o man kaip tik tikrosios ramunes - vienas is graziausiu medaliuku
labai grazus saunuole o as tik siandien siulus gavau,ryt reikes pradet jungti
asta
WAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW
GRAŽUOLIS
GRAŽUOLIS
labas vakarelis
nu grozis pas jus temutej tiesiog kaip graziai atrodo tikros skruzdelytes darbstuolytes. Noreciau ir as kazka panasaus nusinert. Gal galetumet man patart kokius siuliukus geriau naudot, koks ju storis geriau ar plonesnius ar storesnius, koks kiekis reikalingas mazdaug tokiam groziui. Labai aciu isanksto
nu grozis pas jus temutej tiesiog kaip graziai atrodo tikros skruzdelytes darbstuolytes. Noreciau ir as kazka panasaus nusinert. Gal galetumet man patart kokius siuliukus geriau naudot, koks ju storis geriau ar plonesnius ar storesnius, koks kiekis reikalingas mazdaug tokiam groziui. Labai aciu isanksto
Asta - fantastiskas darbas
Zydrunyte - visos mezga is skirtingu siulu, bet ju reikia daugiau nei kg. Originalas jei gerai pamenu is siulu kurie yra 100g 150m
Zydrunyte - visos mezga is skirtingu siulu, bet ju reikia daugiau nei kg. Originalas jei gerai pamenu is siulu kurie yra 100g 150m
QUOTE(IngridaGal @ 2010 10 14, 20:44)
Asta - fantastiskas darbas
labai aciu vaziuju sestadieni i Gariunus gal nusipirksiu kokiu
o cia kaip suprantu trecia temuke, gal kas mesteltu man nuorodele buvusiu eicia vakare paskaitinet maziu uzmigdziusi
asta30a
Grožis neišpasakytas
Grožis neišpasakytas
nu ka, turiu konstatuoti fakta,kad ASTA NE TIK MUS VISAS ''DEJO I VIETA''ir aplenke,BET IR 100 KARTU PERSPJOVE ORIGINALA.. ...jeigu apie jos sali sakyti ''GRAZU''- tai reiskia nepasakyti nieko ...cia toks zodis netinka ...cia reikia SAUKTIIIIIII!!!!!!FANTASTISKAI ZUDANTIS GROZIS!!!!...dabar belieka tik nualpt...o atsikelus nusisaut is balto pavydo...einu biski paverksiu,kaip grazu
AAGNEX -ar dar turi ta sautuva!!!?TUOJ PALATOS SIENAS KITA SPALVA DAZYSIU!!
AAGNEX -ar dar turi ta sautuva!!!?TUOJ PALATOS SIENAS KITA SPALVA DAZYSIU!!
QUOTE(zydrunyte @ 2010 10 14, 20:53)
labai aciu vaziuju sestadieni i Gariunus gal nusipirksiu kokiu
o cia kaip suprantu trecia temuke, gal kas mesteltu man nuorodele buvusiu eicia vakare paskaitinet maziu uzmigdziusi
Kiekvienos temos pirmame puslapyje yra nuoroda i pries tai buvusia tema
Tikli - tavo komentarai kaip visuomet nuo kedes verciantys