sąrašas neriančiųjų buvo ilgas o pasirodyt panoro tik trys
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 13:09)
sąrašas neriančiųjų buvo ilgas o pasirodyt panoro tik trys
Mano dar nepabaigtas... nedaug like, bet vis tiek kol kas nera ka rodyt... Gal ir kitos dar atsiras
Turbūt vaikšto dabar išdidžiai su šaliais, kad net neturi laiko čia užeit
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 13:12)
kol nere,mes joms buvom reikalingos,o dabar...
Vat vat, kokia neteisybė
einam tikli kavos inkalsim
einam tikli kavos inkalsim
Sveikos salio palata stebejau is sono... na, nuostabus salis, tik nespejau i traukini
Bet va sita grozi greiciausiai jungsiuos megzt... Lauksiu palatos siai ligai gydyt
QUOTE(tiklis @ 2010 10 23, 15:02)
Bet va sita grozi greiciausiai jungsiuos megzt... Lauksiu palatos siai ligai gydyt
QUOTE(Amade @ 2010 10 25, 12:19)
Sveikos salio palata stebejau is sono... na, nuostabus salis, tik nespejau i traukini
koks cia nespejai, as cia oj kaip ilgai tupesiu, tiklis dar sake man kompanija ilgai palaikys
QUOTE(Amade @ 2010 10 25, 13:19)
Šitas traukinys dar nesustojo.Važiuoja ir važiuoja, tik keleiviai keičiasi,o kai kurie važiuoja neišlipdami labai toli.
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 13:22)
koks cia nespejai, as cia oj kaip ilgai tupesiu, tiklis dar sake man kompanija ilgai palaikys
jo.as dar viena nersiu,taip kad dar biskutuka pasirgsiu..labai jau man patiko
Papildyta:
QUOTE(matre @ 2010 10 25, 13:24)
Šitas traukinys dar nesustojo.Važiuoja ir važiuoja, tik keleiviai keičiasi,o kai kurie važiuoja neišlipdami labai toli.
kandziojiesi?
QUOTE(tiklis @ 2010 10 25, 13:31)
Nu nea, net minties tokios neturėjau.jaučiu,kad ir aš važiuosiu čia laaabai ilgai.
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 12:12)
Kai ko net neprisimenat, tai ir neužeinam..
Aš jeigu Jūs nieko prieš atsiųsiu naują foto ant gyvo "modelio", o jeigu mano akims patiks, tai dar ir su kepurę iš likusių siūlų..
QUOTE(bielra @ 2010 10 25, 13:41)
Kai ko net neprisimenat, tai ir neužeinam..
Aš jeigu Jūs nieko prieš atsiųsiu naują foto ant gyvo "modelio", o jeigu mano akims patiks, tai dar ir su kepurę iš likusių siūlų..
Dabar tai išgriūsim grožį pamatę