QUOTE(zuikaa @ 2012 09 08, 12:40)
Perskaiciau ir taip uzsinorejau surio . Bandysiu virti pirma karta, tikiuosi viskas pavyks . Ispudziais pasidalinsiu
Lauksim naujienų
Mes irgi važiuojam į kaimą atsivežti antaninių obuolių, pradėsiu ir aš sezoną...
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 11:24)
Obuoliai tai tikrai ne antaniniai, visokiu pririnkom tai jau is ju geriau net ir nebandyti ane?
As irgi darau ne is antaniniu o visokiausiu prisirenku sode, ir visada iseina
QUOTE(zuikaa @ 2012 09 08, 11:40)
Perskaiciau ir taip uzsinorejau surio . Bandysiu virti pirma karta, tikiuosi viskas pavyks . Ispudziais pasidalinsiu
Sekmes
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 10:55)
Viska pagal instrukcijas dariau, viriau kol jau tirstas sirupas buvo, pupsejo net. Tada obuoliukus dejau irgi iki kol vos ne susoke buvo. B tada dar pervire ir vistiek... galvoju gal cukraus per mazai gali but? dejau is akies, bet net du syk negailedama pyliau,tai jo nebent per daug
man panasiai anais metais buvo nutike. tai kaltas cukrus buvo. Naudojau optima linijos, su juo nieko nesigavo, nors viska dariau kaip reikiant ir perviriau. vis tiek nestingo ir viskas. o su panevezio cukrum gaunasi viskas gerai, ir is visokiu obuoliu. bandykit pakeist cukru ir viskas bus
QUOTE(persikiuks @ 2012 09 08, 13:49)
man panasiai anais metais buvo nutike. tai kaltas cukrus buvo. Naudojau optima linijos
Sveikos, na, aš jau pirmą virimą sūriukų irgi padariau. Suvirė greitai ir gerai. Tik per daug atvėsinau ir kai dėjau į maišelius, sūriukuose gavosi tuščių tarpelių. Patingėjau truputuką pašildyti visą išvirtą masę... Šiaip labai kieti, po paros išėmiau, tai dabar padėjau džiovinti ant komodos...
persikiuks, naudojau Optima linijos cukrų. Gavosi....
Čia jau padėti džiovinimui...
aš dar iš pernai porą turiu
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 09 12, 12:37)
aš dar iš pernai porą turiu
Turbūt labai daug privirei sūriukų, jei liko?
Pas mus taip nebūna...
Vau kokie grazus noreciau paragauti metus brandinto
Vakar bandziau antra syki virti, si karteli is antaniniu kaip ir reikia. Bet ryte patikrinau ir vel toks pat minkstas o ir sirupo atsirado siek tiek nors vakar tikrai gerai atrode, jokio skystimo, net svilti taip idomiai pradejo visur. Tai speju vel reikia pervirti taip?
Vakar bandziau antra syki virti, si karteli is antaniniu kaip ir reikia. Bet ryte patikrinau ir vel toks pat minkstas o ir sirupo atsirado siek tiek nors vakar tikrai gerai atrode, jokio skystimo, net svilti taip idomiai pradejo visur. Tai speju vel reikia pervirti taip?
[quote=silsta,2012 09 12, 10:32]
tada nezinau ka ir galvot . Jus, silsta , turite labai gera ranka suriu gamybai !!!
tada nezinau ka ir galvot . Jus, silsta , turite labai gera ranka suriu gamybai !!!
QUOTE(silsta @ 2012 09 12, 13:42)
Turbūt labai daug privirei sūriukų, jei liko?
tik aš viena valgau
QUOTE(persikiuks @ 2012 09 12, 14:34)
maniškiai irgi su Optimos daryti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 12, 13:52)
Vau kokie grazus noreciau paragauti metus brandinto
Metus pirmo virimo sūriukai tikrai neišbus, nes netrukus jau pradėsim ragauti Tiksliau, ne ragauti, o suvalgysim
Dėl pervirimo tikrai nežinau ką tau pasakyti... Gal tikrai pervirti?
Sirupo visada atsiranda, bet labai nedaug ir jis greitai išgaruoja. Nuo puodo tada niekur nė žingsnelio, stoviu ir makaluoju.
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2012 09 12, 14:34)
Jus, silsta , turite labai gera ranka suriu gamybai !!!
Ilgametė praktika
QUOTE(zuikaa @ 2012 09 08, 11:40)
Suriukai jau padaryti. Viskas pavyko puikiai . dabar guli ir dziusta Matyt, darysiu dar viena partija