Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

sveikutes,gal kas pirkot is dovanucentras.lt ?penktadieni uzsakiau preke ,pervedziau pinigus,jokio patvirtinimo negavau,siandien kokiais tik tel numeriukais skambinu arba isjungti arba nekelia.Nors ten parasyta kad dirba 24h per para,7 dienas per savaite ,365dienas per metus.Truputi neramu... g.gif
Atsakyti
Kelis kartus prieš Naujus metus pirkau iš Pigu.lt -likau patenkinta. Pristatė žaibiškai. Kokybė nenuvylė. Tų pačių prekių kainos po Naujų pakilo..tai yra nuolaida sumažėjo. Kai ką norėjau pakartoti..
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2011 12 07, 16:22)
pardavėjas shop4rent.lt
Vienu žodžiu - nežinau, laukiu - laukio - ir nei atsakymo, nei prekių nėra. Ir prisiskambint sunku - penktadienį žadėjo, kad vėliausia pirmadienį bus pas mane, na ir ką - nieko.

Turėjom ir mes reikalų su šita firma- užsakiau vaikui lavinamąją lentą, atvežė vos ne po mėnesio (keletą kartų skambinau), kai aišėmėm iš pakuotės- pasibaisėjau, dar tokio fuflo nebuvau mačiusi doh.gif - sulūžusi, skaičiai nušerpetoję, kokybė tai už 1 eurą būna geresnė... Tą pačią dieną išsiunčiau atgal, bet pinigus tagavau tik po didelių kolionių- paskambinau ir išdėjau į šuns dienas. Skambinėjau gal kas antrą dieną. Kai pagrasinau, jog jei per savaitę negražins- kreipsiuos į vartotojų teisių apsaugos tarnybą.
o štai mano giminaitė lapkričio pabaigoj pirko Monopolį- tai dar nei žaidimo, nei pinigų neatgavo...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 12 27, 10:44)
Kai pirkom (prieš metus) šaldytuvą iš e-senukų, sąskaitoj - faktūroj prie pirkėjo parašo buvo nurodyta, kad turėjo būti pateiktas ir garantinis talonas. Tačiau mes jo negavome. Todėl susisiekėm (el. paštu, kaip ir lig tol bendravome) su vadybininke, ir po kelių dienų atsiuntė paštu.

Gruodžio mėn. pirkom skalbimo mašiną iš e-senukų, viskas vyko lygiai taip pat. Su skalbimo mašina gavom tik saskaitą-faktūrą, o garantinį atsiuntė paštu tik po to, kai jiems priminėm apie tai el.paštu. Šiaip viskas vyko normaliai, kurjeris pristatė pirkinį nemokamai per kelias dienas po pinigų pervedimo .
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Gal žinote iš kokio lenkiško puslapio siunčiasi prekes www.stiliausidejos.lt ? Gal esat bandę užsisakinėti? Man patinkančių drabužėlių dydžių nebeturi ir neplanuoja užsakyti, galvoju gal tiesiai iš Lenkijos pavyktu užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2012 01 24, 12:48)
Gal žinote iš kokio lenkiško puslapio siunčiasi prekes www.stiliausidejos.lt ?

Ar nebus is allegro.pl Daznai is jo uzsisakineju.
Atsakyti
Labas,
ieskau info apie aliba.lt ax.gif Noriu pirkti virtuvini kombaina rolleyes.gif Gal patarimu duosit? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote elektroninių parduotuvių ar vaistinių, kur būtų galima pigiai įsigyti maisto papildų? mat esu girdėjusi, kad kartais galima įsigyti įvairių vitaminų tiesiai iš gamintojų, kurių galiojimas artėja prie pabaigos. O koks skirtumas ar vitaminas galioja 3 metus ar 3 mėnesius. Esate ką nors panašaus girdėję?
Atsakyti
Ar yra kam tekę pirkti vitaminus ar vaistus internetinėse vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2012 02 08, 10:45)
Labas,
ieskau info apie aliba.lt  ax.gif Noriu pirkti virtuvini kombaina  rolleyes.gif Gal patarimu duosit?  4u.gif

Įveskit į google aliba.lt skundai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbariska @ 2012 02 08, 12:14)
Ar yra kam tekę pirkti vitaminus ar vaistus internetinėse vaistinėse?

Esu smalsumo dėlei pirkusi iš 100metu.lt.
Atsakyti
Ar yra teke kam nors pirkti internetineje parduotuveje-kosmetika-tau?
Atsakyti
QUOTE(Barbariska @ 2012 02 08, 12:14)
Ar yra kam tekę pirkti vitaminus ar vaistus internetinėse vaistinėse?

dažniausiai tik taip ir perku, receptinius irgi smile.gif
Atsakyti