QUOTE(regna @ 2012 09 27, 20:04)
Sveikos,
neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti:
ar tik is antaniniu obuoliu yra verdami suriai,nes as viriau pusiau maisydama su kitos rusies?
kiek laiko reikia dziovinti surius,kokie yra dziovinimo budai?
kur laikote isdziuvusius surius?
Uzsikreciau suriu virimo liga,bet ne viska dar zinau,tikiuosiu sulauksiu patyrusiu vireju patarimu
neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti:
ar tik is antaniniu obuoliu yra verdami suriai,nes as viriau pusiau maisydama su kitos rusies?
kiek laiko reikia dziovinti surius,kokie yra dziovinimo budai?
kur laikote isdziuvusius surius?
Uzsikreciau suriu virimo liga,bet ne viska dar zinau,tikiuosiu sulauksiu patyrusiu vireju patarimu
Aš verdu tik iš antaninių, bet yra tokių virėjėlių, kurios verda iš įvairių rūšių, ir joms gaunasi, o man ne. Čia, matyt, kiekviena turi atidirbusi savo technologiją.
Džiovinu aš juos kol sutvirtėja sūriukai padėjusi ten, kur tik randu laisvos vietos. Kai jau jie pakankamai sutvirtėja, kišu juos su visa marle į kojines ir kabinu spintelėje ant kabliukų ilgam laikymui (iki suvalgymo )