pas mane tai orkaitej guli vis ijungiau, leidziu pasikaitint nes ant palangiu kazkaip salta pas mus, saule nesviecia...
Pas mane tai ant palanges, guli trys suriokai siluma ijungiau tai jiems ten kaifas
QUOTE(Zuoga @ 2011 09 13, 15:14)
Pas mane tai ant palanges, guli trys suriokai siluma ijungiau tai jiems ten kaifas
matai jusiskiams kaifas ant palanges, maniskiai nerealiai orkaitej kaifuoja
QUOTE(r_tina @ 2011 09 13, 14:36)
matai jusiskiams kaifas ant palanges, maniskiai nerealiai orkaitej kaifuoja
aš jau gavau obuolių (tik nežinau kokių, neaiškūs jie man, žaloki atrodo ) bandysiu šiandien pjaustyt, žiūrėsiu kas gausis, tik va pagalvojau kur reiks džiovint turiu dvi palanges ir tas gėlės okupavę, kaži nepradės pelyti man sūriai
Labutis virejeles
darbinga buvo si vasara tai nepastebejau kai ruduo atejo ir suriuku virimo metas jau
Pernai priviriau daugybe suriuku, su riesutais, saulegrazom, sveikais obuoliukais, be nieko. Viriau is antaniniu ir kitokiu obuoliu, bet vistik ir geriausiai issiverda ir skaniausi is antaniniu Paskutiniuosius surius susukau i marle ir ikisau giliai i spintele, paslepiau, tai jie pastovejo nemazai laiko ir poto buvo tokio nerealus skanumo, kieti, nebirus, niam niam
Dabar islekiam su vyru paatostogauti savaitele, o gryzusi kibsiu virti virti virti
darbinga buvo si vasara tai nepastebejau kai ruduo atejo ir suriuku virimo metas jau
Pernai priviriau daugybe suriuku, su riesutais, saulegrazom, sveikais obuoliukais, be nieko. Viriau is antaniniu ir kitokiu obuoliu, bet vistik ir geriausiai issiverda ir skaniausi is antaniniu Paskutiniuosius surius susukau i marle ir ikisau giliai i spintele, paslepiau, tai jie pastovejo nemazai laiko ir poto buvo tokio nerealus skanumo, kieti, nebirus, niam niam
Dabar islekiam su vyru paatostogauti savaitele, o gryzusi kibsiu virti virti virti
laizanika, gerų tau atostogų, gero poilsio
Aha, šįmet tu truputuką vėliau sezoną pradedi... Na nieko, pavysi visas ir pralenksi
Aha, šįmet tu truputuką vėliau sezoną pradedi... Na nieko, pavysi visas ir pralenksi
Na va, aš jau išviriau pirmą partiją tiesa, reikėjo pervirti kai dėjau į maišelius jau mačiau, kad turbūt nesustings, bet kadangi baigiau 3h nakties tai turėjau daug vilties, ir ji nepasiteisino, užtat iš tų žalokų obuolių tokie skanūs gavosi gerokai rūgšti masė buvo, o man tai labai patinka
ksena7, sveikute, kaip smagu girdėti, renkasi visos praėjusių metų sūrininkės, ir naujokių vis atsiranda... Auga mūsų gretos
Su spanguolėm nebandžiau, su slyvom taip pat, nei su kava... Man vistik skaniausi su riešutais, bet tai tik mano nuomonė.
Sėkmės jums visoms darbuotis
Su spanguolėm nebandžiau, su slyvom taip pat, nei su kava... Man vistik skaniausi su riešutais, bet tai tik mano nuomonė.
Sėkmės jums visoms darbuotis
Nu ka !!!! Prapjoviau suri Pasaka Skonis O galvojau, kad nebus toks skanus Padejau atgal dziuti...
Siandien virsiu antra karta, is tokiu pat obuoliu. Dar norejau paklaust, i kokius maisiukus jus dedat suri? As preita karta dejau i indelius, gavos Dabar galvoju det i maiselius, bet nezinau i kokius?, paprastus? O paslegiant juos prispaudziat su kuom nors?
Siandien virsiu antra karta, is tokiu pat obuoliu. Dar norejau paklaust, i kokius maisiukus jus dedat suri? As preita karta dejau i indelius, gavos Dabar galvoju det i maiselius, bet nezinau i kokius?, paprastus? O paslegiant juos prispaudziat su kuom nors?
QUOTE(Zuoga @ 2011 09 19, 13:00)
Nu ka !!!! Prapjoviau suri Pasaka Skonis O galvojau, kad nebus toks skanus Padejau atgal dziuti...
as asmeniskai dedu i paprastus maiselius, dedu ant virsaus skarda is orkaites, o i ta skarda didelei moliuga ir paslegiu parai po paros isimu ir dedu dziovinti. Zinau, kad kitos merginos deda i maisiukus nuo cukraus, tada forma suriuku grazesne gaunasi