Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

poniajurate, pagyrimo verti tavo sūriukai. Tiesiog puikiai gavosi, neturiu ką bepridurti.
Už tokį puikų darbą siunčiu pastiprinimą - kavytės puodelį...

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif pas mane irgi antra partija su saulėgrąžom džiūsta thumbup.gif

galvoju gal dar su riešutais,bet man labai sunkiai juos gaunasi išvirti doh.gif nepavyksta iš pirmo virimo,visad antru pabaigiu doh.gif biggrin.gif

tik dabar nežinau kur laikyti jau išdžiuvusius iš pirmos partijos?sudėjau į užuolaidinius maišelius ir pakabinau prie radiatoriaus,bet nepatinka man jie ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 10 23, 17:02)
tik dabar nežinau kur laikyti jau išdžiuvusius iš pirmos partijos?sudėjau į užuolaidinius maišelius ir pakabinau prie radiatoriaus,bet nepatinka man jie ten  g.gif

Aš tai irgi dabar pakabinusi prie radiatorių, bet tik laikinai čia juos laikysiu. Vėliau pakabinsiu virtuvinėje spintelėje (kampinėje), ten vyras tokių kabliukų pritaisė, tai pakabinu ten, uždarau dureles ir niekam tokia mintis neateina į galvą, kad ten obuoliniai sūriai kabo... ax.gif Konspiracija, nemato niekas ir širdies neskauda bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 10 23, 17:02)
galvoju gal dar su riešutais,bet man labai sunkiai juos gaunasi išvirti  doh.gif  nepavyksta iš pirmo virimo,visad antru pabaigiu  doh.gif  biggrin.gif

MONAMI, o kodel nepavyksta isvirti is pirmo karto? As turiu fotoreportaza viso surio virimo proceso, jeigu reikia rasyt ikelsiu, galvojau, kad jau niekam nebereikia. As tai dar kokias 3 partijas isvirsiu, tik ziauriai laiko truksta doh.gif Galiu pasakyt, kad jeigu reikia pervirt skonis jau ne tas. As pirma partija 3 kartus viriau, dabar pati ir valgau lotuliukas.gif o kitos partijos pavyko is pirmo karto, dar nupirkau is maximos per akcija ruda cukru DEMERARA, ant 5 kg jau paruostu obuoliu dedu 500 gr cukraus, skonis tiesiog neapsakomas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik greiciau reikia likusius obuolius sunaudot, jau gest prades doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 23 spalio 2011 - 18:31
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 10 23, 19:31)
MONAMI, o kodel nepavyksta isvirti is pirmo karto?

matyt pritrūksnu jėgų ir noro maišyti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
aciu uz nuostabia kava wub.gif ispakavau ir paskutinius suriukus,gavosi gerai,tai belieka tik sulaukt kol apdzius ir bus paragauti ar gerai dziuna ax.gif tik iskilo klausimelis,nelabai turiu kur pakabint tuos suriukus sad.gif sudejau juos i popierinius maiselius ir ant spinteles,pas mus silta ir sausa,kazi ar jiems taip bus gerai?nes maiseliai truputi kaip su dememis dregnomis,o gal dar vis juos ant palanges visdelto dziovinti?
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2011 10 24, 10:49)
...sudejau juos i popierinius maiselius ir ant spinteles,pas mus silta ir sausa,kazi ar jiems taip bus gerai?nes maiseliai truputi kaip su dememis  dregnomis,o gal dar vis juos ant palanges visdelto dziovinti?

Aš tai padžiovinčiau dar iki tol, kol jie nebepaliks drėgnų dėmių. Manau, jie dar nepakankamai padžūvę, gal tikrai reikėtų dar padžiovinti ant palangės? g.gif
Atsakyti
Ogo dar kiek vireju, procesas dar vyksta thumbup.gif
As isviriau jau is viso 3 partoja, pirmoji uikiausiai vykusi maza tokia, antra susvilusi ir trecioji su labai daug sveiku obuoliuku tokios dideles, kad suriai vos ant palanges tilpo lotuliukas.gif Pirmoji be nieko, antroji su zemes riesutais, trecioji su lazdyno riesutais. O obuoliu dar sociai, tikrai dar virsiu su saulegrazom ir gal su migdolais, tik vyras bumba kad daugiu del kitu, ne del saves, as tai valgau o mano vyrai nelabai, uztat sveciam labai patinka, Kaledom isdovanoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(poniajurate @ 2011 10 24, 10:49)
aciu uz nuostabia kava  wub.gif ispakavau ir paskutinius  suriukus,gavosi gerai,tai belieka tik sulaukt kol apdzius ir bus paragauti ar gerai dziuna ax.gif tik iskilo klausimelis,nelabai turiu kur pakabint tuos suriukus sad.gif sudejau juos i popierinius maiselius ir ant spinteles,pas mus silta ir sausa,kazi ar jiems taip bus gerai?nes maiseliai truputi kaip su dememis  dregnomis,o gal dar vis juos ant palanges visdelto dziovinti?

Popieriniai maiseliai net isdziuvusiems suriukams nelabai tinka, pernai labai gerai isdziovintus suvyniojau i kepimo popieriu ir gerai kad paziurejau kaip jie ten laikosi, dregni buvo, slapiavo tame popieriuje. As net isdziuvusius susuku i ta pacia marle kur diovinau ir sudedu keliais aukstais ri spntele giliai giliai, kur ne dregna.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif bandysiu atgal sukt i merliukus ir padet ant spinteles,galvojau,kad popieriniuose maiseliuose tvarkingiau smile.gif Is pirmos partijos nelabai kas ir liko,su savo mazosiom panelem kiekviena vakara kai paragaujam po puse suriuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2011 10 27, 17:22)
Aciu uz atsakymus 4u.gif bandysiu atgal sukt i merliukus ir padet ant spinteles,galvojau,kad popieriniuose maiseliuose tvarkingiau  smile.gif Is pirmos partijos nelabai kas ir liko,su savo mazosiom panelem kiekviena vakara kai paragaujam po puse suriuko ax.gif

Visada saugau popieriniuose maišeliuose, bet tik labai gerai išdžiovintus, laikosi gerai, tačiau vis tiek nuolat atidarinėju, patikrinu.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 10 23, 19:31)
MONAMI, o kodel nepavyksta isvirti is pirmo karto? As turiu fotoreportaza viso surio virimo proceso, jeigu reikia rasyt ikelsiu, galvojau, kad jau niekam nebereikia. As tai dar kokias 3 partijas isvirsiu, tik ziauriai laiko truksta doh.gif Galiu pasakyt, kad jeigu reikia pervirt skonis jau ne tas. As pirma partija 3 kartus viriau, dabar pati ir valgau lotuliukas.gif o kitos partijos pavyko is pirmo karto, dar nupirkau is maximos per akcija ruda cukru DEMERARA, ant 5 kg jau paruostu obuoliu dedu 500 gr cukraus, skonis tiesiog neapsakomas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik greiciau reikia likusius obuolius sunaudot, jau gest prades doh.gif

reik man reportazo...antra kart viriau ir vel nepasiseke...pirma partija varciau vargau,apdziovinau paskui i kojine tai dabar nuo dziuvimo net susiraite biggrin.gif antra isviriau tai maisiukiuos dar jie minkstesni blush2.gif vargsiu turbut vel,bet va noris kitiems metams but mandresniai biggrin.gif nu negali taip nesisekt
Atsakyti
as gal dar savo patirtim noreciau pasidalinti su tom, kurioms nesiseka smile.gif Gal jus nepakankamai paslegiat? As sudedu i maisiukus, tuos maisiukus subadau su dantu krapstuku, todel paslegus dar dalis sulciu isteka bigsmile.gif o kai ant vienos partijos suriuku uzdejau 20 kg sverianti moliuga, tai jau po paros jie kietut kietuteliai buvo, o po jais bala sulciu.... ax.gif tai va labai svarbu gerai gerai paslegti...
Atsakyti