Labai ačiū laizanika už šaunią naują temą aš šaindien virsiu trečią partiją tik pas mane tiek daug sūrių niekada nesigauna, gal obuolių per mažai prisipjaustau turėjau keturis vos didesnius už plaštaką ir du tokius stačiakampius kaip laizanikos. Šiandien darysiu su maišytais obuoliais, supjausčiau ką turėjau, tarp jų nemažai saldžių buvo, žiūrėsim kas gausis
Miela kristynka*, tu paskaityk pirmame puslapyje taip aiškiai laizanika viską išdėstė, kad aiškiau ir būti nebegali. Nu jau nesinori to pačio kiekviename puslapyje kartoti, patikėk...
Miela kristynka*, tu paskaityk pirmame puslapyje taip aiškiai laizanika viską išdėstė, kad aiškiau ir būti nebegali. Nu jau nesinori to pačio kiekviename puslapyje kartoti, patikėk...
o skaitymo tikrai nedaug..
Mano sūriai taip gražiai džiūsta, taip akis ir nosį bado...
Taip, ką nors uždėk, kad prispaustų ir sūriukas susislėgtų. Kad ir puodą su vandeniu. Tada neliks tuščių tarpelių ir sūriukas atrodys gražiai. Nu kaip paprastą sūrį spaudžia....
niu o pas mane tarpeliu liko nors ir paspaudus buvau. kazkaip maiseli lieka tokiu mazu oro burbuliuku ir viskas, jie niekur neiseina paspaudus, jei butu kazkokiame medvilniniame maiselyje tai graziau susispaustu.
niu o pas mane tarpeliu liko nors ir paspaudus buvau. kazkaip maiseli lieka tokiu mazu oro burbuliuku ir viskas, jie niekur neiseina paspaudus, jei butu kazkokiame medvilniniame maiselyje tai graziau susispaustu.
Aš kai sudedu dar šiltą masę į maišelius tai dar patrambuoju, ar kaip čia išsireiškus. Nu paspaudau tą masę, kad vienodai pasiskirstytų ir kampukus visus užpildytų. Ir dar paėmusi už maišelio kraštų į stalą padaužau, kad vienodai pasiskirstytų. Fuuuu, visai nemoku paaiškinti Bet gal suprasit
kažkaip prasisukau, supyliau į didelį puodą(dugnas platus, tai greičiau garuoja) didžiausią karštį užstačiau ir va jau pakankamai putoja, net sirupas tirštas pasidarė, manau tuoj versiu obuolius
beje, dabar norėčiau pabandyti kitokius, galvoju su lazdyno riešutais ir kava, bet ar ta kava skonio nepagadina