Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sūris

surmute, nežinau ką tau patarti dėl sūriukų virimo jau pavasarėjant. Man atrodo, kad obuoliai yra jau šiek tiek pavytę, kažin ar gausis taip kaip verdant rudenį. Aš nesu virusi tokiu laiku, bet man atrodo, kad virė Natalja200710, lygtai jai nepavyko... Bijau tave nuliūdinti, gal bandyk? Gal atsišauks pati Natalja200710, gal ji patars ką nors...

Na, o mano sūriukai dar nesibaigė, nors reikia ir pristabdyti smaližiavimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 03 04, 15:17)
surmute, nežinau ką tau patarti dėl sūriukų virimo jau pavasarėjant. Man atrodo, kad obuoliai yra jau šiek tiek pavytę, kažin ar gausis taip kaip verdant rudenį. Aš nesu virusi tokiu laiku, bet man atrodo, kad virė Natalja200710, lygtai jai nepavyko... Bijau tave nuliūdinti, gal bandyk? Gal atsišauks pati Natalja200710, gal ji patars ką nors...

as pernai viriau tokiu metu is rudeniniu pavytusiu obuoliu, viskas isvire liuks thumbup.gif sakyciau netgi greiciau, nes skyscio maziau buna ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Ieškau mamytės,kuri galėtų padaryti obuolių sūrį.Žadu vežti lauktuvių.
Labai lauksiu pasiūlymų su kainom ir t.t. į až. Beje,aš iš Kauno.
Atsakyti
[quote=jurave,2011 07 09, 20:54]

jurave, pardavimui kažkaip nelieka sūriukų, labai jau mes juos greitai suvalgom, kartais net paslėpti reikia lotuliukas.gif o šįmet soduose nelabai daug bus antaninių obuolių, tai ir su ta jų gamyba neaišku kaip čia bus.

Žinai, mačiau net dabar aš jų pirkti Dainavos turgaus parduotuvėse, kaina apie 28 Lt/kg., kai nueisiu, pažiūrėsiu tiksliai kur jų yra. Taigi, jei nesurasi kas pagamina, bus galima nupirkti. Koks skonis nežinau, bet išvaizda gana gera.
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2011 07 09, 21:54)

obuoliu suri pardavineja ir prekybos centruose 4u.gif paieskokit wink.gif
Atsakyti
Sveikos surininkes biggrin.gif
As gal ir kvaila klausima uzduosiu, bet kiek laiko galima laikyti toki suri ir kosioi temperaturoi? g.gif Ar cia jis padaromas tik per pora dienu suvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2011 07 25, 21:25)
Sveikos surininkes  biggrin.gif
As gal ir kvaila klausima uzduosiu, bet kiek laiko galima laikyti toki suri ir kosioi temperaturoi?  g.gif  Ar cia jis padaromas tik  per pora dienu suvalgyt?

neeee, tikrai ne pora smile.gif Pas mane suriukai kabo dar nuo pernai rudens virimo smile.gif Kuo jie ilgiau stovi, tuo labiau sudziuna ir kietesni pasidaro, sunkiau supjaustyt. Bet siaip man atrodo kokius metus-du gali drasiai dziuti. Merginos laiko paprasciausiai sausoj vietoj, virtuvej spintelej, pas mane kabo katilinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2011 07 25, 20:25)
Sveikos surininkes  biggrin.gif
As gal ir kvaila klausima uzduosiu, bet kiek laiko galima laikyti toki suri ir kosioi temperaturoi?  g.gif  Ar cia jis padaromas tik  per pora dienu suvalgyt?

Taip taip, obuolinis sūris yra toks produktas, kurį galima laikyti ilgai... Pas mane irgi nuo praeitų metų dar du sūriukai užslėpti guli (šaldytuve, vaisių dėžėje lotuliukas.gif ). Bet turėjau sūriuką ir nuo užpraeitų metų, jis puikiai laikėsi, tik reikia sausai jį laikyti, geriausia pakabintą. Namuose, manau, atsiras tokia vietėlė, galima ir šaldytuve.
Atsakyti
Aisku, aciu merginos, o dar klausumelis, is kokiu obuoliu geriausia ji daryt is saldziu?ar cia ner skirtumo, ir saduma reguliuoti cukrumi? smile.gif
Atsakyti
Niu va, vakar viriau suri, siandien jau sustingo, vakare pakabinsiu virs peciaus dziuti, ir po keliu dieneliu jau ragausim bigsmile.gif jei skaniai gausis, neuzilgo bus ir 2 porcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2011 08 23, 14:23)
Niu va, vakar viriau suri, siandien jau sustingo, vakare pakabinsiu virs peciaus dziuti, ir po keliu dieneliu jau ragausim  bigsmile.gif  jei skaniai gausis, neuzilgo bus ir 2 porcija  thumbup.gif

kinder_surprise, sveikinu pradėjus sezoną 4u.gif drinks_cheers.gif

baltas pavydas baiginėja mane sugriaužti... doh.gif Neturiu aš iš ko virti sūriukų... Pati sodo neturiu, o pas gimines tušti sodai, nerasta šįmet obuolių, arba labai mažai. Nusipirksiu nors vienam virimukui ax.gif

Sėkmės tau darbuotis su sūriukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2011 08 23, 15:18)
kinder_surprise, sveikinu pradėjus sezoną  4u.gif  drinks_cheers.gif

baltas pavydas baiginėja mane sugriaužti... doh.gif  Neturiu aš iš ko virti sūriukų... Pati sodo neturiu, o pas gimines tušti sodai, nerasta šįmet obuolių, arba labai mažai. Nusipirksiu nors vienam virimukui  ax.gif

Sėkmės tau darbuotis su sūriukais 4u.gif

4u.gif Aciu
Ir tau linkiu atrasti obuoliuku 4u.gif
Bet as kiek skaiciau geriausia virt is antaniniu, kadangi mes tokiu neturim, tai viriau is tu kuriuos turim, nezinau kaip vadinasi, bet jie rugstus,kieti ir sultingi g.gif Bet suriukai gavosi thumbup.gif siandien ant saulutes dziusta smile.gif O dar pagalvojau, kad galima juos dziovinti elektrinei vaisiu dziovyklei, kai tarkim salta ir saulutes nera g.gif
Atsakyti