QUOTE(Thea! @ 2012 09 12, 13:52)
Vau kokie grazus

noreciau paragauti metus brandinto
Vakar bandziau antra syki virti, si karteli is antaniniu kaip ir reikia. Bet ryte patikrinau ir vel toks pat minkstas

o ir sirupo atsirado siek tiek

nors vakar tikrai gerai atrode, jokio skystimo, net svilti taip idomiai pradejo visur. Tai speju vel reikia pervirti taip?
Metus pirmo virimo sūriukai tikrai neišbus, nes netrukus jau pradėsim ragauti

Tiksliau, ne ragauti, o suvalgysim
Dėl pervirimo tikrai nežinau ką tau pasakyti... Gal tikrai pervirti?
Sirupo visada atsiranda, bet labai nedaug ir jis greitai išgaruoja. Nuo puodo tada niekur nė žingsnelio, stoviu ir makaluoju.
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2012 09 12, 14:34)
Jus,
silsta , turite labai gera ranka suriu gamybai

!!!
Ilgametė praktika