negi dar neišdžiūvo
nagi nagi greičiau mum dzin,kad tamsu
Geriau tiklis nerodytų jo, nes aš galiu taip netyčia ir visą parą pražiūrėt į foto besigrožėdama, man jau buvo gana tarpinio rezultato, vis atsiversdavau foto pažiūrėt
KANTRYBES,TIKTAI KANTRYBES...nju taigi jis nessiskiria nuo tarpinio varianto ,tik pabaigtas iki galo,ir kampai uzapvalinti ne staciakampio formos dariau
Vadinasi arba reik šiandien man čia neit arba užsidėt seilinuką prieš skaitant
Labs ryts
Tikli, sveikinu su pabaigtuvėm!!!! Laukiam FOTO
Papildyta:
Pasirodau kiek esu nunarpliojus o žinokit sudėlioti tuos medalius jau galutiniam variantui tai patikėsiu vyrui, vakar jis su tokiu užsidegimu tuos mano medalius dėliojo, tipo žiūrėjo kaip čia gražiau
Tikli, sveikinu su pabaigtuvėm!!!! Laukiam FOTO
Papildyta:
Pasirodau kiek esu nunarpliojus o žinokit sudėlioti tuos medalius jau galutiniam variantui tai patikėsiu vyrui, vakar jis su tokiu užsidegimu tuos mano medalius dėliojo, tipo žiūrėjo kaip čia gražiau
Jūratėle to vidurinio chemute gal gali man į až įmest
aš kol kas turiu tik 17 vnt, šiandien vėl nepavyks nei vieno suraizgaliot, važuojam dantų remontuot
aš kol kas turiu tik 17 vnt, šiandien vėl nepavyks nei vieno suraizgaliot, važuojam dantų remontuot
Parodysiu kiek turiu. Tiksliai (!! )pagal schemą sudėlioti 34 medalionai, kaip orginale. Trūksta lygiai tiek pat važiuosiu šiandien siūlių pirkti. Aukso vertės tas šalis vyras davė 100 lt, sakė matau, kad dar laaaabai daug trūksta, tai nusipirk, kad tikrai netruktų
Tik fotkinta naktį su blicu, tai beveik nieko nesimato. Kaip sakaiu čia 70 cm pločio ir 1 m ilgio.
Papildyta:
tokių didelių tarpų nepaliksiu, tai dar sumažės
Jūrate V. gražūs tavo medalikėliai
Tikli, laukiu nesulaukiu
Tik fotkinta naktį su blicu, tai beveik nieko nesimato. Kaip sakaiu čia 70 cm pločio ir 1 m ilgio.
Papildyta:
Tikli, laukiu nesulaukiu
QUOTE(Forget @ 2010 10 20, 09:22)
Parodysiu kiek turiu. Tiksliai (!! )pagal schemą sudėlioti 34 medalionai, kaip orginale. Trūksta lygiai tiek pat važiuosiu šiandien siūlių pirkti. Aukso vertės tas šalis vyras davė 100 lt, sakė matau, kad dar laaaabai daug trūksta, tai nusipirk, kad tikrai netruktų
Papildyta:
Tikli, laukiu nesulaukiu
Papildyta:
Tikli, laukiu nesulaukiu
Nu bet vyras tai auksas pas tamstą, kaip ir mano Gražūs medaliai
Aš jau beveik 3 matkelius sunaudojau siūlų, 630m arba 300g.
tai tylit mezgat ania o kai kam tai dirbti reikia.
TIKLI drasiau drambli
mergytes-nu grazios jusu skraistes bus ...vat dar karta isitikinau,kad kiekvienos nerejos salis vis kitaip atrodo... nors ir is tu paciu detaliu,nu bet taip originaliai ....o mes irgi dirbam(tik ne ta ka norim ...) ir vis i vonia lakstom-paziuret ar dar neisdziuvo ...jauciu seimyna mane tuoj i garaza kraustys pradzioj svetainej istiestas grazuolis gulejo,visi aplink ''ant blakstienu'' vaiksciojo...o dabar-beveik visa vonia ''okupavo'' -dziovinasi mat ...jau kad tik greiciau ''issiprocedurintu ''jis-nes kantrybe mano chebros ne gelezine ...