Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(vilka11 @ 2012 10 12, 14:01)
Sveikos suriuku myletojos  4u.gif ,
Galiu pasigirti, kad ir as issiviriau pirma suri savo gyvenime. Kaip sakoma pirmas blynas visada  buna prisviles, tai taip buvo ir man, bet gerai, kad blyno neperkepsi, o suri pervirti galima  smile.gif  smile.gif  smile.gif

vilka11, sveikinu sėkmingai išvirus sūriukus. Laikui bėgant tikrai atidirbsi savo puikią sūriukų virimo eigą, būsi specas. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

Visai patiko virti, jau mazdaug zinau kaip kas turi atrodyti. todel manau kita suri bus virti idomiau ir greiciau . Jau pripjaustyta kita partija, liko tik riesutu nupirkti ir isvirti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as jau isviriau taip pat 3 virimus suriuku,pirmo virimo suriukai liko tik prisiminimuose... rolleyes.gif jau suragauti:)prisipjausciau dar vienam ir liko obuoliu dar viena biggrin.gif siandien gavau vaisiu dziovykle,pamatavau mano suriukai telpa thumbup.gif ryt bandysiu juos ten guldyt ir sildyt,gal maziau reikes ant radijatoriaus dziovint g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu ir as,pasidalinti savo isgyvenimais verdant obuolinius suriukus.

Verdant pirma partija pridariau keleta klaidu,bet mes mokomes is ju.

Pirmuciausiai blogai nuspaudziau obuoliu skilteles{todel virimas uzsitese ilgokai}

Ir,antra klaida mano virimo,tai blogai nugarinau sultis.

Bet po dideliu pastangu,ilgu saudymu visvien gavosi sureliai,dziuvo ilgeliau.

Antra partija viriau,jau viriau prisiskaicius Silstos auksiniu patirties patarimu_aciu jai uz juos 4u.gif 4u.gif 4u.gif - gavosi normalesni.

Vakar viriau trecia partija.

Bet... as bandziau pagal save,nezinau ,kas gavosi,bet jie dar po presiuku paslegti.
Obuolius is syrupo dalimis nulassidavau [cipelinu saukste su skylutemis}veliau spasdavau drobiniame maiselyje.

Skysti perpiliau per tanku sieteli,ant jo likdavo tokio,kai kisieliaus skystuko,as ji nupyliau atskirai.

Nugarinau tikrai gerai supyliau nuspaustus obuolius,nesitaske,bet viriau 45min.

Atvesinus sudejau i saldymo maiselius paslegiau.
Nesenai ziurejau atrodo puikiai kieti.

Rytmeti ziuresiu,bet turi but gerai.
Nei vienos partijos neviriau is vienu antaniniu,o, maisiau per puse{puse antaniniu ,puse ivairiu obuoliu}
Toks man zaidimas su obuoliais.

Atsakyti
na pasidalinsiu patirtimi ir aš ax.gif viriau du kartus - vien iš įvairių obuolių ir vien iš antaninių. Skirtumas akivaizdus - antaniniai tą pačią dieną jau apstingo padoriai, o kiti beveik savaitę buvo apyminksčiai. Galėčiau sakyti, kad antaniniai daugiau nei dvigubai sparčiau įgavo reikalingą konsistenciją tiek virdami, tiek džiūdami.
beje, su antaniniais išbandžiau ir labai pasiteisino silikoninės kepimo formos. Sudėjau į didelio kekso su skyle ir mažų keksiukų formeles, nieko neslėgiau, sustingo labai gerai ir labai graži forma gavosi ir išimti iš silikono itin paprasta, tiesiog išslydo ir psio thumbup.gif tuos "keksiukus" nors ir po šventine eglute gražiai supakavus gali dėti, tik kad kažkas nepalaikytų muiliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2012 10 24, 10:49)
na pasidalinsiu patirtimi ir aš ax.gif  viriau du kartus - vien iš įvairių obuolių ir vien iš antaninių. Skirtumas akivaizdus - antaniniai tą pačią dieną jau apstingo padoriai, o kiti beveik savaitę buvo apyminksčiai. Galėčiau sakyti, kad antaniniai daugiau nei dvigubai sparčiau įgavo reikalingą konsistenciją tiek virdami, tiek džiūdami.
beje, su antaniniais išbandžiau ir labai pasiteisino silikoninės kepimo formos. Sudėjau į didelio kekso su skyle ir mažų keksiukų formeles, nieko neslėgiau, sustingo labai gerai ir labai graži forma gavosi ir išimti iš silikono itin paprasta, tiesiog išslydo ir psio thumbup.gif  tuos "keksiukus" nors ir po šventine eglute gražiai supakavus gali dėti, tik kad kažkas nepalaikytų muiliuku lotuliukas.gif

Oi merginos, kiek čia jūs daug gerų žinučių prirašėte... Kai kas daugiau vargo, kai kam greičiau viskas gavosi. Svarbu, kad gavosi, ar ne? Juk labai smagu savo sunkaus darbo rezultatu pasidžiaugti ir prieš drauges pasipuikuoti.

