QUOTE(Liūtaširdė @ 2014 10 15, 17:53)
Gerai, kad užmačiau šią temą, obuolių turim sočiai. Tik nežinia, ar pavyks
Sveika, parašyk kaip gavosi
QUOTE(Filutka @ 2013 09 29, 20:25)
taip,bet net ir namine desra kainuoja pigiau,o gyvuli irgi reikia uzauginti, iki 40lt uz kg mokeciau,bet 85lt,arba vakar skambinau i ekologiska parduotuve,ten kd kaina 110lt
Laba diena, aš jau keleta metu mūgese pardavinėju savo gamybos obuoliu sūrius ir kaina tikrai nera didele.
Sveikos nei pernai, nei šiemet sūriu neviriau nebuvo laiko... o šiandien sumąsčiau, kad obuolių dar tikrai yra, bet va galvoju- ar išdžius iki Kalėdų
Sveikos, merginos
Tai šiemet niekas dar neverda sūriukų? Dar anksti?
O aš gavau visą didelį Maximinį maišelį įvairių obuolių ir jau supjaustyti, rytoj laukia virimas.
Iki
Tai šiemet niekas dar neverda sūriukų? Dar anksti?
O aš gavau visą didelį Maximinį maišelį įvairių obuolių ir jau supjaustyti, rytoj laukia virimas.
Iki
Sveiki.
Gal cia yra gaminanciu obuoliu suri su cili? gal galite pasidalinti kokios proporcijos verdant? nesinori padauginti cili ir kad ju visai nesijaustu...
Aciu
Gal cia yra gaminanciu obuoliu suri su cili? gal galite pasidalinti kokios proporcijos verdant? nesinori padauginti cili ir kad ju visai nesijaustu...
Aciu
Sveikos
Aš jau pamiršau kaip sūriai verdasi turiu obuolių, tiesa reikia iki kaimo nuvažiuoti prisirinkti, bet va ir namie nedidelis maišelis yra, nepamenu kokia tų sūrių išeiga, ar apsimoka iš to maišioko ką daryt, nors sūrio tai laaabai noriu
Aš jau pamiršau kaip sūriai verdasi turiu obuolių, tiesa reikia iki kaimo nuvažiuoti prisirinkti, bet va ir namie nedidelis maišelis yra, nepamenu kokia tų sūrių išeiga, ar apsimoka iš to maišioko ką daryt, nors sūrio tai laaabai noriu
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 24, 14:26)
Sveikos
Sveika,
argi galima pamiršti, man jau turbūt į kraują įaugo eiga virimo.
Nelygu kokio dydžio maišelis, kuriame yra obuoliai tavo. Aš žiūriu, kad pripjaustyčiau kibirą pilną, o jei mažiau obuolių, tai puse kibiro ir puse normos cukraus.
Kad berods tris metus jau neviriau sūrio
Reiks pabandyti gal ryt. Pusė kubiro vargiai ar pripjaustysiu, bet bus matyt. Gal trumpiau virt reikės
Reiks pabandyti gal ryt. Pusė kubiro vargiai ar pripjaustysiu, bet bus matyt. Gal trumpiau virt reikės
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 24, 22:31)
Kad berods tris metus jau neviriau sūrio
Negąsdinu, bet virsi lygiai tiek pat, kiek ir iš pilno kibiro obuolių