Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

pas mane tai orkaitej guli biggrin.gif vis ijungiau, leidziu pasikaitint biggrin.gif nes ant palangiu kazkaip salta pas mus, saule nesviecia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 13 rugsėjo 2011 - 14:06
Pas mane tai ant palanges, guli trys suriokai biggrin.gif siluma ijungiau tai jiems ten kaifas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuoga @ 2011 09 13, 15:14)
Pas mane tai ant palanges, guli trys suriokai  biggrin.gif  siluma ijungiau tai jiems ten kaifas  biggrin.gif

lotuliukas.gif matai jusiskiams kaifas ant palanges, maniskiai nerealiai orkaitej kaifuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2011 09 13, 14:36)
lotuliukas.gif  matai jusiskiams kaifas ant palanges, maniskiai nerealiai orkaitej kaifuoja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš jau gavau obuolių (tik nežinau kokių, neaiškūs jie man, žaloki atrodo g.gif ) bandysiu šiandien pjaustyt, žiūrėsiu kas gausis, tik va pagalvojau kur reiks džiovint doh.gif turiu dvi palanges ir tas gėlės okupavę, kaži nepradės pelyti man sūriai g.gif
Atsakyti
Labutis virejeles mirksiukas.gif
darbinga buvo si vasara tai nepastebejau kai ruduo atejo ir suriuku virimo metas jau thumbup.gif
Pernai priviriau daugybe suriuku, su riesutais, saulegrazom, sveikais obuoliukais, be nieko. Viriau is antaniniu ir kitokiu obuoliu, bet vistik ir geriausiai issiverda ir skaniausi is antaniniu thumbup.gif Paskutiniuosius surius susukau i marle ir ikisau giliai i spintele, paslepiau, tai jie pastovejo nemazai laiko ir poto buvo tokio nerealus skanumo, kieti, nebirus, niam niam thumbup.gif
Dabar islekiam su vyru paatostogauti savaitele, o gryzusi kibsiu virti virti virti thumbup.gif
Atsakyti
laizanika, gerų tau atostogų, gero poilsio drinks_cheers.gif

Aha, šįmet tu truputuką vėliau sezoną pradedi... Na nieko, pavysi visas ir pralenksi g.gif
Atsakyti
Šiandien irgi išsiviriau sūriukų su cinamonu ir žemės riešutais thumbup.gif
Antaninių neturiu, tai iš esamų rudeninių, tokių sultingų, saldžiarūgščių obuolių.
Gal kuri bandėte paskaninti sūrį džiovintom slyvom? Su džiovintom spanguolėm man įspūdžio nepaliko, nieko nei matėsi, nei jautėsi...
Atsakyti
Na va, aš jau išviriau pirmą partiją ax.gif tiesa, reikėjo pervirti doh.gif kai dėjau į maišelius jau mačiau, kad turbūt nesustings, bet kadangi baigiau 3h nakties tai turėjau daug vilties, ir ji nepasiteisino, užtat iš tų žalokų obuolių tokie skanūs gavosi bigsmile.gif gerokai rūgšti masė buvo, o man tai labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
ksena7, sveikute, kaip smagu girdėti, renkasi visos praėjusių metų sūrininkės, ir naujokių vis atsiranda... Auga mūsų gretos thumbup.gif
Su spanguolėm nebandžiau, su slyvom taip pat, nei su kava... Man vistik skaniausi su riešutais, bet tai tik mano nuomonė.
Sėkmės jums visoms darbuotis bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ka !!!! Prapjoviau suri bigsmile.gif Pasaka wub.gif Skonis thumbup.gif wub.gif O galvojau, kad nebus toks skanus blush2.gif Padejau atgal dziuti...

Siandien virsiu antra karta, is tokiu pat obuoliu. Dar norejau paklaust, i kokius maisiukus jus dedat suri? As preita karta dejau i indelius, gavos thumbup.gif Dabar galvoju det i maiselius, bet nezinau i kokius?, paprastus? O paslegiant juos prispaudziat su kuom nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuoga @ 2011 09 19, 13:00)
Nu ka !!!!  Prapjoviau suri  bigsmile.gif  Pasaka  wub.gif  Skonis  thumbup.gif  wub.gif  O galvojau, kad nebus toks skanus  blush2.gif    Padejau atgal dziuti...

Siandien virsiu antra karta, is tokiu pat obuoliu.  Dar norejau paklaust, i kokius maisiukus jus dedat suri? As preita karta dejau i indelius, gavos  thumbup.gif  Dabar galvoju det i maiselius, bet nezinau i kokius?, paprastus? O paslegiant juos prispaudziat su kuom nors?  blush2.gif

as asmeniskai dedu i paprastus maiselius, dedu ant virsaus skarda is orkaites, o i ta skarda didelei moliuga ir paslegiu parai smile.gif po paros isimu ir dedu dziovinti. Zinau, kad kitos merginos deda i maisiukus nuo cukraus, tada forma suriuku grazesne gaunasi smile.gif
Atsakyti