Buvo man ir veidas palaižytas (ne lūpos), nelikau sužavėta, ploviaus iškart. O kad pati bučiuotis pulčiau - nu ne

Vicious Vici, 13 Spa 2010 - 13:22, para�ė:
Vicious Vici, 13 Spa 2010 - 13:22, para�ė: ![]()
kur tu gyvulį matai? aš tai matau skirtumą tarp gyvulių ir gyvūniuko/padarėlio/augintinio. Ar auginai kada mažą šuniuką? apie didelius nekalbu, tiek to, dideli yra dideli, galbūt kažkaip kitaip jie vertinami, nes žiūrint į juos galbūt nematai to tokio didžiulio mielumo, trapumo, to tokio gražumo. Bet mažas šunytis yra kažkas nerealaus. Jis tiesiog miega, o tu nori prie jo prilysti, paglamonėti, paniurkyti, pačiūčinti. Jis skleidžia būtent tokią energiją, charizmą. Todėl jei neauginai, tai negali komentuoti, nes nežinai to jausmo. O jei auginai, tai net gaila tavo gyvūno, jei jis nesugebėjo sukelti tau tokių gražių jausmų, emocijų...
Forget, 13 Spa 2010 - 14:23, para�ė:
Forget, 13 Spa 2010 - 14:23, para�ė: ![]()
Nu taip taip didelis šuo kakoja, o mažiukas jorkiukas, tai saldainiukus leidžia
Jakatta, 13 Spa 2010 - 15:14, para�ė:
Jakatta, 13 Spa 2010 - 15:14, para�ė: ![]()
O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas???
Jakatta, 13 Spa 2010 - 14:14, para�ė:
Jakatta, 13 Spa 2010 - 14:14, para�ė: Sita idomi:
http://www.supermama...p...&phid=21078
O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas???
Lašelis Liūdnas, 13 Spa 2010 - 15:36, paraÅ�Ä—:
Lašelis Liūdnas, 13 Spa 2010 - 15:36, paraÅ�Ä—: Apie photoshop'ą taisyklėse nekalbama.
Rašoma va kas: 9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Lera, 13 Spa 2010 - 14:50, para�ė:
Lera, 13 Spa 2010 - 14:50, para�ė: ![]()
koks man skirtumas koks ten padarėlis? jei man britku , jums ne, valio , aš juk neperšu savo nuomonės, pasakau tik kaip man yra, pasakėt kaip jums bravo , nebūtina man įrodinėt , juk yra vienaip jei man vis tiek atrodys kitaip.
aš tiek tu meilybių seilybių auginus ir turėjus, kiti per visą gyvenimą tiek neturės, tai kad nereikia man lialia , žinai, nežinai gerai? ne tame esme juk.. aj nebūtu čia SM gal ir galima normaliai apie tai pakalbėt bet tik ne čia ..
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė