QUOTE(Rose Prick @ 2015 11 05, 10:21)
Ateinu pasiguosti... antra partija nesustingo
nežinau, kažką aš ne taip darau. Kiek kartų esu virus- visada po sirupo suvirimo sudėjus skilteles reikia dar virti ~2-3 h. o kitos skaičiau gana greit išverda.
Šią partiją cukrum užpylusi laikiau dvi paras, cukraus irgi daugiau dėjau, skilteles kruopščiai per merliuką nusunkiau, viriau ~2,5h ir vistiek gyvačiokai nesustingo
šiandien pikta, bandysiu verst į molinį indą ir kišt į orkaitę tą visą košę, nes maišyti puode jau jėgų nebėra. Atrodo tikrai gerai suvirė, jau net kai palikau puodą ataušti buvo šiek tiek apstingę viršuj ir še tau
dar bandysiu parduotuvėj pektino paieškoti ir įdėti prieš kišant į orkaitę, gal visgi obuoliai kokie negeri buvo. Bet iš tokių pačių ir aną kartą viriau...
žodžiu pasiguodžiau
silsta, kažkurioj temoj radau morkų sūrio receptą (iš virtų morkų), lyg rašėt, kad bandysit (čia kokiais 2008 metais buvo
) ar bandėt? gavosi? skanu?
Sveika,
pirmiausia tai puolu paguosti tave. Nepergyvenk, čia ne pati didžiausia bėda, kokia mus, moteris, ištinka virtuvėje. Gal geriau tu versk į puodą, ir dar truputuką pavirk. Ir man taip buvo su pirmu virimu. Nesustingo. Tad dar kartą pamaišiau apie 30 min. ir kuo puikiausiai sustingo. O dėl orkaitėj pašutinimo tai nieko negaliu pasakyti. Nebandžiau.
O morkų sūrio taip ir neišviriau. Nors tokie ketinimai tikrai buvo...
Parašyk, kaip ten pas tave reikaliukai klastosi su tuo pervirimu-šutinimu.