
man orkaitej dziovinimas kazkaip nelabai patiko... siandien kai pana uzmigs pjaustysiu antraja partija obuoliuku. si karta dziovinsiu ant palanges...

O jus sultis kai nuvarvinat obuoliukus apspaudziat? Nes as apspaudineju, idejusi i kiaurasamti, bet vistiek jie tokie alia dregni, neisivaizduoju ka padaryti, kad ne laselio sulciu nebutu
gal kas patarsite?



QUOTE(Džigė @ 2012 09 24, 12:15)
O jus sultis kai nuvarvinat obuoliukus apspaudziat? Nes as apspaudineju, idejusi i kiaurasamti, bet vistiek jie tokie alia dregni, neisivaizduoju ka padaryti, kad ne laselio sulciu nebutu
gal kas patarsite? 



as isspaudziu rankom, kiek issipaudzia tiek ir gerai


QUOTE(silsta @ 2012 09 23, 15:21)
Na stai, mano pirmieji suriukai deginasi sauleje

Technologija jau kaip ir aiski, beliks kazkaip grazia forma isgaut, aciu visoms uz pasidalinima patirtim


QUOTE(Lejla @ 2012 09 24, 13:47)
Na stai, mano pirmieji suriukai deginasi sauleje
Technologija jau kaip ir aiski, beliks kazkaip grazia forma isgaut, aciu visoms uz pasidalinima patirtim
Beja, si syk formavau dokumentu imautese

Technologija jau kaip ir aiski, beliks kazkaip grazia forma isgaut, aciu visoms uz pasidalinima patirtim


Na ir išradingos mūsų sūrių virėjėlės


Šaunuolė, ką daugiau ir bepasakysi

as sn kaip paskutiniam (bent jau taip galvoju) virimui tai pasistengiau... pasirodo pavariau dviguba porcija obuoliu... 14 kg... bus poryt virimo

Na ir as savo isviriau pirma karta. Viriau is 3kg obuoliu ir 500gr cukraus, sirupas isvire per 30 min, obuolius labai gerai nupyliau nuo sulciu, tad juos sumetus jokio skyscio nebuvo, ir viriau su obuoliais 50min, atskyrus su mediniu saukstu nieks nejudejo is vietos, jei blogai isviriau, tuomet neisivaizduoju, kaip galima butu dar puse val ar valanda virti... bet gal pas mane taip ilgai nevire, nes puse porc dariau? Ar negali taip buti?
Puodas likes su likuciai sunkiai nugramdomas buvo. Bet balkone gulintys prispausti -minksti, gal noriu per greito rezultato?
ruosiuosi vel priskusti pusei porc obuoliu, nes neisivaizduoju, kaip virti is 7 kg, o tuo labiau is 14
pagarba
Puodas likes su likuciai sunkiai nugramdomas buvo. Bet balkone gulintys prispausti -minksti, gal noriu per greito rezultato?

ruosiuosi vel priskusti pusei porc obuoliu, nes neisivaizduoju, kaip virti is 7 kg, o tuo labiau is 14


QUOTE(Džigė @ 2012 09 24, 18:00)
Na ir as savo isviriau pirma karta. Viriau is 3kg obuoliu ir 500gr cukraus, sirupas isvire per 30 min, obuolius labai gerai nupyliau nuo sulciu, tad juos sumetus jokio skyscio nebuvo, ir viriau su obuoliais 50min, atskyrus su mediniu saukstu nieks nejudejo is vietos, jei blogai isviriau, tuomet neisivaizduoju, kaip galima butu dar puse val ar valanda virti... bet gal pas mane taip ilgai nevire, nes puse porc dariau? Ar negali taip buti?
Puodas likes su likuciai sunkiai nugramdomas buvo. Bet balkone gulintys prispausti -minksti, gal noriu per greito rezultato?
ruosiuosi vel priskusti pusei porc obuoliu, nes neisivaizduoju, kaip virti is 7 kg, o tuo labiau is 14
pagarba 
Puodas likes su likuciai sunkiai nugramdomas buvo. Bet balkone gulintys prispausti -minksti, gal noriu per greito rezultato?

ruosiuosi vel priskusti pusei porc obuoliu, nes neisivaizduoju, kaip virti is 7 kg, o tuo labiau is 14


Tu taip iš anksto jau nepergyvenk, sulauk rezultato. Tegu guli sau sūriukai paslėgti, pamatysi, kai išimsi, bus viskas LIUKS

Aš irgi šiandien viriau, balkone stovėjo dvi paras. Sudėjus skilteles, nuo užvirimo pradžios iki išjungimo viriau-maišiau 1 val. 20 min. Jau paslėgiau, irgi laukiu rezultato. Taip, kad pakentėkim truputuką

Papildyta:
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 09 24, 17:07)
as sn kaip paskutiniam (bent jau taip galvoju) virimui tai pasistengiau... pasirodo pavariau dviguba porcija obuoliu... 14 kg... bus poryt virimo 

Na, pasipustyk padus, pasiraitok rankoves ir pirmyn. Turėsi gražaus darbelio

QUOTE(Džigė @ 2012 09 24, 18:00)
Na ir as savo isviriau pirma karta. Viriau is 3kg obuoliu ir 500gr cukraus, sirupas isvire per 30 min, obuolius labai gerai nupyliau nuo sulciu, tad juos sumetus jokio skyscio nebuvo, ir viriau su obuoliais 50min, atskyrus su mediniu saukstu nieks nejudejo is vietos, jei blogai isviriau, tuomet neisivaizduoju, kaip galima butu dar puse val ar valanda virti... bet gal pas mane taip ilgai nevire, nes puse porc dariau? Ar negali taip buti?
pas mane viskas lygiai taip pat ir du pirmi bandymai išliko tokie pat





QUOTE(Thea! @ 2012 09 24, 19:26)
pas mane viskas lygiai taip pat ir du pirmi bandymai išliko tokie pat
paskutinis bandymas buvo toks,kad visgi gerai nenupyliau nuo obuolių sirupo ir labai ilgai virėsi,maniau daugiau nei obuolių košės neišvirsiu
bet gavosi
dabar stovi toks marmeladas sustingęs, bet nors ir gavosi vistiek nesuprantu pirmųjų klaidų. Kaip ir minėjai pirmi du sykiai pas mane buvo iki tol virti,kol niekas nebejudėjo ir jau nebeišėjo toliau virti
spėju šiems metams užteks 





Tai visdelto pirmi du bandymai nesigavo?


QUOTE(Džigė @ 2012 09 24, 19:41)
na kaip pirmas kartas aš irgi nelabai ekspertė,negaliu tiksliai pasakyti, bet tarkim lygios gražios riekutės tikrai netpjausi



p.s. jau kokie mano paaiškinimai geri


QUOTE(Thea! @ 2012 09 24, 20:44)
na kaip pirmas kartas aš irgi nelabai ekspertė,negaliu tiksliai pasakyti, bet tarkim lygios gražios riekutės tikrai netpjausi
na jis toks minkštas, "košinis" ar kaip čia paaiškinti...nemoku
patį pirmąjį visą laiką balkone laikiau,dabar ant radiatoriaus, gal tik pluta tokia vos kietesnė,bet stipriau paspaudi ir tas pats
p.s. jau kokie mano paaiškinimai geri




p.s. jau kokie mano paaiškinimai geri


o gal ji reikia gerai padziovinti ir viskas bus gerai? Gal speces atsakys zalioms suriu virejoms
