QUOTE(GUGUTE @ 2010 10 11, 14:18)
Merginos šiuo metu esu anglijoje.ieskau kas pagamintu obuolių sūriuka.netinka pirktinis.nes reik nufotografuoti kaip ji gaminti

,tai ir ieskau kas man padėtu.
GUGUTE, tai gi labai elementaru:
1. Nupirkite sūriuką.
2. Nupirkite Anglijos, pvz., kilogramą obuoliukų ir gaminkite, kaip aprašyta šioje temoje, ir kartu visą procesą fotografuokite iki sūriukų išėmimo po paslėgimo.
3. Išimate jau gatavą (nupirktą) sūriuką ir toliau fotografuojate gaminimo procesą jau su šiuo pirktiniu sūriuku, juk jis atrodo taip pat, apie kokius šioje temoje diskutuojama.
Jus juk, pvz., galite gaminti sau ir iš to kilogramo nebūtinai sūriukus, o tirštą obuolienę (bet sultys turėtų būti nuotraukoje nugarinimo iki pūtų stadijoje), bet su tuo pirktiniu, kuris ,,prisijungtų" po paslėgimo (paslėgiate sūriukų masę iš puodo), atrodytų, kad gaminate sūriukus. Pirktinį jums gali nupirkti čia parduotuvėje ar turguje, net turguje mačiau dar gražesnius pirkti, nei parduotuvėje, ir jums atsiųsti/perduoti, ar gal pati čia atvažiuojate, tai pati galėsite nupirkti. Juk visą gaminimo procesą jus pati galėtumėte pavaizduoti daug gražiau, būtent taip gražiai, kaip jums reikia, kad paskui rodytumėte ten, kur jums reikia,nei mes, gamindamos pačios, juk mums foto nereikia. Kartu ir pati išmoktumėte gaminti.