Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(Džigė @ 2012 09 24, 19:50)
o gal ji reikia gerai padziovinti ir viskas bus gerai? Gal speces atsakys zalioms suriu virejoms  bigsmile.gif

na gal iki kalėdų ir pasitaisytų g.gif tik aš is bijau dėl musiukų,nes dabar nuogi guli spintelėj tik ant popieriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 24, 20:53)
na gal iki kalėdų ir pasitaisytų g.gif  tik aš is bijau dėl musiukų,nes dabar nuogi guli spintelėj tik ant popieriaus g.gif


iki Kaledu ??????? lotuliukas.gif na as ruosiuosi ant gyvatuko laikyti, tikiuosi normalaus paragauti anksciau lotuliukas.gif

Jau supjausciau puse porcijos, bandysiu dar karta, si kart dauguma obuoliuku antaniniai, gal is ju bus geriau, nes pirma partija buvo isvis be ju ax.gif
Atsakyti
as nerizikavau kitokiu imt tai mano visi is antaniniu... si karta daly su riesutais darysiu smile.gif galvoju virt dalimis nes kazin ar pajegsiu 14 kg ismaisyti smile.gif siaip mano pirmieji atsipjauna grziai riekutem, bet dar dziovinsiu nes norisi kietesnio smile.gif siaip perpjoviau juos per puse nes buvau gan didokus padarius tai dbr turiu 8 smile.gif puosia palange... 4u.gif

Siaip Silsta labiausiai aciu tau, nors ir nesireiskiau bet skaiciau tavo patarimus kaip ir ka daryti ir pagal tai orientavausi kas ir kaip smile.gif
Atsakyti

Vis del to man nesigavo, minksta mase isejo. Bandysiu pervirti doh.gif
O vakar obuoliukus kur supjausciau dauguma antaniniai, tai tiek sulciu atsirado bigsmile.gif galvoju gal galima jau ir dabar apie pietus virti? Nors uzpyliau cukrumi vakar 19 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 09 25, 09:17)
Vis del to man nesigavo, minksta mase isejo. Bandysiu pervirti  doh.gif
O vakar obuoliukus kur supjausciau dauguma antaniniai, tai tiek sulciu atsirado  bigsmile.gif  galvoju gal galima jau ir dabar apie pietus virti? Nors uzpyliau cukrumi vakar 19 val.  ax.gif


Sveika, vajetus, kaip gaila tavo darbo doh.gif Bet ką padarysi, ko gero, teks pervirti.

O dėl tų jau supjaustytų, tai patarčiau palaikyti nors parą laiko. Gerai, kad atsirado daugiau sulčių, bet tegu skiltelės ilgiau pabūna tose sultyse, jos ten "marinuojasi", bus tvirtesnės, beverdant taip greitai nesusileidžia. Aš laikiau dvi paras balkone, vakar išviriau į pavakarę, gavosi gerai. Dabar paslėgti balkone guli rolleyes.gif Ryte iš cėkavumo patikrinau, kietoki, reiškia bus geri.


Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 24, 20:29)
Siaip Silsta labiausiai aciu tau, nors ir nesireiskiau bet skaiciau tavo patarimus kaip ir ka daryti ir pagal tai orientavausi kas ir kaip smile.gif



Smagu, kad galiu visoms to norinčioms padėti nors patarimais. Sėkmės tolimesniam darbely verdant sūriukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 25 rugsėjo 2012 - 09:56
QUOTE(silsta @ 2012 09 25, 11:55)
Sveika, vajetus, kaip gaila tavo darbo  doh.gif Bet ką padarysi, ko gero, teks pervirti.

O dėl tų jau supjaustytų, tai patarčiau palaikyti nors parą laiko. Gerai, kad atsirado daugiau sulčių, bet tegu skiltelės ilgiau pabūna tose sultyse, jos ten "marinuojasi", bus tvirtesnės, beverdant taip greitai nesusileidžia. Aš laikiau dvi paras balkone, vakar išviriau į pavakarę, gavosi gerai. Dabar paslėgti balkone guli rolleyes.gif Ryte iš cėkavumo patikrinau, kietoki, reiškia bus geri.



Na va, perviriau savo kose, dabar manau zinau kokia ji turi buti bigsmile.gif tikriausiai nesuklydus, sunku ja gerai isvirti pirma karta. biggrin.gif dabar viriau dar apie 40 min, kol mase nepradejo kartu su saukstu vaikscioti po puoda ir pasidare tokia sausa sausa ax.gif tikiuosi si karta pavyko thumbup.gif

O del obuoliuku supjaustytu, aciu uz patarima,tai jau buciau puolus virti siandiena doh.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkaip man ji nesimakalavo aplink sauksta bet visviena suriai gavosi smile.gif ir nepasakyciau kad dregni lb buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 09 25, 12:40)
Na va, perviriau savo kose, dabar manau zinau kokia ji turi buti  bigsmile.gif  tikriausiai nesuklydus, sunku ja gerai isvirti pirma karta.  biggrin.gif  dabar viriau dar apie 40 min, kol mase nepradejo kartu su saukstu vaikscioti po puoda ir pasidare tokia sausa sausa  ax.gif  tikiuosi si karta pavyko  thumbup.gif 

O del obuoliuku supjaustytu, aciu uz patarima,tai jau buciau puolus virti siandiena  doh.gif  4u.gif


Na va, isemiau savo surius, puikios formos, kieti, padejau dziuti. Tik gaila kad storokus padariau, reiks ilgiau laukti rezultato. ax.gif Siandien dar puse porcijos virsiu smile.gif
Atsakyti
Pasiskaičius ir aš dariau sūrius,bet atsibodo stovėt prie puodo,tai pabaigiau sudėjus į duonkepę ant džemo programos.Jau puode atrodė masė apygerė,bet duonkepėj dar valandą pamakalavus gavosi tikrai gerai, o džiovint sudėjau į šaldytuvą,nes kambaryje baisiai puola musiukės. smile.gif
Atsakyti
As stebiuosi kaip man pirmasyk gavosi.. nu skirtumas siu virimu kaip diena ir naktis... jei tie tik po dvieju paru pasidare tvirtesnes mases tai siuos po 2 val jau buciau galejus drasiai traukti jau is maiseliu... bet trauksiu ryt smile.gif ir si karta jie daug sviesesni ir virti daug trumpiau reikejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti:

ar tik is antaniniu obuoliu yra verdami suriai,nes as viriau pusiau maisydama su kitos rusies?

kiek laiko reikia dziovinti surius,kokie yra dziovinimo budai?

kur laikote isdziuvusius surius?

Uzsikreciau suriu virimo liga,bet ne viska dar zinau,tikiuosiu sulauksiu patyrusiu vireju patarimu
Atsakyti
Sveikos,

neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti:

ar tik is antaniniu obuoliu yra verdami suriai,nes as viriau pusiau maisydama su kitos rusies?

kiek laiko reikia dziovinti surius,kokie yra dziovinimo budai?

kur laikote isdziuvusius surius?

Uzsikreciau suriu virimo liga,bet ne viska dar zinau,tikiuosiu sulauksiu patyrusiu vireju patarimu
Atsakyti