Informacija naujokėms
Štai čia yra dar chemų
http://www.liveinter.../post122541541/
Išdėstymas
Viruso nešiotoja
Ilamka -šalio nėrimo "profesionalė"
Šiuo metu medaljoninio šalio virusu stipriai serga
Kolekcionierė
asta30a
tiklis
Daske
aaagnex
meskute231
singridaU
bielra
mamkaa
kastaneda
siaudukes
semita
gerve
praeive
Gaudvilė
Jūratė V.
kaupiasi žygdarbiui
naiste777
matre
mijukė
pasveikusiąsias prašom pasirodyti
QUOTE(tiklis @ 2010 10 12, 12:06)
JO-PIRMA SUNERSIU...BISKI PASIMEZGIAU JU ,KAIP PAVYZDZIU...O KIEK REIKS-DASIMEGSIU SIUDAMA
REIK PATARIMO!!!
ar tinka?(as galvoju maziukes skylutes gelytem uzkisinet...ar palikt geriau
REIK PATARIMO!!!
Tikli, skaykit kaip jus jungiate juos, cia sunerta ar susiuta. niu man ir taip ir anaip nesigauna. Na pats procesas koks? na leisiu sau pabuti ikyriai ir paprasyti, gal galit nufotkinti, nes niu jau labai labai labai graziai sujunga.
beveik visus medalius turiu, o graziai juos sujungti neiseina.
man graziau kai be tarpeliu salis, na su tom mazom mazom gelytem ir as taip planuoju
Papildyta:
labas dienas , mergaites, retai pas jus uzsuku, bet uzsuku
ir kada jus spejate tiek nunerti ir prie kompo pasedeti, o kur dar vaikai ir namai as jau nebespeju su jumis , nu ner ko noreti, senatve ne dziaugsmas.
Registruojuos as dar vis pas jus
QUOTE(asta30a @ 2010 10 12, 12:54)
as tai su vaseliu jungiu... gelyciu nededu, nes ir taip mano salis 1,7 kg sveria
Niu tai erzinkites erzinkites toliau.
Niu nedasunta man blondinei(ot teisybe MB, kai supyksta sako "dazyk kiek nori, blondine ir lieka blondine"), kaip vis ta jungima graziai padaryti
QUOTE(tiklis @ 2010 10 12, 14:06)
REIK PATARIMO!!!
Super!
Aaagnex, (tik) 6 taškus išpurčiau. Turėti tai turi, tik tokios spalvos pagal kodą neturi. Viena moteriškė ( muset savininkė) užsirašė ir sakė, kad vėliausiai šeštadienį turės Urmo bazės raudonam pasaže, kur senienos pastoviai esti, ant kampo. Tik dar būt gerai, kad etiketę nusineštum, nes ir Kartopu skirstoma pagal linijas, na turi atskirus pavadinimus. Negaliu pažadėt tiksliai, bet dar šią ar kitą svaitę kitą miesto dalį ištyrinėt žadu.
Ačiū už naują temukę
Kaip reikia nerti 3 medalį, tą baranką ar kaip ji ten?
Kaip reikia nerti 3 medalį, tą baranką ar kaip ji ten?
o maniškis, ,nors neblondinė,bet blondiniškai prisidarei,,
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 12, 13:07)
Cia Tiklis labai aiskiai viska paaiskinus ir parodzius http://www.supermama...?...5652&st=468
40 psl pradzia 41 toliau viskas parodyta.
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 12, 13:08)
o maniškis, ,nors neblondinė,bet blondiniškai prisidarei,,
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 12, 14:53)
Tikli, skaykit kaip jus jungiate juos, cia sunerta ar susiuta. niu man ir taip ir anaip nesigauna. Na pats procesas koks? na leisiu sau pabuti ikyriai ir paprasyti, gal galit nufotkinti, nes niu jau labai labai labai graziai sujunga.
man graziau kai be tarpeliu salis, na su tom mazom mazom gelytem ir as taip planuoju
Papildyta:
ir kada jus spejate tiek nunerti ir prie kompo pasedeti, o kur dar vaikai ir namai as jau nebespeju su jumis , nu ner ko noreti, senatve ne dziaugsmas.
Papildyta:
JEEZAU mAMKA-kad sugedinai mane ....as jungiu adata gaudau kiekviena kilpute ir siunu
vat taip...tada vel pasidelioju medaliukus-ir siunu... ..o kur jau liek tarpelis-ant virsaus prisiusiu gelyte ...arba apvalu maziuka medaliuka
ACIU UZ KOMENTARUS ..na tikrai nesitikejau ju tiek ir TOKIU sulaukti
tai va. o aš vašeliu prigaudžiau ir ne taip gražu (nors išskalbus viskas turėtų pasitaisyt. čia dar nebaigtas (bet jau atidirbau tai už vakar šiandien ir rytoj)
šiandien mano muilinė vien tik raudoną rankytę rodo, taip kad kokybės nulis
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 12, 15:59)
tai va. o aš vašeliu prigaudžiau ir ne taip gražu (nors išskalbus viskas turėtų pasitaisyt. čia dar nebaigtas (bet jau atidirbau tai už vakar šiandien ir rytoj)
nu jega