Aš formoms naudoju viską, kas po ranka papuola: puodelius, stiklines, jogurto indelius, sulčių pakelius ir kt.
QUOTE(sauliux @ 2010 11 14, 18:57)
O gaminant su ledukais - reikia pilna inda ju prideti ir tuomet uzpilti vasku? Kur paskui tas vanduo dingsta,isgarina?
prisidedi i inda skaldytu leduku ir uzpili karstu vasku, kai viskas atsala atsargiai istaruki zvake, o vandenukas paparasciausiai is tarpeliu isbega
aš ledų gabaliukus susmulkinu plaktuku.
merginos gal kuri zinote kur butu galima nusipirkti zvakiu formu?
as zinau tik Wilara, bet jau jau siuntimas pas juos brangus , tai tegul ir prekiauja toliau, paieskosiu kas atsiustu pigiau
laukiam Kalėdų.............
Šiemet neturiu nuotaikos eksperimentuoti, gaunasi tik paprasti darbeliai, bet keliu temą ir rodausi:
Su cinamono lazdelėm:
Su rožių žiedlapiais:
Su gintarais:
O čia žvakidė iš pajūrio medinukų, žvakė pirktinė
Visoms gražių švenčių ir prasmingo laukimo
Su cinamono lazdelėm:
Su rožių žiedlapiais:
Su gintarais:
QUOTE(Elize @ 2010 12 10, 13:40)
Šiemet neturiu nuotaikos eksperimentuoti, gaunasi tik paprasti darbeliai, bet keliu temą ir rodausi:
Su cinamono lazdelėm:
Su rožių žiedlapiais:
Su gintarais:
Su cinamono lazdelėm:
Su rožių žiedlapiais:
Su gintarais:
Su cinamono lazdelem ir krauklese zvakes labai patiko
Pabandymai apelsino žievėje:
Aš ir prancūzijos parsisiunčiau sojų vaško, tik nežinau ar pavyks iki kalėdų ką su juo padaryti. Pabandymui buvau pasidarius arbatinę žvakutę -tai taip super sudegė gražiai, neliko nė gramelio, ne taip, kaip tos pirktinės kur išdega viduriukas ir viskas.
anksčiau būdavo pirkti tokie vaikiški žvakių darymo rinkiniai - tai ten būdavo ir tūrinės formelės, tik jo mažos. Didelių SS būna, o jau visokių gyvūnėlių -tai labai brangios pas mus, bet ir siųstis nelabai pigiau gaunasi
anksčiau būdavo pirkti tokie vaikiški žvakių darymo rinkiniai - tai ten būdavo ir tūrinės formelės, tik jo mažos. Didelių SS būna, o jau visokių gyvūnėlių -tai labai brangios pas mus, bet ir siųstis nelabai pigiau gaunasi
Prisikaiciau ir nusprendziau padaryti ta su ledu zvake. Tokia gan nieko kaip pirma gavosi. Tik as sluoksniais ledukus dejau ir uzpilinejau, tai is sonu tos skylutes tik kelios matosi.
o sat ka padadriau siandiena