jolaxus, labai gerą idėją tu čia mums pateikei. Net nesugalvojau, kad galima į keksiukų formeles sūriukus formuoti. Dovanėlei geriau ir būti negali mirksiukas.gif O jei kas ir pagalvos, kad tai muiliukas, tai tegu pasimuiluoja, palaižys ir supras, kodėl neputoja lotuliukas.gif

regna, labai jau neblogai tau čia gavosi. Pamatysi, įgausi patirties, kitais metais sūriukai iš karto gausis liuksusiniai 4u.gif

poniajurate, mano irgi pirmo virimo jau visi "išgaravo", jau ir antro virimo pradėjom po truputuką valginėt. Gal per mažai išviriau? Bet jau neturiu iš ko daugiau virti ax.gif
Atsakyti
sveiki,

Na ka, ir as siemet jau pora kartu viriau surius. viena partija buvo be nieko, kita su lazdyno riesutais. viriau is skirtingu obuoliu, dabar ziuriu, kad antra partija, su riesutais suvirta geriau - surio koncistencija tokia kaip turi but, o va stai pirmos partijos man atrodo per minksti..jei ir isdzius tai nebus tokie lyg guminiai - kaip ir turi buti, o daugiau tokio sudziuvusio marmelado konsisencijos. tai net nezinau ka daryt, stovi jie koki menesi, per naujo nepavirsi...mintys jusu? idedu ir foto.
derlius bendrai
user posted image
tie, kur manau pavyke. daryti is "ananasiniu" obuoliu
user posted image
tie, kur manau nekokie. is tokiu raudonu obuoliu..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2012 10 27, 13:43)
sveiki,

Na ka, ir as siemet jau pora kartu viriau surius. viena partija buvo be nieko, kita su lazdyno riesutais. viriau is skirtingu obuoliu, dabar ziuriu, kad antra partija, su riesutais suvirta geriau - surio koncistencija tokia kaip turi but, o va stai pirmos partijos man atrodo per minksti..jei ir isdzius tai nebus tokie lyg guminiai - kaip ir turi buti, o daugiau tokio sudziuvusio marmelado konsisencijos. tai net nezinau ka daryt, stovi jie koki menesi, per naujo nepavirsi...mintys jusu? idedu ir foto.
derlius bendrai

Sveikute, žinai, man jie labai panašiai atrodo, jei formą laiko, galima laisvai juos vartyti, tai nėra ko pergyventi. Tik gal ilgėliau tie iš raudonų obuolių džius... Pervirti, manau, jau jų neįmanoma ir nereikia.
Nepergyvenk, nekrisk į paniką, viskas gerai. Tik turėk kantrybės mirksiukas.gif
Gal pirma juos ir naudok, kai jau bus galima apjauti? Draugus pavaišinsi, apsidžiaugs drinks_cheers.gif
Atsakyti
atrodo panasiai, bet pirstu paspaudus tie gerieji jauciasi kad tokie standesni, kaip guminiai, o tie kiti tai spaudziasi kaip i sudziuvusi marmelada g.gif na as juos pavartau, bet esme ta kad jie pas mano tevus buna, tai as juos pavartau kas antra savaitgali atvaziavus biggrin.gif aisku susivalgys visi, mano vyra biggrin.gif s baisiai megsta, bet as vis noriu kad viskas ka darau butu tobula blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2012 10 27, 18:29)
atrodo panasiai, bet pirstu paspaudus tie gerieji jauciasi kad tokie standesni, kaip guminiai, o tie kiti tai spaudziasi kaip i sudziuvusi marmelada g.gif na as juos pavartau, bet esme ta kad jie pas mano tevus buna, tai as juos pavartau kas antra savaitgali atvaziavus biggrin.gif aisku susivalgys visi, mano vyra biggrin.gif s baisiai megsta, bet as vis noriu kad viskas ka darau butu tobula blush2.gif

Visos mes turbūt tokios esam - jei ką darom, tai tik gerai...
Bet juk mes tobulėjam dirbdamos, t.y. šiuo atveju virdamos sūriukus, ar ne? Kitais metais, pamatysi, gausis viskas OK. Jau turėsi patirties, žinosi kaip, kas ir kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 10 27, 19:53)
Visos mes turbūt tokios esam - jei ką darom, tai tik gerai...
Bet juk mes tobulėjam dirbdamos, t.y. šiuo atveju virdamos sūriukus, ar ne? Kitais metais, pamatysi, gausis viskas OK. Jau turėsi patirties, žinosi kaip, kas ir kada  mirksiukas.gif

tai kad jau antri metai verdu, reiktu jau moket biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pernai sunkiai sekes su suriu virimu,o siemet halturinau blush2.gif labai daug sulciu paleido mano antaniniai tai puse sulciu nupyliau ir tik kita puse suviriau ir isviriau suri...
obuoliu buvo apie 6kg tai visas darbas truko apie valanda...suriukai tikrai geresni gavos ir greiciau dziuva
dabar smalsu isbandyt be cukraus g.gif
Atsakyti