Laba diena, tikliui apie siūlus papasakojo jau, KOKIUS pirkau ir KUR - taip pat..
Vadinasi einu miegot, bo 10 valandų prastovėt po lietum, kruša ir t.t ne mano amžiui.. Šlapia iki triusikų gumytės..
Gerai būtų jeigu prie pūlingos anginos į kompaniją plaučių uždegimas nepriliptų..
Gero vakaro..
QUOTE(bielra @ 2010 10 22, 19:06)
Laba diena, tikliui apie siūlus papasakojo jau, KOKIUS pirkau ir KUR - taip pat..
Vadinasi einu miegot, bo 10 valandų prastovėt po lietum, kruša ir t.t ne mano amžiui.. Šlapia iki triusikų gumytės..
Gerai būtų jeigu prie pūlingos anginos į kompaniją plaučių uždegimas nepriliptų..
Gero vakaro..
Gero vakaro..
Jazus, a kokia proga po lietum NET 10 VAL. stovėjot?
o aš šiandien neneriu, sėdžiu su vyno taure, mėgaujuosi ramybe.... savaitgalis irgi nedarbingas laukia, nes svečių bus pilna trioba... žodžiu lėtai, labai lėtai veiksmas su šaliu juda, bet....juda.
Mano vakarykštis darbas 2 medaliai ir tai kažin ar nesumastysiu pernert.
Labas rytas.
Na va, pagaliau išsirinkau siūlus ir aš. Nežinau kiek graži kiek negraži ta spalva, bet manau kad visai neblogai turėtų atrodyti Pirkau Vernito pusvilnę.
Pirmas mano medalionas nunertas per du vakarus. Tik jam sunaudojau beveik visa motkelį siūlų O kažin kiek tokių medalionų Jūs nunėrėt savo šaliams?
Iš geros pusės
Iš blogosios pusės ( nežinau kuri gražesnė )
Na va, pagaliau išsirinkau siūlus ir aš. Nežinau kiek graži kiek negraži ta spalva, bet manau kad visai neblogai turėtų atrodyti Pirkau Vernito pusvilnę.
Pirmas mano medalionas nunertas per du vakarus. Tik jam sunaudojau beveik visa motkelį siūlų O kažin kiek tokių medalionų Jūs nunėrėt savo šaliams?
Iš geros pusės
Iš blogosios pusės ( nežinau kuri gražesnė )
QUOTE(Arveda @ 2010 10 23, 11:15)
Labas rytas.
man grazesne geroji puse...
O kaip idomiai viduriuka padarei...
Siaip sitam medalyj graziai atrodo, bet kitokius neriant rekomenduociau pumpurelius nert kitu budu
QUOTE(Arveda @ 2010 10 23, 11:45)
O koks tas kitoks budas?
Zodziu taip:
Tu dabar kai neri, tai visus stulpelius nedaneri iki galo ane?
Tuoj paieskosiu - 2 kartus jau buvo aptarta
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 09 29, 11:10)
QUOTE(ilamka @ 2010 09 29, 11:11)
Taip butent tie purpuliukai kaip juos padaryti,pabandysiu paaiskinti,pradzioj nuneri 6 stulpelius su vienu uzmetimu,tada vaseli kisi i pirma stulpeli paimi siula nuo 6 stulpelio ir pertauki per pirma,tada neri toliau pagal schema.Tikiuosi paaiskinau suprantamai
O siaip ir as savamoksle,jokiu kursu nelankius mokykloj tik serveteles neriau
O siaip ir as savamoksle,jokiu kursu nelankius mokykloj tik serveteles neriau
Stai paaiskinimas kaip nert kitaip Parnesiau is pirmos temos
Gal Kolekcioniere atidarydama nauja tema galetu ir tai ikelt i pirma puslapi, nes naujai prisiungusiom merginom sunku rast
Arveda, labai graži ramunė.Geroji pusė gražesnė.O pumpurėlius aš irgi nėriau kaip paaiškino ilamka. Pabandžiau ir nedanert ir per visus ištraukt,tai ne tokie gražūs gaunasi. Aš tai pirmus du nunėriau vakar.
QUOTE(Arveda @ 2010 10 23, 10:15)
labai gražus ir tie pumpurėliai gerai atrodo
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 23, 11:01)
Zodziu taip:
Papildyta:
Gal Kolekcioniere atidarydama nauja tema galetu ir tai ikelt i pirma puslapi, nes naujai prisiungusiom merginom sunku rast
Papildyta:
bus padaryta
ARVEDA- liuks ziurisi..cia juoda spalva?as irgi ziurinejau tu pusvilniu siulu-nu bet nete nera spalvu pasirinkimo. ..ir nuotraukose visai kitaip atrodo spalvos ...o del siulu i kauna man lekt- ..nebent kada pro sali vaziuojant ..VARGAS ...
SITA MEDALIUKA AS DAR APNERIAU STULPELIAIS SU UZMETIMU,KAD LAPUKAI graziai susitvirtintu ir sugultu...be to,dariau viduriuka tik is 2 eiliu tu nepilnu stulpeliu pumpuriuku ..tai kazkaip proporcingiau ziurejosi
SITA MEDALIUKA AS DAR APNERIAU STULPELIAIS SU UZMETIMU,KAD LAPUKAI graziai susitvirtintu ir sugultu...be to,dariau viduriuka tik is 2 eiliu tu nepilnu stulpeliu pumpuriuku ..tai kazkaip proporcingiau ziurejosi
Oi, ačiū labai labai
O va tokių ramunių kiek nėrėt šaliui? Ar užteks ir vienos? Ar žiūrėt pagal situaciją kiek ir ko
Papildyta:
Spalva čia tamsiai žalia Bet tamsoje tai kaip juoda atrodo
Kaip supratau apnėrei taip kad jau susiglaude būtų tie lapeliai?
Jau pamačiau kaip padarei
O va tokių ramunių kiek nėrėt šaliui? Ar užteks ir vienos? Ar žiūrėt pagal situaciją kiek ir ko
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 10 23, 12:10)
ARVEDA- liuks ziurisi..cia juoda spalva?as irgi ziurinejau tu pusvilniu siulu-nu bet nete nera spalvu pasirinkimo. ..ir nuotraukose visai kitaip atrodo spalvos ...o del siulu i kauna man lekt- ..nebent kada pro sali vaziuojant ..VARGAS ...
Spalva čia tamsiai žalia Bet tamsoje tai kaip juoda atrodo
Kaip supratau apnėrei taip kad jau susiglaude būtų tie lapeliai?
Jau pamačiau kaip padarei
ARVEDA- aS dariau pynele is 6 akiu,ir duriau i lapuku viduriukus(ne VIRSUNELES )ir tada kitoje eileje viska apneriau stulpeliais su uzmetimu(tas pyneles kilpas ) vat ir lapukai graziai gaunasi,ir tvirta ramunele.. savo saliui jas neriau 4 atrodo