nenervuokit, duokit šaliką pabaigt
Nagi dėkui Niumuk už spalvos išaiškinimą.. Gal jis ir tamsus, bet tikrai ne juodas, o baklažaninis.. Su baltu darbe neišbūčiau nei pusdienio.., ypač šiandien
Esu nučiupinėta, apglostyta, nurengta, aprengta..
Klausia ar kokių kursų nenoriu pravest.., jau viena ir su siūlais atbėgo paklaust ar tokie tiktų..
Kas matė nuotrauką ir mane gyvai su ta koldra , tai sakė natūroje jis gražesnis..
Esu nučiupinėta, apglostyta, nurengta, aprengta..
Klausia ar kokių kursų nenoriu pravest.., jau viena ir su siūlais atbėgo paklaust ar tokie tiktų..
Kas matė nuotrauką ir mane gyvai su ta koldra , tai sakė natūroje jis gražesnis..
QUOTE(bielra @ 2010 10 15, 12:46)
bingo! Pagaliau atsirado tinkamiausias žodis
Gal gali parašyti, kiek sveria toji koldra
QUOTE(giluze @ 2010 10 15, 11:35)
Chm, gal ir ne visą turiu, gal irgi tik schemutes, bet dar reikia perkošti osinkoj visus paltus, turėtų ten tikrai būti. Bet užsidegusioms mezgėjoms vieni niekai ir prisitaikyti iš skirtingų modelių reikalingas dalis.
Reikia dar siūlus susižvejoti, ir šitą kompaniją nusivilioti , kad ir ten būtų smagu ir šilta.
Reikia dar siūlus susižvejoti, ir šitą kompaniją nusivilioti , kad ir ten būtų smagu ir šilta.
Osinka jau perkosta na... nebent ka nors prasokau... praleidau
o as siulus jau uzsisakiau... kita savaitike jau turesiu
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 10 15, 11:38)
nenervuokit, duokit šaliką pabaigt
Bielra, tu teisi - mano seimyna irg nusprende, kad naturoj ir manasis daug graziau atrodo... kazkaip foto uzglusina tikraji vaizdeli
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 15, 11:49)
Turėjau 12*100 g, apie 50 g liko, 8 medalius nuardžiau, tai manau 1 kg sveria..
QUOTE(asta30a @ 2010 10 15, 11:53)
Bielra, tu teisi - mano seimyna irg nusprende, kad naturoj ir manasis daug graziau atrodo... kazkaip foto uzglusina tikraji vaizdeli
Man tai ne naujiena.. , arba reikia afygieno fotografo, kad perteiktų realų vaizdą arba įjungt fantaziją..
Foto dariau 1 valandą nakties..
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 15, 12:49)
Adijalas, ADIJALAS čia, o ne koldra
Sorry, kad vėl įlindau, bet kažkaip senai, kai tik Osincoj atsirado šitas šalis mes jį taip vadinam
QUOTE(niuma @ 2010 10 15, 12:02)
Sorry, kad vėl įlindau, bet kažkaip senai, kai tik Osincoj atsirado šitas šalis mes jį taip vadinam
Kol į jį žiūri, tai adijalas, bet kai ant pečių užsimeti - koldra..
QUOTE(bielra @ 2010 10 15, 12:58)
Turėjau 12*100 g, apie 50 g liko, 8 medalius nuardžiau, tai manau 1 kg sveria..
ačiū
QUOTE(niuma @ 2010 10 15, 13:02)
pradžioj taip mintyse ir vadinau, tai pledu, tai adijalu. Tačiau vakar pirkau naują partiją siūlų šaliui ir kelis kartus teko susigriebt, ką čia rankose nešu. Vien siūlai maišely sveria tiek, kad jauti juos
QUOTE(bielra @ 2010 10 15, 13:07)
Kol į jį žiūri, tai adijalas, bet kai ant pečių užsimeti - koldra..
Man tai dekutis
BIELRA- dar karteli visiems priminkite kokius siulus naudojot,ir kokie salio ismatavimai ...NU SMALSI GI AS ...
Vernito pusvilnė , 100 g/267m berods.. 3,5 nr.vąšelis..
Su išmatavimais sunkiau, nes jis pas mane beformis.., stačiakampis nepasiteisino, tai tiesiog nuiminėjau nereikalingus ordinus ir dariau apnėrimą.. Plotis tikriausiai 60 cm, o ilgis gali būti apie 150-160 cm.. Manau nuo svorio dar patįs..
Pagalvojau, kad ir trikampė skara tokia galėtų būti..
Su išmatavimais sunkiau, nes jis pas mane beformis.., stačiakampis nepasiteisino, tai tiesiog nuiminėjau nereikalingus ordinus ir dariau apnėrimą.. Plotis tikriausiai 60 cm, o ilgis gali būti apie 150-160 cm.. Manau nuo svorio dar patįs..
Pagalvojau, kad ir trikampė skara tokia galėtų būti..
dar klausimas kuo prisitvirtinat koldras ant kupros