QUOTE(Filutka @ 2015 10 28, 09:36)
jetau koks grozis
saunuole saunuole saunuole
as niekaip nepagaunu to momento kiek reikia laiko mazdaug ta sirupa virti,tas laikas 1.5-2 val nuo pat pradzios iki pabaigos,ar cia tik sulciu virimo laikas
Priklausys nuo obuolių kiekio
Labai svarbu obuolius gerai nusausint- t.y. nupilti ir nusunkti visas išsiskyrusias sultis. Jei saldumas jums netrukdo, arba obuoliai rūgštūs- nepagailėkit cukraus, bus greičiau ir paprasčiau
sirupą reikia virti kol jis pasidaro tamsus ir toks net tąsus. Labai matosi, kad visas vanduo jau išgaravo ir liko tik toks tirštas sirupas, praktiškai tik putos. Sultys man nuvirė per kokią 45-70 min. Reikia puodo plačiu dugnu, arba, kad greičiau būtų galima per du puodus virti. Bet čia pats lengviausias darbas, nes tą sirupą mažai maišyti reikia
kai sudėsit obuolius jau reiks truputį pavargti, aš vakar užsižiopsojus šiek tiek prisvilinau
jūs pabandykit, gi ne iš aukso, o iš obuolių virsit
aš vienais metais du kartus perviriau- vis nesustingdavo, tai krapštydavau lauk ir toliau virdavau