Įkraunama...
Įkraunama...

Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas

QUOTE(Atogrąža @ 2010 11 07, 18:11)
todėl, kad nėra duomenų, jog tas, vadinkime,  išviešinimas nors kiek įtakojo  balsavimą

Taip nėra, bet juk tų duomenų pastebėjus faktą, kad kažkas kone pirštu parodo, paprastai ir nelaukiama. Tą vadinamą anonimiškumą po mano minėtos žinutės ji buvo praradusi (tuo metu temoje buvusių narių atžvilgiu, kurie pasidomėjo žinutės turiniu), nes bent kelais valandas tai buvo tiesus tiesus parodymas. Kalba ne apie tai, kad ir taip pažįsta, kalba apie tai, kad ir visiškai nežinant tuo atveju tai būtų "labai arti taikinio". Tiek jau to, iš savo pusės baigiu, berods kiek mokėjau jau pasakiau kaip pati matau šitą situaciją, o kitiems gero rezultatų laukimo ir skanių ar kokių ten prizų.

P.S. jei buvo balsavusių už vėžliuką, jums liko vienas nepanaudotas balsas. Dar yra laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2010 - 17:32
Gal kas dar nori išimt nuotraukas iš konkurso? bigsmile.gif Dar yra laiko...
Atsakyti
utiutiū, nebėr biggrin.gif

Sveikinimai. : 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 lapkričio 2010 - 00:11
Rezultatai nuvyle mane ;)isskyrus 2 vieta.
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif Už dvi pirmas balsavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 11 07, 23:13)
Rezultatai nuvyle mane ;)isskyrus 2 vieta.

lygiai tą patį pagalvojau, tikėjaus kažkaip kitaip, ypač 1 ir 3 unsure.gif nu bet yra kaip yra.

Papildyta:
QUOTE(wwwtania @ 2010 10 19, 08:15)
na bet bandysim ir mes sudalyvaut  blush2.gif gal ne visai ji įspūdinga, na bet labai miela širdžiai, tuo labiau, kadras slapta pagautas  biggrin.gif

QUOTE(wwwtania @ 2010 10 21, 10:54)
Nu bliamba, nežinau kame problema  g.gif pirma - kas pasake kad iš pradžiu parašiau postą po to įkeliau nuotrauką? antra - kasdien įkeliama po kelias foto, ir trečia - galiu dabar rasti bent 10 nuotraukų kuriuos atitinka mano aprašymą  g.gif

aš dar prie šių citatų norėjau sugrįžt, kur seniau buvo...
man tavo foto labai patiko, ir aš balsavau, bet tada kai parašei,tai 99 proc pagalvojau, kad bus tavo, nes, atsirado iš kart prie naujai patvirtintų, ir šiaip, kitos naujos atsiradę, nelabai atitiko to "slapta pagauto kadro", tai kitą kart tiesiog nieko nesakyk, kad nepašalintų gražios nuotraukos mirksiukas.gif 4u.gif
o šiaip, papasakok, kaip čia pagavai tgą kadrą, tiesiog žaidė taip kieme? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano prabalsuotos nuotraukos net į dešimtuką nepapuolė blink.gif Manau pirmai vietai buvo ir vertesnių nuotraukų.. Yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
labai šaunus trejetukas, sveikinimai nugalėtojoms smile.gif

visgi tiesa akis taip bado, kad kiti tepami kuo kai kurie pikti, kimbantys prie visko ir besišaipantys patys kvepia. na aišku, teisybė būna nemaloni, bet gal išsiliejimas čia kam nors gyvenimą palengvins.
Atsakyti
ačiū smile.gif

laimėtojom

user posted image
Atsakyti
Pirma vieta ir trecia vieta sukele abejoniu del "balsavimo skaidrumo". Antroje vietoje - nuotrauka verta prizo. Sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
šį kartą visas trejetukas man atrodo vertas apdovanojimų.
gaila, kad lijo foto nepateko į jį.
Atsakyti
Na jei del pirmos gal ir galeciau sutikti, trecioji nesupratau kaip uzeme 3 vieta.
Atsakyti