Kolekcioniere... ar man tik atrodo, ar tu 5 - 9 eiles su 1 uzmetimu darei ? ... ten turejo buti pusiniai stulpeliai
ir teisingai sako Bielra - jungima pataisyk... graziau atrodys
Turėjau 4 motkelius užklijuotam maišelyje, vienam poke. Mezgu 3ią ir man kažkas ne taip siūlai skiriasi vieni visai neblizgūs ir storesni, o kiti 2 plonesni ir slidesni. kitą kartą praplėšiu. Dabar jau nekeisiu, pamaišysiu, nesimatys, bet vistiek susinervinau
QUOTE(asta30a @ 2010 10 16, 14:05)
Kolekcioniere... ar man tik atrodo, ar tu 5 - 9 eiles su 1 uzmetimu darei ? ... ten turejo buti pusiniai stulpeliai
aha, norejau ir as apie pusinius pasakyt- baronkyte puri tokia jais nunerta.
Aciu mergytes uz info, dairysiuos, tikrai zinau, kad pigiau LT siulai, is auksarankes ne karta jau man atvaziuodami ar grizdami kas veze, tai . Pas mane ne kaip pas visus- pirma medziagos, po to projektai
Papildyta:
Kolekcioniere, kaip jauciu as tavo skausma . Buvau ten. Ir vis dar papuolu. Patikek, kantrybe ir uzsispyrimas, ir mergyciu pagalba ir patarimai padarys savo Apie prezidentes posta- yra posakis: be careful what you wish for, reikstu - atsargiai ka svajoji, ar panasiai . Buna issipildo
po eilinio apsilankymo''bibliotekoje'' ''skystos duoneles'' myletojas issiruose namo...o kad sutrumpinti ir taip nelengva kelia ,nutare eit tiesiai per kapines...
ir...aisku nepastebejo iskastos duobes-ikrito....visa nakti ir taip bande islipt,ir kitaip ...paryciais susirange kamputi ir visas drebedamas uzmigo...
vos saulei prasvitus,''knygu apsiskaites'' kapu sargas bego ''i taska paildymo'',ir isgirdo kazka dantimis duobej kalenant ...priejes paziurejo ir klausia:
-''ko taip drebi? salta? ''
-''salta.... ''-atsako ''biblioteko skaitytojas''...
- ''vargsiukas... ..nu kur tau nebus salta-SITAIP NAKTI VARTYDAMASIS VISAS ZEMES NUSISPARDEI ...'''
CIA kad manes neuzmirstumete
ir...aisku nepastebejo iskastos duobes-ikrito....visa nakti ir taip bande islipt,ir kitaip ...paryciais susirange kamputi ir visas drebedamas uzmigo...
vos saulei prasvitus,''knygu apsiskaites'' kapu sargas bego ''i taska paildymo'',ir isgirdo kazka dantimis duobej kalenant ...priejes paziurejo ir klausia:
-''ko taip drebi? salta? ''
-''salta.... ''-atsako ''biblioteko skaitytojas''...
- ''vargsiukas... ..nu kur tau nebus salta-SITAIP NAKTI VARTYDAMASIS VISAS ZEMES NUSISPARDEI ...'''
QUOTE(tiklis @ 2010 10 16, 17:39)
Taves neimanoma uzmirsti
QUOTE(matre @ 2010 10 16, 11:47)
Tai jaučiu kainos irgi pakilo. Girdėjau,kad ruošiasi keltis.
Kad nea, tos pačios kaip ir buvo anksčiau, kiek mačiau
QUOTE(Arveda @ 2010 10 17, 14:00)
Užmačiau nuostabią temą , ir jungiuosi prie jūsų
Pradėjau siūlų paieškas, Vernito pusvilnė yra dviejų rūšių, storenė po 4 litus su centais, ir plonesnė bei malonesnio siūlo po 6 litus su centais. Tai misliju kurią jūs čia perkat dabar? Ir brangesnės pusvilnės didesnis spalvų pasirinkimas
Pradėjau siūlų paieškas, Vernito pusvilnė yra dviejų rūšių, storenė po 4 litus su centais, ir plonesnė bei malonesnio siūlo po 6 litus su centais. Tai misliju kurią jūs čia perkat dabar? Ir brangesnės pusvilnės didesnis spalvų pasirinkimas
ant kiek plonesne ar storesne ? koks gramu ie metru santykis ?
QUOTE(gerve @ 2010 10 16, 16:29)
aha, norejau ir as apie pusinius pasakyt- baronkyte puri tokia jais nunerta.
Aciu mergytes uz info, dairysiuos, tikrai zinau, kad pigiau LT siulai, is auksarankes ne karta jau man atvaziuodami ar grizdami kas veze, tai . Pas mane ne kaip pas visus- pirma medziagos, po to projektai
Papildyta:
Kolekcioniere, kaip jauciu as tavo skausma . Buvau ten. Ir vis dar papuolu. Patikek, kantrybe ir uzsispyrimas, ir mergyciu pagalba ir patarimai padarys savo Apie prezidentes posta- yra posakis: be careful what you wish for, reikstu - atsargiai ka svajoji, ar panasiai . Buna issipildo
Papildyta:
nu 15 šiaip netaip turiu
QUOTE(asta30a @ 2010 10 17, 15:12)
ant kiek plonesne ar storesne ? koks gramu ie metru santykis ?
Ta, kuri kainuoja virs 4 litu, tai 100 g / 267 metrai
O ta, kuri kainuoja virs 6 litu, tai 100 g / 234 metrai
Nedaug plnesne, bet siulas man maloniau atrode, toks lygesnis, dailesnis
QUOTE(Arveda @ 2010 10 17, 14:48)
Ta, kuri kainuoja virs 4 litu, tai 100 g / 267 metrai
Maniškė storesnė..
QUOTE(matre @ 2010 10 16, 10:54)
Dar yra kioskelis Šilainių turguj, prekiauja ir Vernito siūlais.
O prie bajerių apie panevėžiečius,tai kokie du žodžiai baigiasi raide C?
O prie bajerių apie panevėžiečius,tai kokie du žodžiai baigiasi raide C?
PATAISYMAS: šitas išsikėlė į greta esančios maximos antrą aukštą
Papildyta:
QUOTE(matre @ 2010 10 16, 12:47)
Tai jaučiu kainos irgi pakilo. Girdėjau,kad ruošiasi keltis.
ot ir nepričiom tos kainos. kad vernitas pabrango tai pasakau iškart PAS MANE MARĖJ IRGI PABRANGO