Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(Jelenka1 @ 2011 11 16, 19:09)
Saldainiai is obuoliu surio smile.gif

Vajetus, kaip gražiai atrodo obuoliniai saldainiai ir turbūt labai skanu... Gal kitais metais reiktų susigundyti?
Papildyta:
QUOTE(SmilgaS @ 2011 11 16, 20:46)
Puodas, jau atsirado  lotuliukas.gif .
Savaitgalį virsiu.

Na ir šaunu, kad puodą sūriukų virimui jau turi. Linkiu kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 11 16, 20:09)

bigsmile.gif cia obuoliu suris, supjaustytas ir aplietas sokoladu? Turetu buti skanu.... nestuke.gif Ar panasu i saldainius "Obelele"? rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites ax.gif kaip malonu smile.gif
obuoliu suri padariau siek tiek storesni, nei iprastai ir padziovinau tik pora dieneliu, kad nebutu nei perminkstas, nei perkietas. Suri supjausciau pailgais gabaliukais, istirpinau sokolada ir apvoliojau jame gabaliukus. Padejau ant kepimo popieriaus apdziut, uz pusvalandzio galima buvo jau valgyt. Laikyt patariu saldytuve, nes jeigu laikyt kambario temperaturoje limpa biski sokoladas. Mano saldainiai gavosi kietesni nei Obelele. As asmeniskai nemegstu juodo sokolado, todel galiu koki viena suvalgyt prie arbatos, vaikas kapoja nenustodamas, vyras nese i darba labai patiko, mama irgi labai gyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 11 16, 19:09)

biggrin.gif geras! as irgi dariauu biggrin.gif

Saldainiai "Obelėlė"

user posted image

Obuolių sūrį supjausčiau vienodais gabalėliais.

user posted image

Mirkiau šokoladiniam glajuj ir palikau nudžiūti.
Glajuj reikia:

200 gr. šokolado
70 gr. tikro sviesto
3 šaukštų grietinėlės

Sviestą ištirpinti garų vonelėje, įmaišyti šokoladą, maišant ištirpinti ir supilti grietinėlę, viską gerai išsukti, obuolių masės gabalėlį smeigti ant smeigtuko ir mirkyti šokolade, leisti nudžiūti.

user posted image
Atsakyti
Ulė, saunuole thumbup.gif thumbup.gif Galvojau, kad jau siais metais "uzrisau" su obuoliu suriu, bet dabar ir as noriu tokiu saldainiu. Kadangi nemegstu juodo sokolado, tai mantau Jusu variantas butu tas pats drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielosios obuolinių sūriukų virėjėlės-

Tegul Kalėdų naktį tylią atsėlina vaikystės pasaka šventa,
o dovanų krepšelyje tebūna ramybė, santarvė ir sveikata...

Su šv. Kalėdom 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 12 25, 23:54)
Mielosios obuolinių sūriukų  virėjėlės-

Tegul Kalėdų naktį tylią atsėlina vaikystės pasaka šventa,
o dovanų krepšelyje tebūna ramybė, santarvė ir sveikata...

Su šv. Kalėdom 4u.gif

Ačiū už sveikinimus. Aš irgi visus sveikinu Jus su Šv. Kalėdom ir Naujaisiais
metais. Linkiu kad šie ateinantys 2012-tieji būtų patys geriausi ir linksmiausi
newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 sausio 2012 - 16:57
merginos o kokio kietumo turi buti suris po paros paslegimo? g.gif jis pas mane kaip kokia zele, nera toks kietas koki esu maciusi. Gal jis tik po kiek laiko taip smarkiai sukieteja?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 09 06, 21:46)
merginos o kokio kietumo turi buti suris po paros paslegimo?  g.gif  jis pas mane kaip kokia zele, nera toks kietas koki esu maciusi. Gal jis tik po kiek laiko taip smarkiai sukieteja?
na pa mane irgi po paslegimo suriukai buna tokie pominksciai.. Suketes kai padziovinsit, svarbu, kad laiko forma ir galit isimti is maisiuku ax.gif

Merginos, ar jau atidaret suriuku virimo sezona? Pas mane siandien pirma partija verda thumbup.gif
Atsakyti
[quote=CervusDama,2012 09 06, 20:52]
Merginos, ar jau atidaret suriuku virimo sezona? Pas mane siandien pirma partija verda thumbup.gif

CervusDama, Sveikinu pradėjus sūriukų virimo sezoną, šaunuolė, kad verdi jau thumbup.gif

Thea!, nepergyvenk, kad sūriukai minkštoki, padžius ir sukietės. Pas mane pirmas virimas ilgai neužsibūna - ragaujam, ragaujam, kol nebelieka. Tada vėl verdu... Dar nepradėjau virti, tikiuosi, kitą savaitę jau g.gif
Atsakyti
As tai jau vakar paviriau thumbup.gif nedideli puoda turiu,tai ne perdidziausias suriukas ir iseis...kadangi ne namie esu,tai nesulaukus ju atsakymo pavedziau B pervirti suri ir sakiau labai labai daug maisyti...bet vistiek sugebejo prisvilinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur sūrmaišių Klaipėdoj gauti? 4u.gif
Atsakyti