QUOTE(krectynele @ 2010 11 07, 14:46)
Sveikos merginos.
Valgau skaniai savo obuolių sūrį su slyvom ir graikiniais riešutais (viena viešnia sakė dar tokio skanaus niekur neragavo, o ir šiaip niekada nemėgo tokių sūrių)
Bet va, valgau ir galvoju, kad daugiau nebevirsiu. Ir liūdna darosi. Kai viriau sūrius (3 kartus) sugadinau savo emaliuotus puodus. Nors ir nuolat maišiau, nuo dugno pradėjo atšokinėti emalis. Aliuminiai puodai yra LABAI NUODINGI, Europoje net uždrausti pardavinėti. O tai kaip išvirti obuolių sūrį???
Tai matyt ir mes visi ismirsim ir turetume ismire jau buti, mama kiek siekia mano trumpo gyvenimelio prisiminimai aliuminio puode verda visus marinatus, troskina darzoves ziemai, savo paskutinius surius viriau aliuminio puode. Aliuminis kenkia, teflonas kenkia, perkam visi Bergof

Man labiausiai keista, kad zmones simtus metu naudoja kai kuriuos produktus, o paskutiniu metu tik lenda kaip grybai is po lietaus tie atradimai kaip vienas ar kitas daigtas nuodingas, kenksmingas, o ai kur tie mokslininkai buvo anksciau kad leido is viso tokius gaminius gaminti, parduoti
Nezinau kokioj Europos dalyje jie uzdrausti pardavineti, dar sia vasara maciau kazkuriam prekybos centre pirkti aliuminiu puodu skirtu butent marinavimui, konservavimui. Beto pagooglinau, neradau jokio draudimo, tik rekomendacijas i ka reikia atkreipti deemsy perkant aliuminio puodus. Kazka sumaisete kad jie uzdrausti ES