Nu Tikli, nerealiai gražu fantastika.
labs ryts mezgėjėlės
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:09)
tai vat,dabar ''kartele jau pakelta'', ir vien kojiniu mezgimas pasitenkinimo neteikia ..REIKIA ISSUKIU
Čia labai tinka šita frazė:
"Taikykitės aukštai - lengva pergalė mažai ko verta"
Seras Edmund Hillary
Eh, tikli, atrodo kaip fabrikinis, idealiai nulietas, eh kad man tokias rankas, užsidėčiau tokį žiemą ant juodo palto, nesvarbu, kad sunku, bet gi tai NUOSTABU
aciu labai visoms ..jei ir jus sito salio norit taip kaip as nirejau-jusu visu bus dar grazesni ..pasidairykit dabar i jau pagamintus..pasirinkit jums tinkama ir graziausia jungima,detales,forma ...ir bus viskas ...o as jau nusprendziau-VISTIK SITAS SALIS KELIAUS DOVANU ...vistiek as ji nesiosiu tik pavasari,o mano brolienei ofise jis tikrai dabar labai pravers ...vat tik dabar reik laikyt kumscius kad patiktu ...o kita irgi tikriausiai nersiu balta...ir vel pavadinsiu ''PIENO PUTA''
Papildyta:
BIELRAI uz pavadinima mokesiu procentus buckiais
Papildyta:
BIELRAI uz pavadinima mokesiu procentus buckiais
Tikli,KARALIŠKA MANTIJA
NE VELTUI VARGAI
NE VELTUI VARGAI
Tikli, nerealiai atrodo.
O aš jau turiu siūlus , baltus, nu daugiau nebuvo man spalvų patinkančių. Bet va galiu liet ašaras,neturiu tokio storio vašelio Tai negaliu pradėt darbų
O aš jau turiu siūlus , baltus, nu daugiau nebuvo man spalvų patinkančių. Bet va galiu liet ašaras,neturiu tokio storio vašelio Tai negaliu pradėt darbų
As savo irgi pabaigiau,bet man jis nebepatinka
QUOTE(sigridaU @ 2010 10 21, 13:27)
As savo irgi pabaigiau,bet man jis nebepatinka
VO BLIAM ..vos blynu nepaspringau ...kas cia dabar!?KAS CIA DABAR?!!!klausiu..
man irgi taip buvo. . tu sali tiesiog padek iki rytojaus i sna..o ryt pamatysi ji kitom akim ir viskas bus ok ..
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 13:12)
ASTUT-specialiai tau.
vat paziurekit,kaip sitokio ''smulkumo'' medaliukai atrodo ''ant modelio'' ..nu bet modelis is manes ..
vat paziurekit,kaip sitokio ''smulkumo'' medaliukai atrodo ''ant modelio'' ..nu bet modelis is manes ..
Super! Dar gražiau atsiskleidė Jetus, jau pradedu kartotis, bet toji ramunė, kuri vietoj kalnieriaus, nerealiai tinka
Oi, ten ne ramunė, taip gražiai atrodo, kad sumaišiau su heksagonu
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 13:33)
VO BLIAM ..vos blynu nepaspringau ...kas cia dabar!?KAS CIA DABAR?!!!klausiu..
man irgi taip buvo. . tu sali tiesiog padek iki rytojaus i sna..o ryt pamatysi ji kitom akim ir viskas bus ok ..
tikli as jau turiu kitus siulus ir pradesiu kita o sita siunciu tetai dovanu gimtadieniui, nus prendziau nert is plonesniu siulu .