Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Gerai, kad užmačiau šią temą, obuolių turim sočiai. Tik nežinia, ar pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūtaširdė @ 2014 10 15, 17:53)
Gerai, kad užmačiau šią temą, obuolių turim sočiai. Tik nežinia, ar pavyks ax.gif

Sveika, parašyk kaip gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2013 09 29, 20:25)
taip,bet net ir namine desra kainuoja pigiau,o gyvuli irgi reikia uzauginti, iki 40lt uz kg mokeciau,bet 85lt,arba vakar skambinau i ekologiska parduotuve,ten kd kaina 110lt

Laba diena, aš jau keleta metu mūgese pardavinėju savo gamybos obuoliu sūrius ir kaina tikrai nera didele.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nei pernai, nei šiemet sūriu neviriau doh.gif nebuvo laiko... o šiandien sumąsčiau, kad obuolių dar tikrai yra, bet va galvoju- ar išdžius iki Kalėdų g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Tai šiemet niekas dar neverda sūriukų? Dar anksti?
O aš gavau visą didelį Maximinį maišelį įvairių obuolių ir jau supjaustyti, rytoj laukia virimas.
Iki bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal cia yra gaminanciu obuoliu suri su cili? gal galite pasidalinti kokios proporcijos verdant? nesinori padauginti cili ir kad ju visai nesijaustu...

Aciu smile.gif
Atsakyti
Neverdu,negaunu obuoliuku,bet viltis dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūriukai šįmetiniai - dar maišeliuose po suslėgimo

user posted image

O čia kątik išimti iš maišelių ir dėsiu džiovinti -

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 24 rugsėjo 2015 - 10:49
Sveikos 4u.gif
Aš jau pamiršau kaip sūriai verdasi biggrin.gif turiu obuolių, tiesa reikia iki kaimo nuvažiuoti prisirinkti, bet va ir namie nedidelis maišelis yra, nepamenu kokia tų sūrių išeiga, ar apsimoka iš to maišioko ką daryt, nors sūrio tai laaabai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 24, 14:26)
Sveikos 4u.gif
Aš jau pamiršau kaip sūriai verdasi  biggrin.gif turiu obuolių, tiesa reikia iki kaimo nuvažiuoti prisirinkti, bet va ir namie nedidelis maišelis yra, nepamenu kokia tų sūrių išeiga, ar apsimoka iš to maišioko ką daryt, nors sūrio tai laaabai noriu  blush2.gif

Sveika,
argi galima pamiršti, man jau turbūt į kraują įaugo eiga virimo.
Nelygu kokio dydžio maišelis, kuriame yra obuoliai tavo. Aš žiūriu, kad pripjaustyčiau kibirą pilną, o jei mažiau obuolių, tai puse kibiro ir puse normos cukraus.
Atsakyti
Kad berods tris metus jau neviriau sūrio verysad.gif
Reiks pabandyti gal ryt. Pusė kubiro vargiai ar pripjaustysiu, bet bus matyt. Gal trumpiau virt reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 24, 22:31)
Kad berods tris metus jau neviriau sūrio verysad.gif
Reiks pabandyti gal ryt. Pusė kubiro vargiai ar pripjaustysiu, bet bus matyt. Gal trumpiau virt reikės biggrin.gif

Negąsdinu, bet virsi lygiai tiek pat, kiek ir iš pilno kibiro obuolių ax.gif doh.gif
Atsakyti