Labai ačiū laizanika už šaunią naują temą aš šaindien virsiu trečią partiją tik pas mane tiek daug sūrių niekada nesigauna, gal obuolių per mažai prisipjaustau
turėjau keturis vos didesnius už plaštaką ir du tokius stačiakampius kaip laizanikos.
Šiandien darysiu su maišytais obuoliais, supjausčiau ką turėjau, tarp jų nemažai saldžių buvo, žiūrėsim kas gausis
o klausykit, kai supili y maiselius kose, reikia juos paslegti ? ar tik seip padeti kazkur?
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 16, 12:31)
o klausykit, kai supili y maiselius kose, reikia juos paslegti ? ar tik seip padeti kazkur?
Miela kristynka*, tu paskaityk pirmame puslapyje taip aiškiai laizanika viską išdėstė, kad aiškiau ir būti nebegali. Nu jau nesinori to pačio kiekviename puslapyje kartoti, patikėk...
QUOTE(silsta @ 2010 10 16, 13:38)
Miela kristynka*, tu paskaityk pirmame puslapyje taip aiškiai laizanika viską išdėstė, kad aiškiau ir būti nebegali. Nu jau nesinori to pačio kiekviename puslapyje kartoti, patikėk...
o skaitymo tikrai nedaug..
Mano sūriai taip gražiai džiūsta, taip akis ir nosį bado...
QUOTE(silsta @ 2010 10 16, 12:38)
radau.
o tas paslegimas tai reiskai, reikia kazkoki tai svory uzdeti, nu kaip surius paprastus paspaudzia ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 16, 14:18)
radau.
o tas paslegimas tai reiskai, reikia kazkoki tai svory uzdeti, nu kaip surius paprastus paspaudzia ?
As suriukus sudedu i skarda nuo orkaites, ant virsaus dar viena skarda ir ant jos moliuga
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 16, 13:18)
radau.
Taip, ką nors uždėk, kad prispaustų ir sūriukas susislėgtų. Kad ir puodą su vandeniu. Tada neliks tuščių tarpelių ir sūriukas atrodys gražiai. Nu kaip paprastą sūrį spaudžia....
niu o pas mane tarpeliu liko nors ir paspaudus buvau. kazkaip maiseli lieka tokiu mazu oro burbuliuku ir viskas, jie niekur neiseina paspaudus, jei butu kazkokiame medvilniniame maiselyje tai graziau susispaustu.
QUOTE(juratata @ 2010 10 16, 14:23)
niu o pas mane tarpeliu liko nors ir paspaudus buvau. kazkaip maiseli lieka tokiu mazu oro burbuliuku ir viskas, jie niekur neiseina paspaudus, jei butu kazkokiame medvilniniame maiselyje tai graziau susispaustu.
Aš kai sudedu dar šiltą masę į maišelius tai dar patrambuoju, ar kaip čia išsireiškus. Nu paspaudau tą masę, kad vienodai pasiskirstytų ir kampukus visus užpildytų. Ir dar paėmusi už maišelio kraštų į stalą padaužau, kad vienodai pasiskirstytų. Fuuuu, visai nemoku paaiškinti Bet gal suprasit
šį kartą laaabai daug sulčių gavosi kol aš jas nuvirsiu tariu šį mėnesį daug reikės už elektrą mokėt
Reikės dviejų valandų, o gal ir daugiau kol nuvirsi
kažkaip prasisukau, supyliau į didelį puodą(dugnas platus, tai greičiau garuoja) didžiausią karštį užstačiau ir va jau pakankamai putoja, net sirupas tirštas pasidarė, manau tuoj versiu obuolius
beje, dabar norėčiau pabandyti kitokius, galvoju su lazdyno riešutais ir kava, bet ar ta kava skonio nepagadina
beje, dabar norėčiau pabandyti kitokius, galvoju su lazdyno riešutais ir kava, bet ar ta kava skonio nepagadina