Sirupas kol užverda, reikalinga didelė ugnis, o vėliau kiek pamažinu, svarbu, kad virtų stipriai.
Sudėjus obuoliukus vėl taip pat iš pradžių padidinu liepsną, o kai jau pradeda virti, kiek pamažinu. Turi normaliai virti, bet svarbiausia - reikia stovėti prie puodo ir maišyti, kad neprisviltų.
O kaip maišysi puode obuoliukus, jei bus uždengti?
Žinoma, atidengtus, juk kai supilsi į nuvirtą sirupą skilteles ir jos užvirs, tai reikės pastoviai maišyti, kad neprisviltų
O kaip maišysi puode obuoliukus, jei bus uždengti?
Žinoma, atidengtus, juk kai supilsi į nuvirtą sirupą skilteles ir jos užvirs, tai reikės pastoviai maišyti, kad neprisviltų
Kaip ir kur jau laikote savo sūrius? Ar gerai bus jei suksiu į kepimo popierių ir dėsiu į šaldytuvą?
Žinoma gerai laikyti šaldytuve, jei tik vietos jiems yra.
Rytoj iš ryto aš jau virsiu antrąjį virimą, o šituos pirmojo virimo jau tris suvalgėm, dar liko trys, tai irgi suvyniojau ir padėjau ant palangės, ant storo popieriaus. Niekad aš jų nedžiovinu orkaitėje, tiesiog natūraliai jie džiūsta.