QUOTE(Thea! @ 2012 09 17, 13:38)
o kai jis geras yra,tai kokio minkstumo turi buti? toks lengvai linkstantis? ar kazkas panasaus i tikra suri?

po antrojo bandymo,antro virimo, jis tikrai atrode idealus, guza vartaliojau puode ir tiek, bet va isemiau is pleveles ir nezinau....reikia graziai paimti kad nesuluztu
Nu taip, jis gerai pas tave išvirtas. Jis tik išvirtas niekad nebūna tokio kietumo, kaip baltas varškės sūris. Svarbu, kad tu jį išėmei iš plėvelės, ir ramia sąžine dėk džiūti.
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2012 09 17, 12:19)
As lupau, darbo aisku daugiau, bet valgant manau bus skaniau
Vakar padejau dziuti suriukus, viskas gerai, tik va klausimas iskilo, ar jus kai iviniojate juos i marle, paskui marle keiciat? Nes mano siandien kai keiciau popieriu, paziurejau marle visa sudrekusi, tai ir galvoju ar pervynioti ar storiau paprasciau reikia vynioti?
Mano pirmas bandymas, tik gavosi jie man kvadraciukai, kita karta reikes pasistengti kad butu i suriukus panasus
Vau, kokie fainuoliai tavo sūriukai. Na ir kas, kad jie kvardatiniai? Kitą kartą padarysi kitokios formos. LIUKS

Man atrodo, kad marlės nereikia keisti, tik popierių.