Zodziu, turbut i siukslyna teks mesti, nuvirinau sultis, turbut perviriau, nes sumaisius su obiuoliais, sulciu-cukraus mase pavirto i pluta, stiklo kietumo, ir ant puodo sienu karramele pluta, turbut dar ir puoda ismesti reikes, nebezinau ka daryti, prisedau prie kompo, raminu nervus ir turbut eisiu i siuksliu deze surio kresti
QUOTE(lolanta @ 2012 09 21, 15:09)
Na nežinau kaip čia man gausisi nes mano sūriai ir po pervirimo nelabai gražios formos, bet džiovinu nešioju nuo vienos palangės ant kitos kur tik daugiau saulės. Norėjau dar paklausti, o kaip dažnai keičiate popierių, gal dažniau pakaitaliojus greičiau išdžius
Popierių keičiu kai tik jis sudrėksta...
QUOTE(Azazella @ 2012 09 21, 16:59)
Zodziu, turbut i siukslyna teks mesti, nuvirinau sultis, turbut perviriau, nes sumaisius su obiuoliais, sulciu-cukraus mase pavirto i pluta, stiklo kietumo, ir ant puodo sienu karramele pluta, turbut dar ir puoda ismesti reikes, nebezinau ka daryti, prisedau prie kompo, raminu nervus ir turbut eisiu i siuksliu deze surio kresti
Nieko nesuprantu... jau labai seniai verdu sūrius, bet kad susidarytų stiklo kietumo pluta... Juk supylus obuolių skilteles atsiranda dar kažkiek tai skysčio ir turėjo ta karamelė ištirpti... Nu tikrai pasimečiau ir nežinau ką pasakyti
QUOTE(silsta @ 2012 09 21, 19:04)
Nieko nesuprantu... jau labai seniai verdu sūrius, bet kad susidarytų stiklo kietumo pluta... Juk supylus obuolių skilteles atsiranda dar kažkiek tai skysčio ir turėjo ta karamelė ištirpti... Nu tikrai pasimečiau ir nežinau ką pasakyti
Man is karto i pluta pavirto. Pakaitinau siek tiek, istirpo ji man, tada suviriau tuos obuolius pagal instrukcija. Jau prislegti guli mano suriai, ziuresim.
Labai noreciau, bet kartu labai bijau bandyti suri obuoliuku atrodo, kad labai sunkus dalykas o ar galima ji virti puode su nesvylancia danga ( kaip keptuvese) ?
QUOTE(poniajurate @ 2012 09 21, 19:58)
Snd suguldziau ir as savo suriukus pries saule pasisildyt ,rodausi kas gavosi
forma neideali,bet viska atpirks skonis.... vistiek nesulaukiu kada sudzius pirma partija,suragauju:D
forma neideali,bet viska atpirks skonis.... vistiek nesulaukiu kada sudzius pirma partija,suragauju:D
Na va, kokie gražučiai, blizgantys, ne perdaug tamsūs, tokie ir turi būti, taip ir norisi atsikąsti... Ir pas mane ta sūriukų forma nelabai graži, bet mes irgi jau tris suragavome... Ryt iš ryto pjaustysiu kitą obuolių porciją
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2012 09 21, 19:53)
Labai noreciau, bet kartu labai bijau bandyti suri obuoliuku atrodo, kad labai sunkus dalykas o ar galima ji virti puode su nesvylancia danga ( kaip keptuvese) ?
Žinoma, galima. Neturi jokios reikšmės puodas
As pernai pabadziau guldyt ant popieriniu ranksluostuku ir jais uzklot,kol dziusta abi puses sudregsta,tai keiciu kiekviena diena ir virsu ir apacia,neprilimpa ir dregme sugeria,man labiau taip patiko dziovint,nors bandziau sukti ir i marle.
Papildyta:
Ryt ir as jau kita porcija pjaustysiu,o dar drauge vel pasiule obuoliu parsivest
Papildyta:
Ryt ir as jau kita porcija pjaustysiu,o dar drauge vel pasiule obuoliu parsivest
Man kilo klausimas o kaip suprasti kad suriai pakankamai u jau isdziuve?