Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

QUOTE(Zuoga @ 2011 09 12, 11:22)
Nu ka  biggrin.gif    pasirodo, kad suriukai gavosi, nors dar neragavau, bet kieti , lankstus  thumbup.gif  O kiek ilgai reikia ji dziovinti?

Džiovinimo laikas priklauso nuo tavęs ir tavo šeimos kantrybės bigsmile.gif Kiek iškęsit neparagavę... manau, ilgai neiškęsit.

Aš tai pasižiūriu, kad jau pjaunasi, nesivelia, galima lengvai pjaustyti - tada ir pjaunu. Kadangi išviriau pirmąjį virimą, manau, ilgai jie negulės neparagauti. Šiandien vėl nusipirkau antaninių, gal ryt iš ryto vėl pjaustysiu.

Skanaus tau ragavimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 09 11, 19:58)
r_tina, kaip puiku... Pavyko iš karto, su kuo ir sveikinu  drinks_cheers.gif  4u.gif

na ne is pirmo blush2.gif isviriau, sukreciau i maisiukus, paslegiau. ziuriu kita diena dar kaip kose, sulciu prisirinke...tai ves visus i puoda, ir viriau dar pusvalandi smile.gif ir tada jau gerai buvo smile.gif trecia diena dziuva, bet jie kazkaip vis dar lankstus g.gif tai sugalvojau orkaitej padziovint biggrin.gif o gal nereikia... nezinau, patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 09 12, 10:55)
Skanaus tau ragavimo  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif bet as kantri , dar palauksiu, vyras cia daugiau nori ragaut biggrin.gif

QUOTE(r_tina @ 2011 09 12, 11:47)
sugalvojau orkaitej padziovint biggrin.gif

bet pas mane irgi lankstus, negi turi nesilankstyti ? o ant kokio karscio galima dziovinti orkaitej ? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ar galit kuri nors ikleti nuotraukyte, kurioms suris gavosi sviesus? Noreciau paziuret kaip atrodo ax.gif siemet jau 4 partija virsiu, ale pas mane suriukai tamsus tamsus... Turbut tai priklauso nuo sulcu isgarinimo? Gal per daug "prisvilinu"? g.gif Nes ta lipni mase i kuria sukreciu obuolius visad buna tamsi.
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 09 12, 12:18)
Merginos, ar galit kuri nors ikleti nuotraukyte, kurioms suris gavosi sviesus? Noreciau paziuret kaip atrodo  ax.gif siemet jau 4 partija virsiu, ale pas mane suriukai tamsus tamsus... Turbut tai priklauso nuo sulcu isgarinimo? Gal per daug "prisvilinu"?  g.gif  Nes ta lipni mase i kuria sukreciu obuolius visad buna tamsi.

Reiks nufotkinti , bet dabar labai tingiu blush2.gif

Bet juk gerai, kad tamsus, man kaip tik tamsesnis atrodo, kad skanesnis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu nežinau, man irgi kartais gaunasi šviesesnis, kartais tamsesnis, nors visą laiką verdu tik iš antaninių. Man atrodo, kad čia priklauso nuo to, kaip išgarinsi sultis. Tesingai mąsto CervusDama, jei sirupas tamsesnis, tai ir pats sūriukas bus tamsesnis. O mano pirmasis sūriukų virimas gavosi irgi tamsokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuoga @ 2011 09 12, 13:17)
Aciu  4u.gif  bet as kantri , dar palauksiu, vyras cia daugiau nori ragaut  biggrin.gif
bet pas mane irgi lankstus, negi turi nesilankstyti ?  o ant kokio karscio galima dziovinti orkaitej ?  blush2.gif

as tai ant pacio maziausio karscio dziovinau ir ijungus ventiliatoriu. dar praveriau duris uzkisus medini sauksta kad dregme iseitu. na neiskentem, prapjovem viena, paragavom smile.gif skanu smile.gif pjaustosi gerai, bet riekeles dar tokios minkstos, luztancios jei lenki. as vat neragavus nemacius obuoliu surio, nezinau kaip turi gautis?? ax.gif g.gif ikisau vel orkaiten... smile.gif beje mano suris tai toks tamsiai bordo
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2011 09 12, 21:09)
beje mano suris tai toks tamsiai bordo

Gal iš raudonų obuolių virei, kad tokia spalva gavosi? Labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 09 13, 09:07)
Gal iš raudonų obuolių virei, kad tokia spalva gavosi? Labai įdomu  bigsmile.gif

aha, is raudonu smile.gif nezinau kokia ten ju rusis, bet ryskiai raudoni obuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 09 12, 12:18)
Merginos, ar galit kuri nors ikleti nuotraukyte, kurioms suris gavosi sviesus? Noreciau paziuret kaip atrodo  ax.gif siemet jau 4 partija virsiu, ale pas mane suriukai tamsus tamsus... Turbut tai priklauso nuo sulcu isgarinimo? Gal per daug "prisvilinu"?  g.gif  Nes ta lipni mase i kuria sukreciu obuolius visad buna tamsi.

Mano pirmojo virimo gavosi labai tamsus, antro - gana šviesus ir šiandien sakyčiau grynai karamelinės spalvos bigsmile.gif
Vistik labai lėtai džiūsta mano sūriukai g.gif o pirmojo vitimo kažkodėl labai lipnus, ko apvrčiu, visus pirštus išsimozoju unsure.gif blush2.gif Nors ir jie kietoki g.gif
Atsakyti
Nu neskubėkit, merginos, tegu padžiūsta tie sūriukai. Tikrai lėtokai jie džiūsta, tik mes iš nekantrumo kartais norim greitų rezultatų... tongue.gif Aš tai išvis jų nedžiovinu orkaitėje, tik padėjus ten, kur turiu vietos. Tai kol sudžiūsta kaip reikiant - ilgai jie taip sau gulinėja, pliažinasi ant palangės arba kur turiu vietos. Jei per greit nesuvalgysit, tikrai sudžius kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
Aham, ilgas procesas tas dziovinimas.. Gulineja suriai visuos namuos, sustabdziau virima, nebeturiu kur dziovint suriuku doh.gif
Atsakyti