zinai AGNIUT-nu viskas ...
Pamacius tiklis sali ir pati uzsinorejau tokio!!!!!!!!!!!!!!
Bet susirgsiu lengvesne sio viruso forma. Paimsiu 4 medaljona ir pasidarysiu megztinio prieki
Bet susirgsiu lengvesne sio viruso forma. Paimsiu 4 medaljona ir pasidarysiu megztinio prieki
ASTA- Eik tu sau ,kaip GERAI TAS VORATINKLIS TARPUOSE ATRODO ...BLIAM, gal ir man ardyt ir toki det
QUOTE(tiklis @ 2010 10 13, 16:38)
ASTA- Eik tu sau ,kaip GERAI TAS VORATINKLIS TARPUOSE ATRODO ...BLIAM, gal ir man ardyt ir toki det
na va... minties sese
QUOTE(asta30a @ 2010 10 13, 17:45)
na va... minties sese
tu nezveng,o geriau baik mane ''is kelio vest'' su tokiom nuotraukom ...matai,kad man jau ''pries gala'',nes jau ir nusisneket pradejau ..reik greiciau baikt sali..ir pagaliau pasveik ...o tai bus
QUOTE(tiklis @ 2010 10 13, 16:52)
tu nezveng,o geriau baik mane ''is kelio vest'' su tokiom nuotraukom ...matai,kad man jau ''pries gala'',nes jau ir nusisneket pradejau ..reik greiciau baikt sali..ir pagaliau pasveik ...o tai bus
tikrai nebludik ir neardyk
tavo susjungimas labai sauniai ir tvarkingao atrodo as pati negalejau taip jungti, nes pas mane salis pakankamai storas, o toks sujungimas dar labiau ji sustangrina taigi - pasieskojau tinkamesnio varianto, bet... deja... toli grazu - ne lengvesnio
QUOTE(AGarbanele @ 2010 10 13, 17:18)
Sveikutes
As turiu va toki sena savo darbeli, bet mano sujungimas man nelabai koks, tai galvoju reika ardyti ir per nauja jungti, taip graziai kaip jus jungiate
salikelis
As turiu va toki sena savo darbeli, bet mano sujungimas man nelabai koks, tai galvoju reika ardyti ir per nauja jungti, taip graziai kaip jus jungiate
salikelis
ale, kaip idomiai ziurisi
QUOTE(asta30a @ 2010 10 13, 18:27)
ale, kaip idomiai ziurisi
Cia gerai ar blogai ziurisi? Kazkada parduotuveje pan maciau is spalvotu va tokiu nertu ratuku, tik jie sujungti buvo vienas prie kito, graziau man gal atrodo
QUOTE(AGarbanele @ 2010 10 13, 17:31)
Cia gerai ar blogai ziurisi? Kazkada parduotuveje pan maciau is spalvotu va tokiu nertu ratuku, tik jie sujungti buvo vienas prie kito, graziau man gal atrodo
ziurint kas nesios
jei as - tai per drastiskos spalvos... as megstu viska derinti... o cia jau spalvutes nedekingos derinimui ir juolabiau ne mano spalvos
jei mano dukrai - tai ...
QUOTE(asta30a @ 2010 10 13, 18:37)
ziurint kas nesios
jei as - tai per drastiskos spalvos... as megstu viska derinti... o cia jau spalvutes nedekingos derinimui ir juolabiau ne mano spalvos
Suprantama, as kai megstu spalvas tai man gerai prie patuko super !
Dekui