KAIP JIS TIKTŲ ANT DVIGULĖS
TOS AGUONĖLĖS (ar kas ten)
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 23, 18:04)
aha..man irgi tos gelytes...is visas jis toks...SILTAS atrodo..as ji naudociau kaip pleda-uzsimest kai vesu ...as tokia ''saltakrauje'' -man net vasar pirstiniu reik ...
Papildyta:
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 23, 18:00)
mes tave prikalsim prie sienos šioj palatoj ir galėsi mums burbėt
tai kad manes nei kalt nereik-ir taip is sitos palatos neislendu ...vat tuoj visas savo ''smutkes'' susigabensiu,ir liksiu cia ILGAMMMM
gal turit didesne ar ryskesne šitą schemą? nes atsispausdinau ir liejasi, nesuprantu kiek akių det
man beryšio buvo išardžiau
tas, toks vainikas pasistojęs ir šiaip į blyną ji man panaši buvo.o tiek vargau,ardžiau ir vėl mėzgiau ,nes traukė....nu vienu žodžiu fe
gal tau pavyks geriau pasirodyk kai baigsi
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 23, 22:09)
tas, toks vainikas pasistojęs ir šiaip į blyną ji man panaši buvo.o tiek vargau,ardžiau ir vėl mėzgiau ,nes traukė....nu vienu žodžiu fe
tai vat, kad man 4 eilę beneriant jau matau, kad negerai, irgi riečiasi
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 23, 19:20)
gal turit didesne ar ryskesne šitą schemą? nes atsispausdinau ir liejasi, nesuprantu kiek akių det
as jo net neneriau
O 6 nėrėt? Aš nunėriau bet man jis negražus.Ardysiu.O kaip NR.2 neriat, žemais stulpeliais? Ir dar paaiškinkit kaip NR.3 neriasi, ten nuo 4 iki 9 eilės vienodai, o po to jungiasi į 3?Čia tas baronkinis?
P.s. radau 3 paaiškinimus
P.s. radau 3 paaiškinimus
labuka, tiesa sakant nesuprantu ju zenklinimo, pvz 8 medalionas 4 ir 5 eiles neriasi kaip? stulpelis su 1 uzmetimu? ar zemas stulpelis? tai kaip tada neriasi 3 ir 6 eiles,kur perbrauktas zymejimas Beje, ar ka nors keitet 8 medalione? cia jei neklystu ta baranka bus... Dar idomu tas riestainis taip ir laikysis ar ji kaip nor pritvirtint reik? Pradejau nuo sito ir jau tiek klausimu iskilo Paaiskinkit kas jei netingit beje, padekot noriu vienai sauniai mamytei, kad pagelbejo su siulukais
mergaites, kurios jau esate susisiuvusios savo slaius, tai jus man dabar pasakykit kaip siuvate? na siuvat is blogos puses ar is geros? tikiuosi supratot ko klausiu
QUOTE(tiklis @ 2010 10 23, 17:45)
SAUDYKIT SAUDYKIT o kas jums bacilas nesios?ka?..ir ukacaka soks? ir smegenis ''plaus''?
Papildyta:
mane vyras jau greit bus 10 metu,kaip grasina ''priplot'' uz ''genialias idejas'' ..o cia dar jus-SUSAUD YT...reiks begt ...
Papildyta:
mane vyras jau greit bus 10 metu,kaip grasina ''priplot'' uz ''genialias idejas'' ..o cia dar jus-SUSAUD YT...reiks begt ...
esu tylus ligonins ir vis dar sergu saliu,bet bent jau nesausiu taves uz nauja bacila,nes mano sunelis jau megaujasi tokiu pleduku