Jo, dabar užsikabinau ant rožyčių. Prašome, bandykite ir kitos, rodykite.
va, žvakutės užpakaliukas:
zmirzlina grazuoles tavo rozytes
tai kadangi niekas nieko nerodo, tai aš pakartosiu savo nuotraukytę su ankstesniaisiais darbais. gal dar kas susigundys žvakių virimu:
Na ir gražumai
Ačiū Cindy
Šiemet kažkaip visai negavau žvakių papigiai po Vėlinių, gal kuriai merginai pasisekė labiau nei man. Teks kolei kas tenkintis tuo, ką turiu
Šiemet kažkaip visai negavau žvakių papigiai po Vėlinių, gal kuriai merginai pasisekė labiau nei man. Teks kolei kas tenkintis tuo, ką turiu
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 09, 12:27)
Ačiū Cindy
O aš galvojau, kad man nepasisekė rasti Kažkaip anksčiau, tai po Vėlinių pilna būdavo visokių nupiginimų, o vat šiemet nesimatė..
Na jei ir negavome pigesnių žvakių, nesvarbu.............verdame toliau:
Kokios mielos mažos žvakutės! o rožytės iš viso
Čia mano kuklūs darbeliai iš žvakių likučių. Sunkiai šiais metais gamyba įsibėgėja... Didysis pagalbininkas vėlai miegoti eina
Čia mano kuklūs darbeliai iš žvakių likučių. Sunkiai šiais metais gamyba įsibėgėja... Didysis pagalbininkas vėlai miegoti eina
QUOTE(Elize @ 2010 11 10, 16:12)
labai daili mėlynai žydra žvakutė, gavosi kaip jūra ar vandenynas
sunkiai sunkiai ir man, bet gi gal įsibėgės kaip nors po truputį
žydra žvakė daryta nuliejant vašką nuo 2 degančių žvakių, baltos ir mėlynos. Gavosi reljefinis paviršius. Dvigubas malonumas buvo džiaugtis degančiom žvakėm ir naują gaminti
saunuoles mamytes
as irgi likuciu turiu, reikes pagaminti kanors
dar noriu paklausti o i ka dedat zvake kad forma butu???as galvoju gal kokia nuo sidro skarbonke tiktu, bet kaip paskui sustingusia zvake isimti is jos
dar noriu paklausti o i ka dedat zvake kad forma butu???as galvoju gal kokia nuo sidro skarbonke tiktu, bet kaip paskui sustingusia zvake isimti is jos
QUOTE(Raun'a @ 2010 11 11, 15:20)
saunuoles mamytes
Kad išimti reikia įstatyti į labai šaltą vandenį ir išsiims tada arba su žnyplėm įkirpti ir poto "išvilkti" iš skarbonkės. Aš visada "nuvelku'