QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:36)
p.s.nu nieko naujo ar kazko ''stebuklingo'' .viska matet..
laba ryta, sveikinu pasveikus
Na, ir kaip jausmas, pagaliau pribaigus?
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:36)
grazu jega tik vargsi su juo o vargsi baltas jis
Tikli, jei gyva, atplauk "pieno puta"..
QUOTE(Daske @ 2010 10 21, 10:43)
grazu jega tik vargsi su juo o vargsi baltas jis
zinau ,kad vargsiu...nu bet taip balto norejau
Nu, Tikli !!!! nu saunuole motera esi toki grozi savo rankomis sukurei... reikejo ir pasauli tau, o ne D duot kurt
bet, vistiek niekur nepabek - nooooriu ir ant modelio pamatyt nes visada kitaip ziurisi ant zmogucio.... o ir dydi tada realus matosi nes kiek itariu jis pas tave siauresnis, nei manasis
bet, vistiek niekur nepabek - nooooriu ir ant modelio pamatyt nes visada kitaip ziurisi ant zmogucio.... o ir dydi tada realus matosi nes kiek itariu jis pas tave siauresnis, nei manasis
QUOTE(bielra @ 2010 10 21, 10:46)
Tikli, jei gyva, atplauk "pieno puta"..
aciu labai... labai malonu gera atsiliepima girdet is TOKIOS nagingos auksarankes kaip TU. ... O TAIKLESNIO PAVADINIMO SITAM ''BLYNUI'' NEIMANOMA SUGALVOTI
''pieno puta''
QUOTE(Arveda @ 2010 10 21, 10:57)
ANGORA RAM. 100gr-500m.
QUOTE(tiklis @ 2010 10 21, 10:59)
ANGORA RAM. 100gr-500m.
Neatstosiu o nerei is viengubo siulo? Ir kiek sunerei ?
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 21, 10:42)
NA O VAT JAUCIUOSI kazkaip ...zinokit siela ir rankos mano vet troksta ''issukiu''..dabar narplioju kojines-NU NEGALIU ..per paprasta jau man ir neidomu ...(kai pradejau sita sali-tai buvo man issukis ..ar sugebesiu GRAZU nunert ...kad kazka nunarpliosiu,tai net neabejojau ,BET AR TAS DAIKTAS BUS VERTAS DEMESIO vat kur bivo klausymas ...) tai vat,dabar ''kartele jau pakelta'',ir vien kojiniu mezgimas pasitenkinimo neteikia ..REIKIA ISSUKIU ..jauciu tiksliai reiks kokia mocherine suknele ar koki paltuka ''konstruot''
Papildyta:
QUOTE(Arveda @ 2010 10 21, 11:02)
Neatstosiu o nerei is viengubo siulo? Ir kiek sunerei ?
neriau is viengubo..suejo kazkur 850 gr.