Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 22, 21:27)
Man kilo klausimas o kaip suprasti kad suriai pakankamai u jau isdziuve?

Cia skonio reikalas ax.gif vienos megta minkstesnius, kitos kietrsnius, ragaukit ir spreskit ar skanu ar dar norit padziovint biggrin.gif
Atsakyti
Man svarbiausia kad ilgiau issilaikytu ir nesupelyt... smile.gif

P.S. Aciu uz atsakyma... tik nesupratau nejau kiekviena ragauti reikes ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 22, 20:47)
... tik nesupratau nejau kiekviena ragauti reikes ? smile.gif

O kaip jau tau išeina, taip ir daryk. Gali ir nuo visų atsikąsti po kasniuką lotuliukas.gif , tačiau tie sūriukai juk vieno virimo, tai ir apdžiūvę bus vienodai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 22, 21:47)
Man svarbiausia kad ilgiau issilaikytu ir nesupelyt... smile.gif

P.S. Aciu uz atsakyma... tik nesupratau nejau kiekviena ragauti reikes ? smile.gif

Bent jau is mano atirties, nei vienas suriukas nera supelijes g.gif dabar valgom paskutinius is pernai metu virimo, tai reiskia, kad jiems lygiai metai bigsmile.gif
Atsakyti

Sirupa reikia virti ant dideles ugnies jei gerai supratau g.gif o ant kokios kaitros virti sudejus obuoliukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 09 23, 09:47)
Sirupa reikia virti ant dideles ugnies jei gerai supratau  g.gif  o ant kokios kaitros virti sudejus obuoliukus?  ax.gif

Sirupas kol užverda, reikalinga didelė ugnis, o vėliau kiek pamažinu, svarbu, kad virtų stipriai.
Sudėjus obuoliukus vėl taip pat iš pradžių padidinu liepsną, o kai jau pradeda virti, kiek pamažinu. Turi normaliai virti, bet svarbiausia - reikia stovėti prie puodo ir maišyti, kad neprisviltų.
Atsakyti
Mielos surininkes, o obuoliukus virti uzdengtus dangciu ar nea? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 09 23, 11:56)
Mielos surininkes, o obuoliukus virti uzdengtus dangciu ar nea?  blush2.gif

O kaip maišysi puode obuoliukus, jei bus uždengti?
Žinoma, atidengtus, juk kai supilsi į nuvirtą sirupą skilteles ir jos užvirs, tai reikės pastoviai maišyti, kad neprisviltų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 09 23, 12:30)
O kaip maišysi puode obuoliukus, jei bus uždengti?
Žinoma, atidengtus, juk kai supilsi į nuvirtą sirupą skilteles ir jos užvirs, tai reikės pastoviai maišyti, kad neprisviltų  ax.gif

aha, pradejus virti kalusimu nebeliko lotuliukas.gif

suriukai jau stingsta balkone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 09 23, 14:31)
aha, pradejus virti kalusimu nebeliko  lotuliukas.gif

suriukai jau stingsta balkone  thumbup.gif

Na ir šaunu 4u.gif Nepamiršk parodyti kokie gavosi wub.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip ir kur jau laikote savo sūrius? Ar gerai bus jei suksiu į kepimo popierių ir dėsiu į šaldytuvą?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 09 23, 18:14)
Kaip ir kur jau laikote savo sūrius? Ar gerai bus jei suksiu į kepimo popierių ir dėsiu  į šaldytuvą?

Žinoma gerai laikyti šaldytuve, jei tik vietos jiems yra.

Rytoj iš ryto aš jau virsiu antrąjį virimą, o šituos pirmojo virimo jau tris suvalgėm, dar liko trys, tai irgi suvyniojau ir padėjau ant palangės, ant storo popieriaus. Niekad aš jų nedžiovinu orkaitėje, tiesiog natūraliai jie džiūsta.
Atsakyti