Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(Rose Prick @ 2015 10 28, 13:24)
Aš visad per naktį tik laikau, baisu, kad rūgti nepradėtų smile.gif

Lauksim rezultato  mirksiukas.gif

ryt vakare pasigirsiu arba pasiguosiu biggrin.gif
Atsakyti
negavau šiemet niekur antaninių obuolių, likom be sūrių doh.gif
kam patinka, pabandykit virdamos įpilt šaltalankių sulčių biški- laaaabai skanus gaunasi
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2015 10 28, 17:38)
negavau šiemet niekur antaninių obuolių, likom be sūrių  doh.gif
kam patinka, pabandykit virdamos įpilt šaltalankių sulčių biški- laaaabai skanus gaunasi

as is bet kokiu verdu, gaunasi visai atvejais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 10 28, 14:24)
Aš visad per naktį tik laikau, baisu, kad rūgti nepradėtų smile.gif

Lauksim rezultato  mirksiukas.gif

Merginos, nebijokit palaikyti ilgiau obuolių skilteles užpiltas cukrumi. Juk oras tai vėsus, tikrai neprarugs. Vis pamaišyti reikia, kad ištirptų visas cukrus. Na, bet jei manot kad užtenka ir paros, jums geriau matyti.
Aš laikau dvi paras balkone.
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
na as jau patenkinta patenkinta biggrin.gif isviriau pagaliau savo suri,kuri jau 3 metus niekaip negalejau prisiruosti isvirti smile.gif vargelio daug,bet ir rezultatas mane pradziugino smile.gif lyg ir gavosi,ziuresim kaip bus kai ryt is maiseliu isimsiu smile.gif

P.S per savo kvaila galva pamirsau paslegti iskart karstus,tai paslegiau po kokiu 5 valandu tiktais,kaip manaot ar viskas bus gerai?

P.S.S o kaip cia nuotraukyte ideti?
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2015 10 29, 21:22)
Sveikos mergaites smile.gif
na as jau patenkinta patenkinta biggrin.gif isviriau pagaliau savo suri,kuri jau 3 metus niekaip negalejau prisiruosti isvirti smile.gif vargelio daug,bet ir rezultatas mane pradziugino smile.gif lyg ir gavosi,ziuresim kaip bus kai ryt is maiseliu isimsiu smile.gif

P.S per savo kvaila galva pamirsau paslegti iskart karstus,tai paslegiau po kokiu 5 valandu tiktais,kaip manaot ar viskas bus gerai?

P.S.S o kaip cia nuotraukyte ideti?

Gal nieko tokio, kad jau visai šaltą masę sudėjai į maišelius. gal susislėgs. Aš paprastai sudedu dar šiltą, tada gerai susispaudžia sūriukas, nebūna tarpelių tuščių. Viskas bus gerai, tau tikrai pavyks...

Aš iš mobilaus nuotraukas susikeliu į kompiuterį, o iš ten per radikal.ru sukeliu į SM.
Atsakyti
i maiselius as sudejau silta mase,bet paslegiau tik kai praejo 5 valandos

o kaip per radikala ideti?
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2015 10 29, 21:38)
i maiselius as sudejau silta mase,bet paslegiau tik kai praejo 5 valandos

o kaip per radikala ideti?

Va, čia labai aiškiai parašyta kaip įkelti per radikal.ru
http://rankdarbiai.u...om/forum/2-21-1

2 žinutė

Atsakyti
na bandome
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2015 10 29, 22:14)
na bandome

Na va, kokie gražūs sūriukai. Šaunuolė. Kai gerai išeina, vėl rankos niežti toliau juos virti, ar ne?
Galėsi prieš draugus ir drauges pasipuikuoti delikatesu, pasiūlydama prie kavos puodelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2015 10 29, 21:19)
Na va, kokie gražūs sūriukai. Šaunuolė. Kai gerai išeina, vėl rankos niežti toliau juos virti, ar ne?
Galėsi prieš draugus ir drauges pasipuikuoti delikatesu, pasiūlydama prie kavos puodelio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

esu ziauriai ziauriai savimi patenkinta,labai ilgai tam kaupiausi smile.gif pasirodo nieko sudetingo,prisiskaiciau kad labai taskosi,kad skisti gaunasi,viskas ten gerai gaunasi,nei laselio neissitaske smile.gif ir jau galvoju dar viena partija isvirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2015 10 29, 22:27)
esu ziauriai ziauriai savimi patenkinta,labai ilgai tam kaupiausi smile.gif pasirodo nieko sudetingo,prisiskaiciau kad labai taskosi,kad skisti gaunasi,viskas ten gerai gaunasi,nei laselio neissitaske smile.gif ir jau galvoju dar viena partija isvirti biggrin.gif

Juk sakiau, kad rankos pradės niežtėti toliau virti sūriukus...
Tikrai tai užkrečiama liga, virusas (ne gripo) ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti