tikli blyn ne i tema ir nei tema o kas sake kad reikia bendra palata kurt tokiom nesveikom kaip mums aaa kur galima butu pasipliurpt(t.y.pasikonsultuot) buvai geras vadas tai pirmyn naujos temos kurt
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 22, 10:54)
tikli blyn ne i tema ir nei tema o kas sake kad reikia bendra palata kurt tokiom nesveikom kaip mums aaa kur galima butu pasipliurpt(t.y.pasikonsultuot) buvai geras vadas tai pirmyn naujos temos kurt
Tokia tema galetu buti -bendraminciuose
Ar dar yra šioj palatoj ligonių? Ar visos raminančių prigirdytos,kad tokios ramios? Pasislinkit, man reikia vietos. Jau vašelis ir siūlai rankoj, pradėjau nuo pirmo mažiuko.
liaba MATRE..yra yra ligoniu...as kamputi sedziu tyliai,kad neisvytu kas ..ir stebiu
Papildyta:
KOLEKCIONIERE AIKS CIA,TURIM PASITART ..reiskiasi vadinasi taip ir va kaip...turiu tau uzduoti- .kai prisipildys sita musu palata,ir reiks kurt nauja -(nju nieks geriau uz tave to nepadarys )gal pradzioje reikia sukelt jau baigtu darbu foto su siulu metrazu ir pavadininmu ..kaip manot?nu nes mano dezute uzkista laiskais su siulu pav. prasymu ir t.t. sakau visai smagu butu,atsivertus tema rast viska ko reik vienoj vietoj ..AR APSIIMSI SITA PADARYT?
Papildyta:
NJU ZINOT as apsilankiau naujam ligonines korpuse-BENDRAMINCIUOSE.. smagiai ten plepa ligoniukes ''siulinej palatoj'' BET.. MAN CIA LABAI PATINKA as ten nieko nepazystu ir cia visi koridoriai ir pakampes pazistami ir jus visos cia... NJU NEVYKIT MANES..plyyyzplyyyzzzz....
Papildyta:
KOLEKCIONIERE AIKS CIA,TURIM PASITART ..reiskiasi vadinasi taip ir va kaip...turiu tau uzduoti- .kai prisipildys sita musu palata,ir reiks kurt nauja -(nju nieks geriau uz tave to nepadarys )gal pradzioje reikia sukelt jau baigtu darbu foto su siulu metrazu ir pavadininmu ..kaip manot?nu nes mano dezute uzkista laiskais su siulu pav. prasymu ir t.t. sakau visai smagu butu,atsivertus tema rast viska ko reik vienoj vietoj ..AR APSIIMSI SITA PADARYT?
Papildyta:
QUOTE(bru @ 2010 10 22, 12:30)
Tokia tema galetu buti -bendraminciuose
NJU ZINOT as apsilankiau naujam ligonines korpuse-BENDRAMINCIUOSE.. smagiai ten plepa ligoniukes ''siulinej palatoj'' BET.. MAN CIA LABAI PATINKA as ten nieko nepazystu ir cia visi koridoriai ir pakampes pazistami ir jus visos cia... NJU NEVYKIT MANES..plyyyzplyyyzzzz....
QUOTE(tiklis @ 2010 10 22, 13:28)
uztat as ir sedziu tyliai kamputyje, kad nepamatytu... kad neisgintu... tyliai is uz kampo tarp duru plysi pasiziuriu kas kiek ir kaip nunere
manau... neuzilgo bus pilni pakampiai tokiu, kaip mudvi isgijusiu, bet nenorinciu iseit
Tai jūs būkit ir netylėkit... O tai atrodo kad ligoninėj pietų ramybė amžinai.
1S kam nors raitėsi? Man šiek tiek riečiasi,bet gal prasitampys.. ar čia jį taisyt reikia?
1S kam nors raitėsi? Man šiek tiek riečiasi,bet gal prasitampys.. ar čia jį taisyt reikia?
statistikai: liko tik 1 "1L", 2 antrukai, 3 3 trečiukai, 2 septintukai ir 1 aštuntukas. 1L, septintukus ir aštuntuką yra planas šian vakare nunert, o kas liko - kitą savaitę ir jau prasidės jungimas. Vėžliškas greitis, bet vis į priekį
Moku ir dar lėčiau, bet kiti darbai spiria ruron ir labai labai reikia kuo greičiau pabaigti, mesti į šoną ir po savaitės ar dviejų atrasti iš naujo. Lenda jau per gerklę tie medaljonai.
Moku ir dar lėčiau, bet kiti darbai spiria ruron ir labai labai reikia kuo greičiau pabaigti, mesti į šoną ir po savaitės ar dviejų atrasti iš naujo. Lenda jau per gerklę tie medaljonai.
nu kaip čia dabar pramotę išvyt,ir pirmūnes
paskum dar plaukai nuslinks.....
be idėjinio vado likt kenksminga sveikatai
kad sėdit,tai ir toliau sėdėkit,CIK NETYLĖKIT
paskum dar plaukai nuslinks.....
be idėjinio vado likt kenksminga sveikatai
kad sėdit,tai ir toliau sėdėkit,CIK NETYLĖKIT
QUOTE(tiklis @ 2010 10 22, 13:28)
liaba MATRE..yra yra ligoniu...as kamputi sedziu tyliai,kad neisvytu kas ..ir stebiu
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
jei gali sumesk man info ir foto i az
QUOTE(matre @ 2010 10 22, 14:38)
Tai jūs būkit ir netylėkit... O tai atrodo kad ligoninėj pietų ramybė amžinai.
man rietesi..as dadejau po pyneles aki nerdama
QUOTE(matre @ 2010 10 22, 10:59)
Aš ne Bielra,bet pasakysiu. Ji nėrė iš vernito pusvilnės. Tokią pat ir aš nusipirkau.tik mano spalva balta.Pasirodo mes perkam siūlus iš tos pačios parduotuvės.
Ir as ten buvau, aisku, ple ple ple ko ieskau ir kam, ir buvo parodyta is kuriu siulu Bielra nere
Tikli,
QUOTE(gerve @ 2010 10 22, 17:01)
Ir as ten buvau, aisku, ple ple ple ko ieskau ir kam, ir buvo parodyta is kuriu siulu Bielra nere
Tikli,
Tikli,
Jo jo ir man buvo parodyta Pirkai ką nors?