Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Sveikos , mergaitės, prisiminiau kaip kažkada mokykloje obuolių sūriu vaišindavo vieno berniuko močiutė a.a. jai . Pūva įvairūs obuoliukai, krenta rudeniniai neprinokę dar, tai visus supjausčiau ir bandau ax.gif

Ar virsite kuri nors šiemet, obuolių tikrai yra nemažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 01, 11:39)
Sveikos , mergaitės,  prisiminiau kaip kažkada mokykloje obuolių sūriu vaišindavo vieno berniuko močiutė a.a. jai . Pūva įvairūs obuoliukai, krenta rudeniniai neprinokę dar, tai visus supjausčiau ir bandau  ax.gif
Ar virsite kuri nors šiemet, obuolių tikrai yra nemažai  g.gif

Mano pirmas virimas jau paslegtas smile.gif greit eisiu ziuret kas gavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 09 01, 11:23)
Mano pirmas virimas jau paslegtas smile.gif greit eisiu ziuret kas gavos  ax.gif

Aš ir jau paslėgiau, padėjau balkone, prispaudžiau, tai liko laukimas, o kiek laikysi? Kokias 2 paras reikia tikriausiai?
Atsakyti
sveikos surininkes smile.gif as gavau jau pora deziu antaniniu obuoliu,tai jau sivakar pjaustysiu,atidarau jau suriu sezona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 01, 12:46)
Aš ir jau paslėgiau, padėjau balkone, prispaudžiau, tai liko laukimas, o kiek laikysi? Kokias 2 paras reikia tikriausiai?

As paprastai laikau 1 para. Daugiau nemanau, kad reiketu, ypac jei slegiat paprastuose plastinikiuose maiseliuose. Istraukiau, padejau balkone dziuti smile.gif
Atsakyti
Sveikos surininkes smile.gif, perskaiciau visa tema ir bandysiu siandien virti suri is antaniniu obuoliuku. Palaikiau 2 paras. labai smalsu kas cia man iseis bigsmile.gif
Labai dekoju visoms uz pasidalintas mintis, tikrai daug praktines informacijos radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 09 18, 09:51)
Sveikos surininkes smile.gif, perskaiciau visa tema ir bandysiu siandien virti suri is antaniniu obuoliuku. Palaikiau 2 paras. labai smalsu kas cia man iseis bigsmile.gif
Labai dekoju visoms uz pasidalintas mintis, tikrai daug praktines informacijos radau 4u.gif

sekmes 4u.gif lauksim atsiliepimu kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 09 18, 09:03)
sekmes  4u.gif lauksim atsiliepimu kaip pavyko smile.gif

Aciu, jau sultis verdu, nemazai ju susidare, itariu, kad ilgai reiks virti rolleyes.gif
Atsakyti
Suriukai isvirti, tikiuosi, kad pavyko bigsmile.gif , formuojjant juos i maistine plevele graziai islaike forma, tai manau, turetu graziai ir sustingit. Tik iskilo keletas klausimu:
1. formavau ir slegiau dar silta mase. Ar nieko tokio?
2. Kiek laiko reikia juos dziovinti?
3. Ar padziuvusius galiu suvynioti i atskirus merliukus ir sudeti i viena drobini maiseli ir pakabinti ant radiatoriaus?
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Obuoliukus nusunkiau per merliuka, taip kaip bulves cepelinam. Manau, kad geras budas thumbup.gif , niekas nesitaske ir graziai vire.

Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA. doh.gif Jau paskambinau uosviui ir pasakiau, kad savaitgali atvaziuosiu obuoliuku antaniniu biggrin.gif

Pasirodau su savo suriukais, blush2.gif (arbatinis saukstelis tam, kad lengviau suprasti suriuku dydi )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 19 rugsėjo 2013 - 08:26
QUOTE(Taurida @ 2013 09 19, 10:09)
Obuoliukus nusunkiau per merliuka, taip kaip bulves cepelinam. Manau, kad geras budas thumbup.gif , niekas nesitaske ir graziai vire.

Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA. doh.gif  Jau paskambinau uosviui ir pasakiau, kad savaitgali atvaziuosiu obuoliuku antaniniu  biggrin.gif

Pasirodau su savo suriukais,  blush2.gif (arbatinis saukstelis tam, kad lengviau suprasti suriuku dydi )
user posted image

is kokio kiekio obuoliu tiek gavosi
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 09 19, 09:09)
Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA.

kokie fainuoliai thumbup.gif

ir as gaminau, bet as pagal recepta toki, kur orkaiteje o paskui pabaigiau ant virykles...
truputuka taskesi obuoliai biggrin.gif, kita kart darysiu pagal sita pradzioje nurodyta receptuka
Atsakyti