz lankscius pardavejus thumbup.gif

o jeigu nesugeba internetine parduotuve to padaryti ir netgi nepasidomi tokiu budu, isivaizduoja kad dar ir kasos aparata veziotis rekia lotuliukas.gif ......(butumet pasidomeje zinotumet) ..... niu tada nei manes nesudomins nei kitiems nerekomenduosiu, o pvz artmuosius dar ir atkalbeti bandysiu nuo tokio pirkimo..

o be to atsizvelgiant kad jau atsiranda tokiu "gudruciu" kaip "beribu" apsidraudimas zmogui butinas..... o koks geresnis gali buti apsidraudimas uz pinigu mokejiams gavus prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 10 gruodžio 2010 - 09:55
QUOTE(Saga @ 2010 12 10, 10:53)
o be to atsizvelgiant kad jau atsiranda tokiu "gudruciu" kaip "beribu" apsidraudimas zmogui butinas..... o koks geresnis gali buti apsidraudimas uz pinigu mokejiams gavus prekes  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif visada yra jusu teise rinktis mirksiukas.gif

o del kasos aparato veziojimosi tai prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ervina: 10 gruodžio 2010 - 09:58
QUOTE(Ervina @ 2010 12 10, 10:41)

Na uz pristatyma tai aisku kad itraukta buna i suma, bet jus kalbat kad yra kazkoks mokestis kai moki kurjeriui grynais g.gif ... Ar cia as ko nesupratau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 12 11, 13:40)
Na uz pristatyma tai aisku kad itraukta buna i suma, bet jus  kalbat kad yra kazkoks mokestis kai moki kurjeriui grynais  g.gif ... Ar cia as ko nesupratau?  ax.gif

nesupratot. int.parduotuvės moka kurjeriui procentą už tai, kad jis paimtų iš jūsų grynus pinigus.
Atsakyti