Negaliu ramiai net paskaitoj sedeti, vis tie medalijonai galvoje , tad uzsukau paziureti, ar daug sveikstanciu sivakar
Gaugvile aciu tau labai pasiemiau viskas tiko
Cia ta merginuke kuri padeda
Cia ta merginuke kuri padeda
QUOTE(tiklis @ 2010 10 12, 19:09)
labas ''uzsikretusioji'' ..sveika ''apsirgus'' ..
o del siulu- na viskas priklauo nuo pinigines ..jei gali sau leisti-TAI TIK MERINO VILNA ..O jei pinigine truputi ''plonesne'' tai ir is kitu galima grozi sukurti ..na bent jau as save taip guodziu
o del siulu- na viskas priklauo nuo pinigines ..jei gali sau leisti-TAI TIK MERINO VILNA ..O jei pinigine truputi ''plonesne'' tai ir is kitu galima grozi sukurti ..na bent jau as save taip guodziu
O kokius siulus Jus naudojote ir kiek pirkote?... nuotraukose graziai ziurisi tas pukelis, o ir susukimas siulu grazus.
QUOTE(pienas @ 2010 10 12, 20:54)
O kokius siulus Jus naudojote ir kiek pirkote?... nuotraukose graziai ziurisi tas pukelis, o ir susukimas siulu grazus.
visu pirma AS ESU ''VIENASKAITA'' ..kai susirgsiu didybes manija-tai tad galesit kreiptis JUS ...O DEL SIULU-as pirkau ANGORA RAM...sunaudosiu manau kokius 800-900 gr. ...bet siaip-jei ''kur nugrybauji''- isardyti neimanoma ...ir gana plonas siulas...na bet galima deti dviguba
mano medaliukai mazesni nei daugumos,todel man reikia ju daugiau prisinert ...salis bus 70 cmplocio ir 150-160 cm ilgio
Papildyta:
QUOTE(Daske @ 2010 10 12, 20:38)
tai sitai mergaiciukei
šiądien anei vieno medaliončiko uuuiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Laba rytas, naktį sapnavau kaip neriu medalius jau tiek į smegenis įaugę, kad net naktimis į galvą lenda
Sveikos
Vakr puse dienos ir visa vakara deliojau, jungiau medaliukus, o sujungiau - nedideli kampeli
Nu letai einasi tas darbas
Vakr puse dienos ir visa vakara deliojau, jungiau medaliukus, o sujungiau - nedideli kampeli
Nu letai einasi tas darbas
QUOTE(Amber_piece @ 2010 10 13, 08:22)
TIKLIS,
is kokiu siuliuku mezgat?negaliu niekaip issirinkti siulu ka bebandau vis ne tai...
is kokiu siuliuku mezgat?negaliu niekaip issirinkti siulu ka bebandau vis ne tai...
As ne tiklis, bet visi klausia, tai ir as atsimenu
Tiklis neria is Angora RAM
Prisiduodu va tik kiek sujungiau vakar
Kur matot, kad kazkas blogai - saukit, kol dar ne velu
labas rytelis ligoniukes,
Kaip bebutu gaila, bet man sita grozi reikia atideti keletai menesiuku, nes turiu prisizadejusi numegzti 4 sukneles Todel dar nemeskit manes is ligoniu saraso, man tik sita liga letine forma pasireiskia, sirgsiu, kol nenusiregsiu sio grozio O mintyse jau matau save benesiojancia si grozi
jusu visu darbeliai nuostabus, kasdien pasiziuriu i jusu pasistumejima i prieki ir baltai pavydziu jums
Kaip bebutu gaila, bet man sita grozi reikia atideti keletai menesiuku, nes turiu prisizadejusi numegzti 4 sukneles Todel dar nemeskit manes is ligoniu saraso, man tik sita liga letine forma pasireiskia, sirgsiu, kol nenusiregsiu sio grozio O mintyse jau matau save benesiojancia si grozi
jusu visu darbeliai nuostabus, kasdien pasiziuriu i jusu pasistumejima i prieki ir baltai pavydziu jums
Labas rytas
Agnex, man tos dvi mažos gėlytės viena prie kitos kažkaip nesižiūri
Agnex, man tos dvi mažos gėlytės viena prie kitos kažkaip nesižiūri
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 13, 09:16)
Jos skirtingos o, kad dvi, tai taip jau isejo - kitur manau, kad gali tekt dar ir ne dvi det - nesueina jie taip gerai vienas su kitu kaip noretusi O skyliu gi nepaliksi, vien tam, kad nedet 2 gelyciu
Net ir pati ziuriu - nu nezinau ar man taip jau labai nepatinka...
ka kitos manot?
meskute231, tikli - matau, kad prisijunge - tarkit zodi, ka jus manot?