Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba 2

Aš formoms naudoju viską, kas po ranka papuola: puodelius, stiklines, jogurto indelius, sulčių pakelius ir kt. ax.gif
Atsakyti
O gaminant su ledukais - reikia pilna inda ju prideti ir tuomet uzpilti vasku? Kur paskui tas vanduo dingsta,isgarina?
Atsakyti
QUOTE(sauliux @ 2010 11 14, 18:57)
O gaminant su ledukais - reikia pilna inda ju prideti ir tuomet uzpilti vasku? Kur paskui tas vanduo dingsta,isgarina?

prisidedi i inda skaldytu leduku ir uzpili karstu vasku, kai viskas atsala atsargiai istaruki zvake, o vandenukas paparasciausiai is tarpeliu isbega mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ledų gabaliukus susmulkinu plaktuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 15 lapkričio 2010 - 13:52

merginos gal kuri zinote kur butu galima nusipirkti zvakiu formu?
user posted image
as zinau tik Wilara, bet jau jau siuntimas pas juos brangus doh.gif , tai tegul ir prekiauja toliau, paieskosiu kas atsiustu pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 06 gruodžio 2010 - 15:31
laukiam Kalėdų.............

user posted image
Atsakyti
Šiemet neturiu nuotaikos eksperimentuoti, gaunasi tik paprasti darbeliai, bet keliu temą ir rodausi:
Su cinamono lazdelėm:
user posted image
Su rožių žiedlapiais:
user posted image
Su gintarais:
user posted image
O čia žvakidė iš pajūrio medinukų, žvakė pirktinė blush2.gif
user posted image
Visoms gražių švenčių ir prasmingo laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elize @ 2010 12 10, 13:40)
Šiemet neturiu nuotaikos eksperimentuoti, gaunasi tik paprasti darbeliai, bet keliu temą ir rodausi:
Su cinamono lazdelėm:
user posted image
Su rožių žiedlapiais:
user posted image
Su gintarais:
user posted image
O čia žvakidė iš pajūrio medinukų, žvakė pirktinė  blush2.gif
user posted image
Visoms gražių švenčių ir prasmingo laukimo  4u.gif

Su cinamono lazdelem ir krauklese zvakes labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandymai apelsino žievėje:

user posted image
Atsakyti
Aš ir prancūzijos parsisiunčiau sojų vaško, tik nežinau ar pavyks iki kalėdų ką su juo padaryti. Pabandymui buvau pasidarius arbatinę žvakutę -tai taip super sudegė gražiai, neliko nė gramelio, ne taip, kaip tos pirktinės kur išdega viduriukas ir viskas.

anksčiau būdavo pirkti tokie vaikiški žvakių darymo rinkiniai - tai ten būdavo ir tūrinės formelės, tik jo mažos. Didelių SS būna, o jau visokių gyvūnėlių -tai labai brangios pas mus, bet ir siųstis nelabai pigiau gaunasi doh.gif
Atsakyti
Prisikaiciau ir nusprendziau padaryti ta su ledu zvake. Tokia gan nieko kaip pirma gavosi. Tik as sluoksniais ledukus dejau ir uzpilinejau, tai is sonu tos skylutes tik kelios matosi. smile.gif
Atsakyti
o sat ka padadriau siandiena ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti