nu pavarėt,miargos ir mergytės
graaaaaaaaaaaaaaažu
tai ką ,mano vienos margas bus
Nuotaika sugedo po tokių vaizdų..
QUOTE(bielra @ 2010 10 13, 21:59)
Nuotaika sugedo po tokių vaizdų..
Ir kodel gi? Tu turbut kaip tikrai lietuve... "Kaip grazu.... Kaimyno tvartas dega..."
Nuosirdiai tikiu, kad tavo grazesnis uz visus cia parodytus bent jau ne prqastesnis tai tikrai... , tik mes, deja, dauguma linke savo darba vertint kritiskiausiai
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 13, 22:16)
Ir kodel gi? Tu turbut kaip tikrai lietuve... "Kaip grazu.... Kaimyno tvartas dega..."
Nuosirdiai tikiu, kad tavo grazesnis uz visus cia parodytus bent jau ne prqastesnis tai tikrai... , tik mes, deja, dauguma linke savo darba vertint kritiskiausiai
ALELIUJA MEGYT ...AUKSO ZODZIAI!!!!!!
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 13, 21:16)
Nu tai kad tikrai labai gražu.., net savojo nesinori pabaigt.. Vyras liepė visas skyles užkamšyt, o aš to visai neplanavau..
Man ir tos mažosios gėlytės tiklio labai gražu.., net pasibandžiau panert, bet jeigu dar ir jas įkomponuot, tai gausis ne šalis, o Velykinis margutis..
Nebežinau ką jau ir bedaryt..
labai retai (tiksliau niekada ) 100 proc. patinka tai ka ''nuraizgau''...visada randu prie ko prikibt ..o vat tuo tarpu kitu darbeliai man atrodo ...
Papildyta:
mane prajuokino vieta apie vyro patarima super vyras ...as savojo paklausiau,kaip jam salis-TAI JIS PARAZ...S pasake-''AI,..KA AZ ZINAU...NU NEMATAU AS CIA NIEKO GRAZAUS..''... ..TAI JAU SAKiau AS JI ....
o del margumo- NA ,MANAU,CIA JAU TOKS SALIS..MARGAS ..butent tai ir suzavejo mane ...ir gelytes tikrai tiks
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2010 10 13, 22:27)
Nu tai kad tikrai labai gražu.., net savojo nesinori pabaigt.. Vyras liepė visas skyles užkamšyt, o aš to visai neplanavau..
Man ir tos mažosios gėlytės tiklio labai gražu.., net pasibandžiau panert, bet jeigu dar ir jas įkomponuot, tai gausis ne šalis, o Velykinis margutis..
mane prajuokino vieta apie vyro patarima super vyras ...as savojo paklausiau,kaip jam salis-TAI JIS PARAZ...S pasake-''AI,..KA AZ ZINAU...NU NEMATAU AS CIA NIEKO GRAZAUS..''... ..TAI JAU SAKiau AS JI ....
o del margumo- NA ,MANAU,CIA JAU TOKS SALIS..MARGAS ..butent tai ir suzavejo mane ...ir gelytes tikrai tiks
QUOTE(tiklis @ 2010 10 13, 21:36)
mane prajuokino vieta apie vyro patarima super vyras ...as savojo paklausiau,kaip jam salis-TAI JIS PARAZ...S pasake-''AI,..KA AZ ZINAU...NU NEMATAU AS CIA NIEKO GRAZAUS..''... ..TAI JAU SAKAI AS JI ....
Tai vakar kai prisidėjau tik prie savęs, tai sakė: "nepyk, bet tokio meno nesuprantu..", kai įsisegiau sagę - "jau geriau..", o šiandien jau dalina patarimus.. Po truputį ir pripratinsiu dar ne prie tokio meno..
O aš savo vyreliui parodžiau kokį šedevrą darau, koks galutinis rezultatas turėtų būti. tai man vyreis ptarė kad būtų kreizy tai įdėti vieną kokį medalį kitos spalvos, pvz žalios. aš jam sakau nu tu primesk kaip žiūrėsis, tai jis man sako bus tokia faina nesąmonė. nu žodžiu, patarėjai tie vyrai tai neeiliniai, unikumai
mano patarėjas vyriausias sūnus
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 13, 22:40)
mano patarėjas vyriausias sūnus
..mano irgi ..skonis visiskai kaip pas mane ...o vat mergyte-KAIP IS AKIES LUPTAS TETIS
O vyrai-tai ...vat jei apie automobilius paklausk,ar apie futbola-tai TOOKIA paskaita paskaitys ...
Labas vakarėlis, merginos, šiandien lankiausi šiame puslapyje ryte, tik buvo 4 puslapiai. O vakare įlindusi ir pasiskaitinėjusi kaip Pašika firminę ukačaką Tiklis ir klaviatūraros nedamato, pradėjau garsiai juoktis, ko pasekoje teko vyrui irgi perskaityti esmę. Tai šauniai pasikėlę nuotaikėles einame migti. Kaip gerai, kad yra taip stipriai sergančių ir už žodyną neatsakančių
O dėl rožyčių, tai Jūs perlai, kurios infekcijas kitas palaton nešat (tik ša , kad Tiklis neišgirstų)- mano miegamojo užtiesimui superinė mintis.
O dėl rožyčių, tai Jūs perlai, kurios infekcijas kitas palaton nešat (tik ša , kad Tiklis neišgirstų)- mano miegamojo užtiesimui superinė mintis.