Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba 2

Prisijungsiu merginos ir as prie jus smile.gif Daznai uzeidavau i sita tema grozybiu paziureti, ir pati pameginau pagaminti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neriiinga @ 2011 01 05, 00:37)
http://img31.imagesh...i/1000053c.jpg/

Stai kokia man gavosi žvakutė. Tik gaila pati knatą netinkamai pasigaminau, tai jis nulinksta, paskesta vaške ir užgesta.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Gera @ 2011 01 08, 01:44)
Prisijungsiu merginos ir as prie jus  smile.gif

jau tu su kriauklemis koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 08, 11:23)
jau tu su kriauklemis koks grozis wub.gif

sutinku thumbup.gif ir kaip gražiai nuotraukos pateiktos thumbup.gif
klausimėlis: o kaip dega su kriauklėmis g.gif
Atsakyti
Kristalė*,zmirzlina ačiu! Su kriauklėmis dar nebandziau degti, kaip isbandisiu butinai parasisiu. smile.gif
Atsakyti
oho kokių grožybių jūs čia prigaminusios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinuolė: 08 sausio 2011 - 21:14
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 16, 10:01)
Aš ir prancūzijos parsisiunčiau sojų vaško, tik nežinau ar pavyks iki kalėdų ką su juo padaryti. Pabandymui buvau pasidarius arbatinę žvakutę -tai taip super sudegė gražiai, neliko nė gramelio, ne taip, kaip tos pirktinės kur išdega viduriukas ir viskas.

O arbatinėms naudojai knatuką be to metaliuko apačioj? Man taip nusibodo parafiną degint savo namuose - norėčiau arbatinių pasidaryt su tikru vašku.
Atsakyti
Su kriauklytem kokios grazutes,ir spalvyte 4u.gif uzsikabliuosiu ir as smile.gif
Atsakyti
Pritariu, sojų vaškas kur kas geriau, ir dega ilgiau ir netepa jei issilieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 01 13, 20:06)
O arbatinėms naudojai knatuką be to metaliuko apačioj? Man taip nusibodo parafiną degint savo namuose - norėčiau arbatinių pasidaryt su tikru vašku.

su, visada su metaliuku

QUOTE(neriiinga @ 2011 01 13, 22:12)
Pritariu, sojų vaškas kur kas geriau, ir dega ilgiau ir netepa jei issilieja smile.gif

ir plius tai 100 proc. natūralu, be to, pas mane sojos vaškas iš ne genetiškai modifikuotų sojų ax.gif
Atsakyti
o kaip tas sojų vaškas atrodo, gal turit nuotraukų ar nuorodų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2011 01 14, 10:34)
o kaip tas sojų vaškas atrodo, gal turit nuotraukų ar nuorodų g.gif

toks user posted image
Lietuvoje tai nežinau ar jo yra, aš siunčiausi iš Aroma-zone, turi specifinį kvapą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 14 sausio 2011 - 10:41
Pas mus (Norvegijoje) kiek teko parduotuveje pirkti soju vasko zvakiu - visada labai gerai degdavo ir visas vaskas sudegdavo. Reiktu pameginti ir paciai isigyti soju vasko ir pasigaminti zvakuciu smile.gif
Atsakyti