QUOTE(Džigė @ 2012 09 25, 09:17)
Vis del to man nesigavo, minksta mase isejo. Bandysiu pervirti
O vakar obuoliukus kur supjausciau dauguma antaniniai, tai tiek sulciu atsirado
galvoju gal galima jau ir dabar apie pietus virti? Nors uzpyliau cukrumi vakar 19 val.
Sveika, vajetus, kaip gaila tavo darbo
Bet ką padarysi, ko gero, teks pervirti.
O dėl tų jau supjaustytų, tai patarčiau palaikyti nors parą laiko. Gerai, kad atsirado daugiau sulčių, bet tegu skiltelės ilgiau pabūna tose sultyse, jos ten "marinuojasi", bus tvirtesnės, beverdant taip greitai nesusileidžia. Aš laikiau dvi paras balkone, vakar išviriau į pavakarę, gavosi gerai. Dabar paslėgti balkone guli
Ryte iš cėkavumo patikrinau, kietoki, reiškia bus geri.
Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 24, 20:29)
Siaip Silsta labiausiai aciu tau, nors ir nesireiskiau bet skaiciau tavo patarimus kaip ir ka daryti ir pagal tai orientavausi kas ir kaip
Smagu, kad galiu visoms to norinčioms padėti nors patarimais. Sėkmės tolimesniam darbely verdant sūriukus