Sveikos , mergaitės, prisiminiau kaip kažkada mokykloje obuolių sūriu vaišindavo vieno berniuko močiutė a.a. jai . Pūva įvairūs obuoliukai, krenta rudeniniai neprinokę dar, tai visus supjausčiau ir bandau
Ar virsite kuri nors šiemet, obuolių tikrai yra nemažai
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 01, 11:39)
Sveikos , mergaitės, prisiminiau kaip kažkada mokykloje obuolių sūriu vaišindavo vieno berniuko močiutė a.a. jai . Pūva įvairūs obuoliukai, krenta rudeniniai neprinokę dar, tai visus supjausčiau ir bandau
Mano pirmas virimas jau paslegtas greit eisiu ziuret kas gavos
QUOTE(CervusDama @ 2013 09 01, 11:23)
Mano pirmas virimas jau paslegtas greit eisiu ziuret kas gavos
Aš ir jau paslėgiau, padėjau balkone, prispaudžiau, tai liko laukimas, o kiek laikysi? Kokias 2 paras reikia tikriausiai?
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 01, 12:46)
Aš ir jau paslėgiau, padėjau balkone, prispaudžiau, tai liko laukimas, o kiek laikysi? Kokias 2 paras reikia tikriausiai?
As paprastai laikau 1 para. Daugiau nemanau, kad reiketu, ypac jei slegiat paprastuose plastinikiuose maiseliuose. Istraukiau, padejau balkone dziuti
Sveikos surininkes , perskaiciau visa tema ir bandysiu siandien virti suri is antaniniu obuoliuku. Palaikiau 2 paras. labai smalsu kas cia man iseis
Labai dekoju visoms uz pasidalintas mintis, tikrai daug praktines informacijos radau
Labai dekoju visoms uz pasidalintas mintis, tikrai daug praktines informacijos radau
QUOTE(Taurida @ 2013 09 18, 09:51)
Sveikos surininkes , perskaiciau visa tema ir bandysiu siandien virti suri is antaniniu obuoliuku. Palaikiau 2 paras. labai smalsu kas cia man iseis
sekmes lauksim atsiliepimu kaip pavyko
QUOTE(CervusDama @ 2013 09 18, 09:03)
sekmes lauksim atsiliepimu kaip pavyko
Aciu, jau sultis verdu, nemazai ju susidare, itariu, kad ilgai reiks virti
Suriukai isvirti, tikiuosi, kad pavyko , formuojjant juos i maistine plevele graziai islaike forma, tai manau, turetu graziai ir sustingit. Tik iskilo keletas klausimu:
1. formavau ir slegiau dar silta mase. Ar nieko tokio?
2. Kiek laiko reikia juos dziovinti?
3. Ar padziuvusius galiu suvynioti i atskirus merliukus ir sudeti i viena drobini maiseli ir pakabinti ant radiatoriaus?
Labai lauksiu atsakymu
1. formavau ir slegiau dar silta mase. Ar nieko tokio?
2. Kiek laiko reikia juos dziovinti?
3. Ar padziuvusius galiu suvynioti i atskirus merliukus ir sudeti i viena drobini maiseli ir pakabinti ant radiatoriaus?
Labai lauksiu atsakymu
Obuoliukus nusunkiau per merliuka, taip kaip bulves cepelinam. Manau, kad geras budas , niekas nesitaske ir graziai vire.
Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA. Jau paskambinau uosviui ir pasakiau, kad savaitgali atvaziuosiu obuoliuku antaniniu
Pasirodau su savo suriukais, (arbatinis saukstelis tam, kad lengviau suprasti suriuku dydi )
Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA. Jau paskambinau uosviui ir pasakiau, kad savaitgali atvaziuosiu obuoliuku antaniniu
Pasirodau su savo suriukais, (arbatinis saukstelis tam, kad lengviau suprasti suriuku dydi )
QUOTE(Taurida @ 2013 09 19, 10:09)
Obuoliukus nusunkiau per merliuka, taip kaip bulves cepelinam. Manau, kad geras budas , niekas nesitaske ir graziai vire.
is kokio kiekio obuoliu tiek gavosi
QUOTE(Taurida @ 2013 09 19, 09:09)
Manau, kad susirgau - SURIU VIRIMO LIGA.
kokie fainuoliai
ir as gaminau, bet as pagal recepta toki, kur orkaiteje o paskui pabaigiau ant virykles...
truputuka taskesi obuoliai , kita kart darysiu pagal sita pradzioje nurodyta receptuka