QUOTE(Natalja200710 @ 2010 11 05, 16:26)
Na o aš dar planuoju virti, nes obuoliukų turiu, tik gaila, kad baigėsi maišeliai nuo cukraus.
Laizanika, labai graži tavo sūriukų širdutės/lapuko forma. Bandysiu dabar ir aš kitos formos gaminti, įdėjus į paprastą maišelį, tik juose kampukai užlenkti, todėl nežinau kaip gausis. Matyt, dabar reikės man išvirtą obuolių masę dėti į maišelio kampuką ir užrišti bei taip paslėgti.
Mano mama turejo maiseliu kur be ilenktu kampuciu, tai va ir pridariau tokios grazios formos. Pasirodo tais pokais kur po 1000vnt yra ir maisiuku be kampuciu.
QUOTE(Solveiga84 @ 2010 11 05, 18:14)
siandien ir as pirma kart pabandziau virti obuoliu suri, nezinau kas gausis

paslegiau, bet man atrodo jie tokie ne tai, kad skysti, bet na mazdaug kaip tirsta grietine, neisivaizduoju, kokio jie turi but tirstumo kai isverdi

kazi ar nereiks pervirti
Nu zinokit neturetu buti kaip grietine tikrai, juolab kad mase i maisiukus deti geriau atvesusia, o vestant ji turejo pastingti. Kadangi viena karta man nesigavo, tai galiu pasakyti jeigu austant mases pavirsius nestingsta suriukai nesustings paslegti. Parasyk kas gavosi, ir nepergyvenk, juk galima viska pataisyti. Suverti i puoda, paverdi dar ir viskas bus ok