Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

Pabandykit ieškot veterinarijos vaistinėse
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(CervusDama @ 2012 09 06, 19:52)
Merginos, ar jau atidaret suriuku virimo sezona? Pas mane siandien pirma partija verda  thumbup.gif

Siandien jau trecia karta virsiu suri, kiti jau sau ramiai dziuna thumbup.gif

man kazkaip visi kietoki gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuoga @ 2012 09 07, 11:18)
Sveikos  4u.gif
Siandien jau trecia karta virsiu suri, kiti jau sau ramiai dziuna  thumbup.gif

man kazkaip visi kietoki gaunasi  thumbup.gif

Sveika, kokios geros naujienos, kad sūriukai puikiai gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 09 07, 12:03)
Sveika, kokios geros naujienos, kad sūriukai puikiai gaunasi  wub.gif

Jo, labai smile.gif O kai dar zinai, kad skaniai skanausi bigsmile.gif wub.gif Tai miela ir darbuotis smile.gif
Atsakyti
Na merginos zinokit pervirem suri,bet vistiek ne kietas. Bandziau tsipjauti,tai niekaip schmoll.gif dabar ant spinteles adejus atseit dziovinu biggrin.gif kazi musytes neuzpuls? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 09:14)
Na merginos zinokit pervirem suri,bet vistiek ne kietas. Bandziau tsipjauti,tai niekaip schmoll.gif  dabar ant spinteles adejus atseit dziovinu biggrin.gif  kazi musytes neuzpuls? g.gif

Nesuprantu, kodel taip gavosi g.gif Gal mazai pavirei ta obuoliu sunka ? g.gif Net nezinau...

As va, vakar padariau vel, dedu i indelius , paziurejau, kai atveso kietut kietutelis thumbup.gif
Atsakyti
Viska pagal instrukcijas dariau, viriau kol jau tirstas sirupas buvo, pupsejo net. Tada obuoliukus dejau irgi iki kol vos ne susoke buvo. B tada dar pervire ir vistiek... galvoju gal cukraus per mazai gali but? dejau is akies, bet net du syk negailedama pyliau,tai jo nebent per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 10:14)
kazi musytes neuzpuls? g.gif

Sveikute,
prieš dedant džiovinti, aš sūriukus suvynioju į kokią nors medžiagytę arba marlės gabaliuką. Pavartau vis, kad vienodai abi pusės džiūtų.
Padedu suvyniotus sūriukus ant storesnio popieriaus. Kai matau, kad popierius sušlapo jau - pakeičiu kitu popieriuku.
Sėkmės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 10:55)
Viska pagal instrukcijas dariau, viriau kol jau tirstas sirupas buvo, pupsejo net. Tada obuoliukus dejau irgi iki kol vos ne susoke buvo. B tada dar pervire ir vistiek... galvoju gal cukraus per mazai gali but? dejau is akies, bet net du syk negailedama pyliau,tai jo nebent per daug doh.gif

Sveikute Thea!,
man kažkodėl atrodo, kad gerai nenupylei sultis nuo skiltelių...
Aš kai nupilu sultis prieš virimą į puodą, tai dar kibirą su likusiom skiltelėm pastatau kampu, va taip /, pakišu šaukštą po vienu kibiro kampu. Dar pribėga sulčių, vėl jas išpilu į puodą, ir taip kokius tris kartus, kol įsitikinu, kad tikrai daugiau sulčių nėra. Tada ir pats virimas lengvesnis ir sulčių tiek daug neatsiranda verdant.
Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 08 rugsėjo 2012 - 10:14
O marle kurnors pardavineja? blush2.gif
Sultis tai tikrai pakartotinai nupyliau, nebent o\prie obuoliuku buvo prilipe biggrin.gif o ka man dabar su juo daryti? bandyti dar karta virti,ar toki suvalgyti ir bandyti per nauja? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 11:22)
O marle kurnors pardavineja? blush2.gif
Sultis tai tikrai pakartotinai nupyliau, nebent o\prie obuoliuku buvo prilipe biggrin.gif  o ka man dabar su juo daryti? bandyti dar karta virti,ar toki suvalgyti ir bandyti per nauja? g.gif  biggrin.gif

O vargeli, tikrai nežinau ką tau patarti. O kokie obuoliai buvo? Jei rudeniniai visokie, tai gal pektino mažai pas juos, todėl nestingsta? Aš stengiuosi virti tik iš antaninių, tie daug pektino turi, tai visad gerai gaunasi.
Marlę perku vaistinėse.
Atsakyti
Obuoliai tai tikrai ne antaniniai, visokiu pririnkom blush2.gif tai jau is ju geriau net ir nebandyti ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 08, 12:24)
Obuoliai tai tikrai ne antaniniai, visokiu pririnkom blush2.gif  tai jau is ju geriau net ir nebandyti ane? 4u.gif

Nu verda moterys iš visokiausių, išverda, gaunasi joms. Gal tiesiog tik šį kartą tau nepavyko? Jei ne antaniniai, tai tinka ir vėlyvų veislių kietesni obuoliai.
Sėkmės tau, tik nenusimink, gal kitas kartas gausis?
Atsakyti