Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Zodziu, turbut i siukslyna teks mesti, nuvirinau sultis, turbut perviriau, nes sumaisius su obiuoliais, sulciu-cukraus mase pavirto i pluta, stiklo kietumo, ir ant puodo sienu karramele pluta, turbut dar ir puoda ismesti reikes, nebezinau ka daryti, prisedau prie kompo, raminu nervus ir turbut eisiu i siuksliu deze surio kresti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 09 21, 15:09)
Na nežinau kaip čia man gausisi g.gif nes mano sūriai ir po pervirimo nelabai gražios formos, bet džiovinu  doh.gif nešioju nuo vienos palangės ant kitos kur tik daugiau saulės. Norėjau dar paklausti, o kaip dažnai keičiate popierių, gal dažniau pakaitaliojus greičiau išdžius blush2.gif

Popierių keičiu kai tik jis sudrėksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 09 21, 16:59)
Zodziu, turbut i siukslyna teks mesti, nuvirinau sultis, turbut perviriau, nes sumaisius su obiuoliais, sulciu-cukraus mase pavirto i pluta, stiklo kietumo, ir ant puodo sienu karramele pluta, turbut dar ir puoda ismesti reikes, nebezinau ka daryti, prisedau prie kompo, raminu nervus ir turbut eisiu i siuksliu deze surio kresti lotuliukas.gif

Nieko nesuprantu... jau labai seniai verdu sūrius, bet kad susidarytų stiklo kietumo pluta... Juk supylus obuolių skilteles atsiranda dar kažkiek tai skysčio ir turėjo ta karamelė ištirpti... Nu tikrai pasimečiau ir nežinau ką pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 09 21, 19:04)
Nieko nesuprantu... jau labai seniai verdu sūrius, bet kad susidarytų stiklo kietumo pluta... Juk supylus obuolių skilteles atsiranda dar kažkiek tai skysčio ir turėjo ta karamelė ištirpti... Nu tikrai pasimečiau ir nežinau ką pasakyti  ax.gif

Man is karto i pluta pavirto. Pakaitinau siek tiek, istirpo ji man, tada suviriau tuos obuolius pagal instrukcija. Jau prislegti guli mano suriai, ziuresim.
Atsakyti
Tai kad kaip tik padedu sūrius jis iš karto ir sudrėksta schmoll.gif Gal kelis kart perdėti vis ant kito popieriaus, kad nusisauntų? g.gif Na einu keisti tu popierių.
Atsakyti

Labai noreciau, bet kartu labai bijau bandyti suri obuoliuku atrodo, kad labai sunkus dalykas biggrin.gif o ar galima ji virti puode su nesvylancia danga ( kaip keptuvese) ?
Atsakyti
Snd suguldziau ir as savo suriukus pries saule pasisildyt biggrin.gif ,rodausi kas gavosi ax.gif
forma neideali,bet viska atpirks skonis.... vistiek nesulaukiu kada sudzius pirma partija,suragauju:D
user posted image
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2012 09 21, 19:58)

Grazuoliai,kaip leliukai suguldyti 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražus sūriukai, net pavydas suėmė blush2.gif o jus ant popieriaus marlės nededat?
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2012 09 21, 19:58)
Snd suguldziau ir as savo suriukus pries saule pasisildyt biggrin.gif ,rodausi kas gavosi ax.gif
forma neideali,bet viska atpirks skonis....  vistiek nesulaukiu kada sudzius pirma partija,suragauju:D

Na va, kokie gražučiai, blizgantys, ne perdaug tamsūs, tokie ir turi būti, taip ir norisi atsikąsti... Ir pas mane ta sūriukų forma nelabai graži, bet mes irgi jau tris suragavome... mirksiukas.gif Ryt iš ryto pjaustysiu kitą obuolių porciją bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2012 09 21, 19:53)
Labai noreciau, bet kartu labai bijau bandyti suri obuoliuku atrodo, kad labai sunkus dalykas biggrin.gif o ar galima ji virti puode su nesvylancia danga ( kaip keptuvese) ?

Žinoma, galima. Neturi jokios reikšmės puodas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 21 rugsėjo 2012 - 20:12
As pernai pabadziau guldyt ant popieriniu ranksluostuku ir jais uzklot,kol dziusta abi puses sudregsta,tai keiciu kiekviena diena ir virsu ir apacia,neprilimpa ir dregme sugeria,man labiau taip patiko dziovint,nors bandziau sukti ir i marle.
Papildyta:
Ryt ir as jau kita porcija pjaustysiu,o dar drauge vel pasiule obuoliu parsivest thumbup.gif
Atsakyti
Man kilo klausimas o kaip suprasti kad suriai pakankamai u jau isdziuve?
Atsakyti