Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(silsta @ 2010 10 14, 10:55)
medlink, puiku, kad džiūsta, kad nereikės pervirt.  Žodžiu, per kančias į žvaigždes...  lotuliukas.gif  4u.gif

nu tai aną kart sakiau, tą koše net nežinau su kuo palyginti reiktų... jei su mentele pastūmiau į šoną, tai taip ir liko, tai nežinau ką ten dar virti reiktų nestengstant g.gif pakabinus šaukštu sunkiai nuslysdavo, prilimpa ir kabo gniužulas lotuliukas.gif
Atsakyti
na kagi pervirti suriukai jau sustinge thumbup.gif , eisiu imti is maisiuku ir dziovinsim, vakare laukia dar vienas virima. dabar jau zinosiu kokia ta suriu mase turi buti, kad jau butu galima i maisiukus kraut smile.gif
Atsakyti
o y maisiukus kraut kose jau pravesuse ?
Atsakyti
Taip, kristynka*, jau pravėsusią, bet neatšalusią visai. Jei gerai suvirsi ir ji puode sustings atšalusi, tai nebesusitvarkysi tu su ja...
Atsakyti
Labukas,per jūsų temute užsikrėčiau ir aš sūrių virimu,jau liga tęsiasi nuo pernai rudens hihihi.gif
pernai virėme kartu su vyru ir prisivirėm visokiausių rūšių,šiemet kol kas verdu viena ir pabandžiau sutrumpinti virimo laiką,ir pakeisti virimo būdą,pirma nusivaliusi obuolius išspaudžiu sultis ,paskui iš tu išspaudų verdu sūrius, įpylusi cukraus ir atgal gražinusi dalele sulčių,jau vieną partiją sudėjau į maišelius ir žiūrėsiu kas iš jų gausis,suvirė puikiai,o kiekis tai tikrai nemažas išėjo 6 kokiu 500 gramų sūriukai,visas veiksmas užtruko nepilnai 3 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuks30: 14 spalio 2010 - 14:53
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 10 14, 16:47)
Labukas,per jūsų temute užsikrėčiau ir aš sūrių virimu,jau liga tęsiasi nuo pernai rudens hihihi.gif 
pernai virėme kartu su vyru ir prisivirėm visokiausių rūšių,šiemet kol kas verdu viena ir pabandžiau sutrumpinti virimo laiką,ir pakeisti virimo būdą,pirma nusivaliusi obuolius išspaudžiu sultis ,paskui iš tu išspaudų verdu sūrius, įpylusi cukraus ir atgal gražinusi dalele sulčių,jau  vieną partiją  sudėjau į maišelius ir žiūrėsiu kas iš jų gausis,suvirė puikiai,o kiekis tai tikrai nemažas išėjo 6 kokiu 500 gramų sūriukai,visas veiksmas užtruko nepilnai 3 val.

Kaip suprasti išspaudi? čia kaip įprastai kad obuolių sultis spaudžia ir tą likusią sausą masę išmeta, tai tu juos sūriui imi? Geras bigsmile.gif
Laukiu rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 14, 16:17)
Kaip suprasti išspaudi? čia kaip įprastai kad obuolių sultis spaudžia ir tą likusią sausą masę išmeta, tai tu juos sūriui imi? Geras  bigsmile.gif
Laukiu rezultatų  ax.gif

tikrai taip ,tuos kur išmeta imu sūriui,i juos ipilu sulčių ir cukraus ir verdu, kai nusibosta maišyti, imetu i orkaite ir mano sūriai gatavi lotuliukas.gif žymiai greičiau ir paprasčiau.
Atsakyti
Šaunuolė, rasiuks30, kad atradai naują būdą sūriams virti. Bet aš turbūt nebandyčiau iš išspaudų virti sūriukų, o jau ir nebeturiu iš ko virti - baigėsi antaniniai obuoliai.
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau as fotosesijai smile.gif Na nuotraukos, atleiskit jau man, tokios buitines, meno cia nebus biggrin.gif lotuliukas.gif

Pirma partija jau kojinese thumbup.gif
[attachmentid=204631]
Antroji jau apdziuvusi irgi greit keliaus i pedkelne, tik reikia prisiruosti doh.gif
[attachmentid=204632]
Na ir trecioji dar dregna, laukiu kol apdzius smile.gif
[attachmentid=204633]

DAr yra koki 10 suriuku is vasarinio virimo, ju jau nefotkinau, jie greitam sunaudojimui skirti, tai net nekabinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 14 spalio 2010 - 20:10
Fregata,
nu faini tavo sūriukai, taip gražiai suvirę, matosi dar nesuvirusių skiltelių likę... Ir riešutukai kituose matosi. Tikrų tikriausi obuoliniai sūriukai. Nekreipk dėmesio kaip ten pakabinti jie, tai pati natūraliausia vaizdinė medžiaga ir visoms bus aišku kaip tai atrodo.
Nu pagyrimo verta motera 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 14 spalio 2010 - 20:20
Fregata thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu šaunuolė tu 4u.gif

O Silsta tu irgi tokius mažus sūriukus darai? suprantu kodėl pas jus jie gana greitai džiūsta, nes pas mane palyginus su Fregatos tai tiksi SŪRIAI ax.gif Iš 4 Kg obuolių aš padariau tik 4 sūrius ir jie gana storoki, tai kol išdžius reiks laiko ax.gif
Atsakyti
Fregata, super suriukai,
o i ka tu dejai duos kad aplalus tokie? ax.gif
Atsakyti